- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
Bi kaç gün bekle beraber yapalım ben bugun yaptm negatif adete bir hafta var ben ne şaştıysamBi de daha hiç test yapmadım hayatımdaaa ilk olacakl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi kaç gün bekle beraber yapalım ben bugun yaptm negatif adete bir hafta var ben ne şaştıysamBi de daha hiç test yapmadım hayatımdaaa ilk olacakl
Çok memnun kalırım :)))Ayy yaaa âmiiiin inşallaaah hem de aynı anda kalmış oluruz belkii![]()
Ayy o zaman 28 inde yapalım mıı ben inşallah adet olmazsaamBi kaç gün bekle beraber yapalım ben bugun yaptm negatif adete bir hafta var ben ne şaştıysamheyecan iştee
Ben deeee :)Çok memnun kalırım :)))
Ayy o zaman 28 inde yapalım mıı ben inşallah adet olmazsaam![]()
Ben bu ay daha hızlı bekleyebildim yaa kaç gündür girememiştim misafirlerim vardı hala gelmeye devam ediyorlar :) ben unutmuş bile oluyoruuum bugün aklıma geldi 3 gün kaldığııİnşallah olmazsın tatlım Allahtan hayırlısı yinede. Bebek olunca hayırlımı hayırsızmı bilemeyiz tabi. Bakalım Mevlam neyler. Beklemek çok zor ama kız bu ay 9 doğurdum resmen
Konuyu kitptan kız evlat askima bagldim pes diyorum kendimeBayıldım bu kitaba tez zamanda hevesle icini doldurmak nasip etsin AllahEki Görüntüle 1914552
Birde kitap tavsiyesinde bulunayim cok sevdim ben bunu ve mart ayindami ne almistim daha yazmak nasip olmadi bakalım ne zaman olack icinde adi gibi ilkler var ilk tekme ilk hastaneye gidis ilk duygular ilk kelime vs Allahim icini doldurmayi nasip etsin insaAllah ve bana insaAllah sağlıkla hayirlisiyla Elifimi nasip etsin Allahim icimde öyle cok kız evlat aşkı var ki erkekte olsa elbtteki severim canım kanim oluck ama kızın yeri ayrı ne biliyim oncelikle sağlıklı hayirli olsunda hasâ Rabbim en dogrusunu bilir duayida doğru etmek lazımKonuyu kitptan kız evlat askima bagldim pes diyorum kendime
![]()
Aslında 3 gün yaşıyor spermler. Şans daha fazla olur ama gün aşırı da olur. 1 gün boş geçersiniz. İnşallah tutar bu ayEsimde sperm hareketsizligi var iki gun ust uste kaliteyi dusurur diye korkuyorum

Evet benim eşim de keçiboynuzunu kaynatıp içirdim ama çok düzenli olmadı. Bir de mesir macunu yedirdim. Bi de bitter çikolataKeçi boynuzu ozu al yedir kocana
Allah hepimizin kucağını doldursun inşallahWoaawww koyu çizgi hemde masallahhh:)
bat 16 , sat 19 canımSat neydi canım
Ya kizlar yanlis birsey yaptysam kusura bakmayin yeni uyeyim zaten.. pek bilmiyorum kurallari. hayatimda ilk defa test yaptim. iki cizgiyide koyu görünce sasirdim. yani bu kadar erken belli olmuyo zannediyodum idrarla. saskinliktan ne bicim de duyurdugumu bile dikkat etmedimm.. gonlumden dua ediyorum bende olmayanlar icin..Sanki bilincli yapar gibi oluyo tabiki onuda anliyorum bi anlik mutlulukla yapiyo ha testin 2. Cizgisi silik olsa emin olamamis atmis dicem ama resmen kopkoyu onun icin kizdim ben canim

Insallah canimmmm. hayirlisi ve sagliklisiylaGünaydın kızlar dün akşam eşimin ısrarı ile test yaptım çok hafif ikinci çizgi belirdi ilk başta ben tek görüyom sandım eşimde gördü şok olduk bu sabah tekrar bi test yapacam inşallah vardır
Insallah canimmmm. hayirlisi ve sagliklisiyla