- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Esimde oyle dedi gitti aldi bekliyrm biraz idrar biriksn dye cnm inanmiyor o halaŞimdi al yap bitane ne çıkıcak merak ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esimde oyle dedi gitti aldi bekliyrm biraz idrar biriksn dye cnm inanmiyor o halaŞimdi al yap bitane ne çıkıcak merak ettim
bu kadar pozitif dan sonra kimse inanmak istemez tabii. yap bakalım bidaha ...Esimde oyle dedi gitti aldi bekliyrm biraz idrar biriksn dye cnm inanmiyor o hala
Cnm esim gitti baska bi marka aldi onu yap dyo birazdn inanmiyor hala4ü de farklı marka mümkün değil ya bozuk olması.
Ya ne yalan söyleyim ben bile inanamıyorum. Yani kimyasal gebelik geliyor aklıma. Rabbim sağlıkla hayırlısıyla bir evlat nasip etsin inşallahCnm esim gitti baska bi marka aldi onu yap dyo birazdn inanmiyor hala

Canım yaptin miiKizlar idrar testi yapicam birazdan. Dua edin ne olur 1 hafta geciktim belim ve kasiklarim agriyo dualarinizi esirgemeyin umudum hic yok
Ayneeeen o bendede oldu hatta acile gittim yapmadilar ertesi gun gece kasik agrisindan kivrandim muhtemelen gaz sancisiydi gece 1 de apar topar gittik kivraniyorum muayenede bile gene yapmadi parol yazdi yolladi yarin kadin dogumcuya git dedi 24 saat acidan bisey yapamadim esim sabaha kadar karnimi ovdu filan Allahtan hamileymisim gercekten, uzulmedim sonra bosubosuna aci cektim demedim ama hamile olmasaydim onlarin ihmali yuzunden cektigim aci yanima kar kalacaktiOnu ben ne kadarlik hamile oldugumu ogrenmek icin denedimmmm parol yazip kadin dogum git ondan somra bisey yapariz. Biz burada yapamiyoz dediler. Anasini satayim normalde hasta oldummu zorla bakarlar bakmalarini istedikmide naz yaparlar ne bicim is anlamadim ben bunu
Anlıyorum seni İnaninsallah cnm dicek biseym yok resmn kilitlendm
Eve geldgmdn beri uyuyrm inanki cok agir oldu hayirlisi buyumus ama sasirdmda cok
Ama kimyasal olsa kanda azda olsa cikmazmydi ki cnm suan tansiyonum dusuk uzuntudn muhtemeln az daha yatsm toprlrm dua dan baska yapilack birsey yok
Canım ya bende soru sormak istiyorum sizlere acaba soru nasıl soracam ya yardimci olur musunAnlıyorum seni İnan![]()
Tabiki dorCaj
Canım ya bende soru sormak istiyorum sizlere acaba soru nasıl soracam ya yardimci olur musun
Bitek bn mi inaniyrm diyorm ama dilim soyluyr gonul baska dyr oyle takmisim ki adetim tam acilmadi bile az az geliyoYa ne yalan söyleyim ben bile inanamıyorum. Yani kimyasal gebelik geliyor aklıma. Rabbim sağlıkla hayırlısıyla bir evlat nasip etsin inşallah![]()
Hayr unuttum pedimi kontrol etmk icin vc ye grince tutsmdm kendimi 3 saatlik idrarla yapim dyrm bklymCanım yaptin mii
Bu ay ovu testi alcm da bulamyrm kapida odemeli deli olcm hepsi kredi kartiAnlıyorum seni İnan![]()
ForumBuraya sordum galiba tam hatrlamiom kafam öyle karşık. Kadınlar kulübüne üyeyim ama soru sormadım başlık açım üyelere soru sormak istedim herkes cevap verir fikir olur diye ama nasıl nerden soru soracam sayfaya bulamdim
Onlara bakma ya valla sen iki güne bir git ilişkiye yeter ayaklarınızda dik bi yere ilişki sonrasıBu ay ovu testi alcm da bulamyrm kapida odemeli deli olcm hepsi kredi karti
Maaş kartıyla da alabiliyorsun canımBu ay ovu testi alcm da bulamyrm kapida odemeli deli olcm hepsi kredi karti
Doktor bana geçen ay folidoce yazdı sabah aç karna tutuyorum canimNasılsnz kıxlar giremiyorum bu ara aşırı yorgunum ya hiç halim yok .folik asit olarak femamedi kullanan var mı aranızda canlar.ac mı tokmu alınacak acaba