• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Babies16 Babies16 sen böyle deyince tedirgin oldum inan acaba bende yakalayamadim mi yum.u diye. Aralikta klomen kullanicam ama icimde cok rahat degil su acidan bu tur ilaclar dogal olarak erken menopoza sebep oluyomus. cocuk istedigimizde 28di yasim simdi 31.. doluya koysam almiyo boşa koysam dolmuyo canım sıkılıyo
Ya erken menepoza gircek kadar uygulamiyorlarki klomen tedavisni zaten 2 3 kere deniyolar.ama ovu testine gelince adet oldugum gune baktigimda ben uzayan akintimin geldigi gun yumurtladim.oyuzden en guzeli kendi belirtilerinle yakalamak bence tabi bnm fikrim bu.

aybkmst aybkmst canim morfolojinin min %4 olmasini bekler uroloji dr.ları
seni endiselendirmek istemem ama belki vitamin belki gida takviyesiyle morfolojinin duzelmesi gerekebilir. ankarada unlu uroloji dr var Kaan Aydos. bu konuda uzman. kendi sitesinden mesajla test sonucunu gonderirsen 15 gun icinde cevap veriyor.
anladım canım ama benim doktoruma gösterdik sonuçları %2 nin altında olanlar bile hamile kalabiliyomuş bide hiç bişey önermedi sinir oldum. eşime bu konuda çok üsteleyemiyorum onun yüzünden olmuyomuş gibi imada bulunduğumu zannediyo. ama benim için o ya da ben farketmez ki. teşekkür ederim canım yinede bakıyım bi dediğin doktora.

aybkmst aybkmst canim morfolojinin min %4 olmasini bekler uroloji dr.ları
seni endiselendirmek istemem ama belki vitamin belki gida takviyesiyle morfolojinin duzelmesi gerekebilir. ankarada unlu uroloji dr var Kaan Aydos. bu konuda uzman. kendi sitesinden mesajla test sonucunu gonderirsen 15 gun icinde cevap veriyor.
Ben ona mail attim canim..bizim sayi 85 milyon hiz a sinifi 25 ileri hiz 85 yani morfoloji haricindeki degerlerimiz cok iyi morfolojimiz 0..ama o dier birimler cok iyi oldugu icin degerleriniz normla gebelik icin yeterlidir yazmis..oyuzden tek basina morfolojiyle degerlendrmiyolar.onu cok problem olarak gormuyolar

amin canımm ya senle konuşunca bende çok ümitleniyorumama bi yandan yine olmayacak diyorum. bu ay HSG çektirdim bende ne zaman yumurtluyorum bilmiyorum benim doktorumda kızıyo ovulasyon testlerine gün aşırı beraberlik diyo adet olana kadar . istemesem bile mecbur oluyo yani. eşimin morfoloji %2 çıkmış o biraz beni korkutuyo. benimde sonuçlarım temiz çıktı Allaha şükür onunda ama işte bilmiyorum ki sebebi yok.
İçini ferah tut. Doktorum hsgden sonra 3 ay süre içinde çok yüksek ihtimal verdi. Olumlu düşün. Her şerde bir hayır vardır de her zaman. Rabbimin uygun gördüğü zaman en hayırlıdır biliyorsun. İnsan ilk başta çok üzülüyor bende yaşadım ama sonra iyi ki şimdi olmuş diyoruz. Allahım hayırlısıyla daha fazla aratmadan hepinize nasip etsin inşallah :dua:

Ben ona mail attim canim..bizim sayi 85 milyon hiz a sinifi 25 ileri hiz 85 yani morfoloji haricindeki degerlerimiz cok iyi morfolojimiz 0..ama o dier birimler cok iyi oldugu icin degerleriniz normla gebelik icin yeterlidir yazmis..oyuzden tek basina morfolojiyle degerlendrmiyolar.onu cok problem olarak gormuyolar
aybkmst aybkmst canim senin konunla benzer bi konu icin Babies16 Babies16 dedigim dr.a mesaj yazmis. sizde de sayi hiz yeterliyse morfoloji onemli degil demis. icin rahat olsun o zaman canim.

anladım canım ama benim doktoruma gösterdik sonuçları %2 nin altında olanlar bile hamile kalabiliyomuş bide hiç bişey önermedi sinir oldum. eşime bu konuda çok üsteleyemiyorum onun yüzünden olmuyomuş gibi imada bulunduğumu zannediyo. ama benim için o ya da ben farketmez ki. teşekkür ederim canım yinede bakıyım bi dediğin doktora.
Canim morfoloji hakkinda pek bilgim yok ama esim her test yaptirdiginda dr guzel morfoloji diyordu. bizim problemimiz sperm dna sındaydi. tabi eslerimize yansitmamaliyiz yoksa onlar cocuk sahibi olamamiza kendilerini sebep gorup cok uzuluyolar bizim uzuldugumuzu gorunce dahada yikiliyolar.

Ya erken menepoza gircek kadar uygulamiyorlarki klomen tedavisni zaten 2 3 kere deniyolar.ama ovu testine gelince adet oldugum gune baktigimda ben uzayan akintimin geldigi gun yumurtladim.oyuzden en guzeli kendi belirtilerinle yakalamak bence tabi bnm fikrim bu.
Haklisin canimda iste dert ediyorum kendime ama kullanicam insallah klomeni. sen bu ay farkli takviyeler dusunuyo musun?

Son gunler canim cok tedirginim. Bu ay varya kendimi şaşırdım 10 gündür özellikle geceleri cok agliyorum esimide uzuyorum niye boyleyim bilmiyorum. evde yalnizim diye muhabbet kusu aldik bikac gun once simdide onu aldim geldim ya ölürse ben sebep olmus olucam diye aglayip duruyorum. geri verelim dedim esimde hayvanin psikolojisi bozulur tekrar o kadar kusun icinde sonra bu kusu elbet biri gelip satin alacak bakalim bizim kadar iyi bakacakmi dedi. hakli ama bilmiyorum cok duygusalim herseye içli içli agliyorum. Allaha sukur her sey yolunda beni uzen sey ne diyorum kendi kendime sonra pzts cift cizgi gorsem dunyalar benim olur o zaman aglamam diyorum. ayy diyorum ya iyice sacmaladim bu ay :'(
Canım yaaa düşünmemeye çalışalım yoksa bende uyuyamıyorum tedirginim hep varmı yokmu die.duygular alt üst olmuş kıyamam

Haklisin canimda iste dert ediyorum kendime ama kullanicam insallah klomeni. sen bu ay farkli takviyeler dusunuyo musun?
Bu ay hayit tohumu cayiyla sogan kürünü deniycem insallah canim...esimede kagan aydosun dna tedavisi var gun asiri klomen ve emodex diye bi vitamin onu denemeyi dusunuyorum.cunku biz dna hasar testi henuz yaptrmadik 0 olduguna gore az cok hasar var belli..onu deniycem oyuzden 2 ay..bal tarcin corek otunu yine yapicam oda yumurtaliklarimi cok hareketlendirmisti dr dedi bakalim hayirlisi

Merhaba kızlar benimde 1 yılım bitti olmuyor kaç defa doktora gittim suan batın 2 günümdeyim yarın randevum var yıne hormon testi falan ALLAH yardımcımız olsun bu aralar o kadar kafama takıyorum ki anlatamam :( Yine devlet hastanesındeki doktor hiç bişey demezse artık özel bi yere gidicem her defasında hormon testi yap eee foliksit kullan başka bişey demiyor sinir olmamak elde değil....

Keske onuda almasaydin canim..ben aldimda ne oldu stresten baska bisey deil..o teste gore 4 unde yumurtlayip 18 inde hastalanmam gerekirdi 22 sinde yani bugun hastalandim..ve 16 sinda gecen carsmba yine pozitf cikmisti..ben cok stres yaptim o testten dolayi...yap ama cok guvennim strese girme bence canim iliski sirasinda fln
Elimdn geldgnce yapmamaya calisrm cnm da o sitres olmadn hic dakiksmz gecmiyo zaten bu son yasadgmdan buyuk bi hayal kirikligim olmaz bu aralar.
Birdaha adetm gecmeden test yada kan testi yapmammmm
Ekten ates olcumude yapcm bu ay

S selifor canım ben clearblue digital test ve 2 tane ucuz gebelik testi hazırladım bakalım nolcak 3 gün kalıcak bat a digital olan 4 gün kalaya kadar gösterdiği yazıyor

Kizlar bn doktoruma gittim ya kist falan yok dedi bi dahs kan yapti negatf tsbi ki ve dktr erknden test yapmayn adete yakin hormonlar farklilik gosteryor dedi ille yapcm dersenz kan testi yspin yada adetinizin 4. Gun geckmesnde yapn dedi testlerin oyununa geldim sukur atlattim o soku simdi ovi test siparis ettim toplu onunla denicm insalkah olur ovi testi ne zaman yapilmaya basliyr 19 kasm sad 17 aralik bat hangi donm uygun
Bat bitince başla haftada iki kere çalış geçen ay ben ovu testine inandim olmadı birde canım kuru incir ye günde 5-6 tane

Elimdn geldgnce yapmamaya calisrm cnm da o sitres olmadn hic dakiksmz gecmiyo zaten bu son yasadgmdan buyuk bi hayal kirikligim olmaz bu aralar.
Birdaha adetm gecmeden test yada kan testi yapmammmm
Ekten ates olcumude yapcm bu ay
Bende yapiyorum 3 gundur ates olcumu...sirf meraktan..insallah hayrlisi olsun hakkimizda canim

Merhaba kızlar benimde 1 yılım bitti olmuyor kaç defa doktora gittim suan batın 2 günümdeyim yarın randevum var yıne hormon testi falan ALLAH yardımcımız olsun bu aralar o kadar kafama takıyorum ki anlatamam :KK43: Yine devlet hastanesındeki doktor hiç bişey demezse artık özel bi yere gidicem her defasında hormon testi yap eee foliksit kullan başka bişey demiyor sinir olmamak elde değil....
aynı durumdayız... dikkaet edelim özeller de para için bize ilçaları depolamasınlar onunda yan etkisi var canım benim. sabredelim dua edelim elden ne gelir:KK17:

Allah hakkinizda hayirlisini versin insallah kizlar.. Saglikli gebeliginiz olsun bi acaba bile oyle zor ki . ben dun doktorda kalbinin atisina sevinemedim bile dunden beri agliyorum . 10 gun sonra düzelmezse nolacak diye dusunmeden edemiyorum dua edin nolur bebegime zor kavustum ben kaybedicem diye aklim çıkıyor. . :( doktorun dediğini kimse anlamiyor bile cevremde. Bebek rahimde kesede ama kesede yukardaymis inmesi gerekmis aşağı. İnternette arattim cikmiyor bi sey Rabbim yardim etsin :(

Back
X