• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İnşallah olmazsın tatlım Allahtan hayırlısı yinede. Bebek olunca hayırlımı hayırsızmı bilemeyiz tabi. Bakalım Mevlam neyler. Beklemek çok zor ama kız bu ay 9 doğurdum resmen
Ben bu ay daha hızlı bekleyebildim yaa kaç gündür girememiştim misafirlerim vardı hala gelmeye devam ediyorlar :) ben unutmuş bile oluyoruuum bugün aklıma geldi 3 gün kaldığıı

Herkese hayırlı geceler canlar giriyordum ama yazmamistim 2 gündür bende kasık ağrıları devam ediyor sag taraftaki batma gerginlikte var ve son günlerde zor nefes alıyorum tikaniyorum hemen hasta olucam sanırım midemde hemen bulanıyor yani yemek yiyorum çabuk doyuyorum gibi baski hissediyorum midemde ayy her halti belirti saniyorum birde ne güzel birde hala acaba üstüne gormemi yaşadım diye icimde ufak bir umut var test yaptim bu ayin başında negatif cikmisti ama o aralr daha küçük oluyordu ne biliyim cikmamis olabilir diye umut arıyorum eger varsa şimdi 6+5 oluyor minigim (sapitmis durumdayim olmayan bebisim varmış modundayim) vazgectim sanıyordum akisina biraktim artk saniyordum ama kendimi kandirmisim neyse beklicem mecbur 28i adet günüm yazıyor telefonumdaki uygulamada eger erken gelmezse 29unda test yapıcam silik bile olsa goreyim Allahim ikinci çizgiyi bana ve isteyen herkese nasip et uzun yazdim kusura bakmayın sık yazmayinca birden cikiveriyor hepsi:cry:

images (1).webp

Birde kitap tavsiyesinde bulunayim cok sevdim ben bunu ve mart ayindami ne almistim daha yazmak nasip olmadi bakalım ne zaman olack icinde adi gibi ilkler var ilk tekme ilk hastaneye gidis ilk duygular ilk kelime vs Allahim icini doldurmayi nasip etsin insaAllah ve bana insaAllah sağlıkla hayirlisiyla Elifimi nasip etsin Allahim icimde öyle cok kız evlat aşkı var ki erkekte olsa elbtteki severim canım kanim oluck ama kızın yeri ayrı ne biliyim oncelikle sağlıklı hayirli olsunda hasâ Rabbim en dogrusunu bilir duayida doğru etmek lazım:dua: Konuyu kitptan kız evlat askima bagldim pes diyorum kendime:KK53:

Kızlar haftasonu yogunluktan giremedim insallah iyi haberler vardir? Benim bata 9 gun kaldi. Belirtilere takılmaktan helak oldum. 5-6 gündür her seye ama her şeye agliyorum, göğüs uçlarim dokununca cok aciyor, kasıklarim gun icinde bikac defa sızlıyo, sadece sag bacagimda diz kapagima vuran ağrı oluyo... insallah hamilelik belirtileridir. Simdiden aklima ya hamilelikten degilse diye geliyo gozyaslarim akiveriyo.. Anlam veremiyorum ruh halime...
Bat'daşlarım ayllllliiiin35 ayllllliiiin35 lale_cik lale_cik sizlerde var mı belirti?

Eki Görüntüle 1914552
Birde kitap tavsiyesinde bulunayim cok sevdim ben bunu ve mart ayindami ne almistim daha yazmak nasip olmadi bakalım ne zaman olack icinde adi gibi ilkler var ilk tekme ilk hastaneye gidis ilk duygular ilk kelime vs Allahim icini doldurmayi nasip etsin insaAllah ve bana insaAllah sağlıkla hayirlisiyla Elifimi nasip etsin Allahim icimde öyle cok kız evlat aşkı var ki erkekte olsa elbtteki severim canım kanim oluck ama kızın yeri ayrı ne biliyim oncelikle sağlıklı hayirli olsunda hasâ Rabbim en dogrusunu bilir duayida doğru etmek lazım:dua: Konuyu kitptan kız evlat askima bagldim pes diyorum kendime:KK53:
Bayıldım bu kitaba tez zamanda hevesle icini doldurmak nasip etsin Allah

Sanki bilincli yapar gibi oluyo tabiki onuda anliyorum bi anlik mutlulukla yapiyo ha testin 2. Cizgisi silik olsa emin olamamis atmis dicem ama resmen kopkoyu onun icin kizdim ben canim
Ya kizlar yanlis birsey yaptysam kusura bakmayin yeni uyeyim zaten.. pek bilmiyorum kurallari. hayatimda ilk defa test yaptim. iki cizgiyide koyu görünce sasirdim. yani bu kadar erken belli olmuyo zannediyodum idrarla. saskinliktan ne bicim de duyurdugumu bile dikkat etmedimm.. gonlumden dua ediyorum bende olmayanlar icin.. :dua:

Günaydın kızlar dün akşam eşimin ısrarı ile test yaptım çok hafif ikinci çizgi belirdi ilk başta ben tek görüyom sandım eşimde gördü şok olduk bu sabah tekrar bi test yapacam inşallah vardır

Kızlar çok mide bulantısı oluyor sadece sabahları kalktığımda . Birde çok yoruluyorum hiç böyle olmamıştım. Böyle bişey yaşayan var mı aranızda. ?

Günaydın akşamki testi koydum sabah baktım akşam zor görünüyordu şimdi belli belim çok agriyo sol tarafim batiyo birde doymak bilmiyom gece kalıtım yemek yedim karnim hiç doymuyo bata 8 gün var erken gebelik testimi yapsam çok akintim oluyo

Back
X