• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hic korkma bir sey olmaz insallah Allah in izniyle. Sana tavsiyem her okuduguna duyduguna inanma. Hele ki internette okuduklarini onemseme pek. Birde hcg takibini 2 gunde bir yap. Ve mutlaka ayni laboratuvarda yaptir. hastaneden hastaneye sonuclar farkli cikabiliyor. bilgin olsun. ve tabiki 48 saat arayla. ornegin bugun saat 5 te yaptirdiysan 48 saat sonra yine saat 5 te ayni hastanede yaptir

Evet bende okuduguma inanmayayim dedim hep dedim hemen teshis olmaz diye ama carsamba gunu gel degerini getir dedi eger yine bu civarda artmissa ilacla tedaviye baslicaz dedi ve bnm butun hayallerim yikildi

Canım hayırlısı olsun hakkında.
İnşallah dış gebelik değildir insallah sağlıklıdır. Ben de 2 defa geçirdim dış gebelik malesef. O yüzden şu an ki psikolojini çok iyi anlıyorum. Rabbim yardımcın olsun moralini yüksek tutmaya calıs
Senin nasil degerlerin yada belirtilerin canim. Bu benim ilk gebeligim ve iki gunde o kadar cok hayal kurdum kendimi kaptirdimki icim aciyo suan resmen..

Senin nasil degerlerin yada belirtilerin canim. Bu benim ilk gebeligim ve iki gunde o kadar cok hayal kurdum kendimi kaptirdimki icim aciyo suan resmen..
Canım benim bir iki gün az yujselmişti ama sonra iki katına çıktı hep. Bana normal gebelik dediler kese görünmeyince net anlaşıldı. Gec kaldığım icin de laparoskopi ameliyatı oldum. Ama ilk gebeliğimdeki dış gebelikde ise çok az yukseliyordu seninki gibi... hayırlısı olsun canım isyan etmeyelim sabredelim insallah

Canım insaAllah bebis vardır amin :KK200:

Gunun geçmiş canım baya doktora görünsen neden olmadigini bulur en azından
Cuma günü sabahtan çalışmıyorum, ozamana kadar idrarda bakıyım diyorum, halahastalanmazsam cuma giderim diyorum, bi yandan gidip işin doğrusunu öğrenmek lazım ama, bi yandan da adet olmadıkça umut vardır gibi geliyo, burda okudum, adetten 12 gün sonra anca pozitifi görenler olmuş,geç döllenme olabilirmiki diye bekliyorum, doktora gidip bi anda umutlarımı bitirmek istemiyom ,saçma ama işte :(

Canım belirtilerin var mıydı ?
Cuma günü sabahtan çalışmıyorum, ozamana kadar idrarda bakıyım diyorum, halahastalanmazsam cuma giderim diyorum, bi yandan gidip işin doğrusunu öğrenmek lazım ama, bi yandan da adet olmadıkça umut vardır gibi geliyo, burda okudum, adetten 12 gün sonra anca pozitifi görenler olmuş,geç döllenme olabilirmiki diye bekliyorum, doktora gidip bi anda umutlarımı bitirmek istemiyom ,saçma ama işte :KK43:

Tamam işte tatlım benim de rahim ağzında et parçası gibi yumuşaklık var yani parmağımı affedersiniz öyle bir parmak içeri sokmadım azıcık içerdeydi bu arada çok çok teşekkür ederim ilgin emeğin için

aöaö
Rica ederim canim nedemek..bu arada vajinal kanal zaten yumusaktir kikirdaksi doku ordan gelmez..yumusar dahada insallah hamissindir...

Canım benim bir iki gün az yujselmişti ama sonra iki katına çıktı hep. Bana normal gebelik dediler kese görünmeyince net anlaşıldı. Gec kaldığım icin de laparoskopi ameliyatı oldum. Ama ilk gebeliğimdeki dış gebelikde ise çok az yukseliyordu seninki gibi... hayırlısı olsun canım isyan etmeyelim sabredelim insallah

Evet ne kadar kabullenmek istemesemde benimde dis gebelik belirtileri sanirim.. allah ne yazdiysa onu yasiycaz tabi .. icime oturdu resmen ogrendigimden beri..

Evet ne kadar kabullenmek istemesemde benimde dis gebelik belirtileri sanirim.. allah ne yazdiysa onu yasiycaz tabi .. icime oturdu resmen ogrendigimden beri..
Haklısın çok zor bende çok zor zamanlar yaşadım ne kadar teselli etmeye çalışsam da şu an seni tamamen rahatlatamicam biliyorum. Rabbim sabır versin kardeşim

Canım üzülme. benim dış gebeliğim marttaydı. sağlıklı olsaydı bu ay doğacaktı. çok zor seni anlıyorum. rabbim yardımcın olsun bebeğin seni bırakmasın. dualarım seninle. sabır canım sabır..

Canim yumurtlamadan bi kacgun sonra tekrar sertlesr o rahim agzi..oyuzden bata 5 6 gun kaladan sonra gebelik varsa yavasca yumusiycaktir.duzenli kontorlle bata kadar gozlemlenebilir yumusuyormu sertlesiyormu diye
Bat a 9 gün var ve aynen dediğiniz gibi baktım yumuşak ve baya aşağıda hemen hissediliyo yumutlama dönemi biteli 6 gün oldu sizne belli olurmu

Hayrola canim ya kış günü oyle istedigi anda cikartabiliyolar mi.insan sure verir biraz
Kuzum ust komsumuz cok sıkıntı ediyordu bize bana iftira bile attilar.. Ev sahibide akrabalari kiramiza cok zam yapti ckmak zorunda kaldik bzde ev arıyoruz iste :(

Back
X