• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Onu ben ne kadarlik hamile oldugumu ogrenmek icin denedimmmm parol yazip kadin dogum git ondan somra bisey yapariz. Biz burada yapamiyoz dediler. Anasini satayim normalde hasta oldummu zorla bakarlar bakmalarini istedikmide naz yaparlar ne bicim is anlamadim ben bunu
Ayneeeen o bendede oldu hatta acile gittim yapmadilar ertesi gun gece kasik agrisindan kivrandim muhtemelen gaz sancisiydi gece 1 de apar topar gittik kivraniyorum muayenede bile gene yapmadi parol yazdi yolladi yarin kadin dogumcuya git dedi 24 saat acidan bisey yapamadim esim sabaha kadar karnimi ovdu filan Allahtan hamileymisim gercekten, uzulmedim sonra bosubosuna aci cektim demedim ama hamile olmasaydim onlarin ihmali yuzunden cektigim aci yanima kar kalacakti

Buraya sordum galiba tam hatrlamiom kafam öyle karşık. Kadınlar kulübüne üyeyim ama soru sormadım başlık açım üyelere soru sormak istedim herkes cevap verir fikir olur diye ama nasıl nerden soru soracam sayfaya bulamdim

Yaptim negatif cikti ama benim eylul ayindada oyle olmustu idrar testinde cikmiyo adetim 15 gun gecmesine ragmen kanda cikti ve kimyasal gebelikti bakalim hastaneye gidicem bide

Ya ne yalan söyleyim ben bile inanamıyorum. Yani kimyasal gebelik geliyor aklıma. Rabbim sağlıkla hayırlısıyla bir evlat nasip etsin inşallah :dua:
Bitek bn mi inaniyrm diyorm ama dilim soyluyr gonul baska dyr oyle takmisim ki adetim tam acilmadi bile az az geliyo

Buraya sordum galiba tam hatrlamiom kafam öyle karşık. Kadınlar kulübüne üyeyim ama soru sormadım başlık açım üyelere soru sormak istedim herkes cevap verir fikir olur diye ama nasıl nerden soru soracam sayfaya bulamdim
Forum
Hamile
Orda knarda yeni konu ac yazyr ordn

Back
X