- 12 Ağustos 2016
- 134
- 170
- 18
- 32
Woaawww koyu çizgi hemde masallahhh:)Yaaaa kızlaaaarr hamiş miyiimmm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Woaawww koyu çizgi hemde masallahhh:)Yaaaa kızlaaaarr hamiş miyiimmm![]()
Yapmadııım4 günmü kaldı çok heycanlı test yapmadınızmı hiç
Ben daha geçmesini de beklemek istiyorum inşallah geçer ya geçen ay geçti iki gün sonra üzüldüm gelince4 günmü kaldı çok heycanlı test yapmadınızmı hiç
Sat neydi canımYaaaa kızlaaaarr hamiş miyiimmm![]()
Âmiiin inşalllah :)En guzelide bu adetin gecmesini beklemek.Benimde bugun adetimin 3.gunu ara ara kasik ve bel agrilarim oluyor gogslerde ara ara sizlama gibi agri oluyor ama sislik hic olmaz zaten daha onceki hamilelgmdede 5,6 haftasnda anca sismeye baslamsti.Akinti yok denck kdr az oluyor.Normalde adet olcgim zamn su gibi akintim olurdu bu sfer olmadi.Ama yinede hic test yapmadim bekliyorum en azindan adet olursam o kdar uzulmem olmazsamda zaten yaparim test.Rabbim hayirli saglikli sekilde nasip etsin hepimize insallah
Aynen canım bende kızıyorum böle şeylere burda bir sürü anne adayı var umutlaniyorlar böyle sorular kör olmak lazımKopkoyu 2 cizgi gorupte sizce hamile miyim sorusu baya baya sacma olmus kor degilsiniz heralde hayirli olsun allah kucaginiza almayida nasip etsin
Haklisin teşekkür ederimBir kere o hamile kalmayı önlüyor Can'ım ikincisi yumurtalıklara ileride zarar veriyor
Sanki bilincli yapar gibi oluyo tabiki onuda anliyorum bi anlik mutlulukla yapiyo ha testin 2. Cizgisi silik olsa emin olamamis atmis dicem ama resmen kopkoyu onun icin kizdim ben canimAynen canım bende kızıyorum böle şeylere burda bir sürü anne adayı var umutlaniyorlar böyle sorular kör olmak lazım
Anladkm tekrar giderim olmadi doktora teşekkür ederim canımCanım benim de adet düzensizliğim vardı. Miyositol folikasit ve progestan verdi. Bu 2sinin sayesinde 28 günde bir adet görmeye başlamıştım. Öncesinde 34 günde bir olurdum
Esimde sperm hareketsizligi var iki gun ust uste kaliteyi dusurur diye korkuyorumMümkünse olsun ilişki canım. Yarını boş geçip sonraki gün tekrar ilişki olsun. Aslında adet gününe kadar olsun gün aşırı. Ben de yumurtlama döneminde yumurtladım sandım. Geç yumurtlamışım şans eseri denk geldi
Canim sakami yapiyosun kirmiziiii net ve mukemmel gorunuyo hayirli olsunYaaaa kızlaaaarr hamiş miyiimmm![]()
Daha once test yaptinmi canim.. InsAllah bebek vardirkizlar gecikmede 8. gunum yarin kan vericem goguslerim sisti ikigundur akintimda cok belim agriyor ya adet olcam ya hamileyimdir ikisinden biri hayirlisi insallah
Belirtilerin nedir ..bnm acıdan göğüslere dokunamıyorum