Eki Görüntüle 1913672 esimin getrdigi erkn test tm cekemedm ama belli sonucta 15 dakikaya cikck
buna göre hamilesin canımm inş kandada çıkarrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1913672 esimin getrdigi erkn test tm cekemedm ama belli sonucta 15 dakikaya cikck
inanamıyorum hala :) ben şok
merhabalar,perşembe günü kan testi yaptırdım beta hcg 26.30 oranında çıktı ama adetime şu an tam 4 gün var.göğüslerde hassasiyet yorgunluk ve uyku belirtileri var sizce gebe miyim?
Aynen cnm tedaviye başlamadan önce çektiricem aklımda soru işareti kalmasn diye.tmm haber verirm cnm bu sefer herşey yolunda gider inşallahBencede basla biran once hsg ben anestezili cektirdim tavsiye ederim bende cok korkuyordum ama anestezili hicbirsey hissetmedim sonrasindada hic agrim sizim olmadi cikinca okdar rahatlamistimki enazindan bir soru isareti kafamdan attim. gelismlerden haberdar et bu arada
Hadi yaSonuc tabiki de 0 kizlar yani negatif bn napim simdi 4 farkli test pozitif 4 yanlista bna denk geldi yok boyle bisey ya nasip degilmis ne diyim
Çok teşekkür ederim inşallah doğrudur hala inanamıyorum ki Rabbim isteyen herkese versin inşallahçoooook tebrik ederimmm taze anne :)
Canım ustune gorme diyorlar öyle birşey olabilir den bal gibi hamılesin bencekizlar esimin getirdigi test erken gebelik testiydi onuda yaptm iki cizgide koyuydu ama suan kanamam var bn adet oldm dyrm ama esim illa kana gidelim dedi simdi kan vermeye gdyrm bosuna biliyrm 0 cikck ama testler hala pozitf
Bayildimmm bayildimmmm msg'ina... Canim kahve de cekti, kahvemi yapip tv basina geciyorum. Allah buyukbak Ali İmran suresi 139 . ayet ne diyor ( Süleyman Ateş: Gevşemeyin, üzülmeyin, eğer inanıyorsanız, mutlaka siz üstün geleceksiniz.)
140. ayet ( Süleyman Ateş: Eğer size bir yara dokunduysa, o topluluğa da benzeri bir yara dokunmuştu. O günler... onları biz insanlar arasında çevirip dururuz (kâh bir kavme, kâh ötekine gâlibiyet veririz; bazen bir topluma iyi veya kötü günler gösteririz, bazan ötekine). Allâh inananları ortaya çıkarmak, sizden şehidler edinmek için (zamanı kâh lehinize, kâh aleyhinize çevirmektedir). Allâh, zâlimleri sevmez. )
Sakın ümidini kesme.
Mülk ALLAH'IN 'DIR.
O BİZİ ÇABALARIMIZA BAĞLI KILDI ... Yenilmek yok....
şimdi elini yüzünü yıka güzel bir flim aç harika bir kahve yap.... adet bitimin de çalışmalar aynen devam...![]()
Sok oldum resmen, son test barizz pozitifSonuc tabiki de 0 kizlar yani negatif bn napim simdi 4 farkli test pozitif 4 yanlista bna denk geldi yok boyle bisey ya nasip degilmis ne diyim
Canım kanama çok oldu demiştin düşmüş olmasınSonuc tabiki de 0 kizlar yani negatif bn napim simdi 4 farkli test pozitif 4 yanlista bna denk geldi yok boyle bisey ya nasip degilmis ne diyim
Canım zaten doktor tedaviden önce istemeli. İstemezse sen yaptır. İnşallah tertemiz çıkar. Ben yaptırdığım ay hamile kaldım.Aynen cnm tedaviye başlamadan önce çektiricem aklımda soru işareti kalmasn diye.tmm haber verirm cnm bu sefer herşey yolunda gider inşallah
Yokk artıkSonuc tabiki de 0 kizlar yani negatif bn napim simdi 4 farkli test pozitif 4 yanlista bna denk geldi yok boyle bisey ya nasip degilmis ne diyim
İnşallah cnm tüp bebek yaptırdıgim zamn istememişti ben söyledim gerek yok demişti hattaCanım zaten doktor tedaviden önce istemeli. İstemezse sen yaptır. İnşallah tertemiz çıkar. Ben yaptırdığım ay hamile kaldım.
Ben inaniyorum olucak dualarimHepinize aranfil00, po4979, member: 798134"]İnşallahcanim bi kalsam![]()
Aslında istemeliydi. Herşeyden emin olmalı. Sen yaptır canım.İnşallah cnm tüp bebek yaptırdıgim zamn istememişti ben söyledim gerek yok demişti hatta