• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

kizlar gecikmede 8. gunum yarin kan vericem goguslerim sisti ikigundur akintimda cok belim agriyor ya adet olcam ya hamileyimdir ikisinden biri hayirlisi insallah

En guzelide bu adetin gecmesini beklemek.Benimde bugun adetimin 3.gunu ara ara kasik ve bel agrilarim oluyor gogslerde ara ara sizlama gibi agri oluyor ama sislik hic olmaz zaten daha onceki hamilelgmdede 5,6 haftasnda anca sismeye baslamsti.Akinti yok denck kdr az oluyor.Normalde adet olcgim zamn su gibi akintim olurdu bu sfer olmadi.Ama yinede hic test yapmadim bekliyorum en azindan adet olursam o kdar uzulmem olmazsamda zaten yaparim test.Rabbim hayirli saglikli sekilde nasip etsin hepimize insallah

En guzelide bu adetin gecmesini beklemek.Benimde bugun adetimin 3.gunu ara ara kasik ve bel agrilarim oluyor gogslerde ara ara sizlama gibi agri oluyor ama sislik hic olmaz zaten daha onceki hamilelgmdede 5,6 haftasnda anca sismeye baslamsti.Akinti yok denck kdr az oluyor.Normalde adet olcgim zamn su gibi akintim olurdu bu sfer olmadi.Ama yinede hic test yapmadim bekliyorum en azindan adet olursam o kdar uzulmem olmazsamda zaten yaparim test.Rabbim hayirli saglikli sekilde nasip etsin hepimize insallah
Âmiiin inşalllah :)

Aynen canım bende kızıyorum böle şeylere burda bir sürü anne adayı var umutlaniyorlar böyle sorular kör olmak lazım
Sanki bilincli yapar gibi oluyo tabiki onuda anliyorum bi anlik mutlulukla yapiyo ha testin 2. Cizgisi silik olsa emin olamamis atmis dicem ama resmen kopkoyu onun icin kizdim ben canim

Mümkünse olsun ilişki canım. Yarını boş geçip sonraki gün tekrar ilişki olsun. Aslında adet gününe kadar olsun gün aşırı. Ben de yumurtlama döneminde yumurtladım sandım. Geç yumurtlamışım şans eseri denk geldi
Esimde sperm hareketsizligi var iki gun ust uste kaliteyi dusurur diye korkuyorum

Back
X