• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Problem ne canim..yumurtlama gunun belli oldugu icin gec dollenme fln olamaz varsa kesin cikar.cikmazsada %99 yoktur cunku catkatma ignesiyle catlatilan yumurta da gec dollenme olamaz zaten 1 gun yasiyor yumurtamiz.dollendiysede 15. gun muhakkak cikar.boyle bekleyecegine ben senin yerinde olsam yaprdim varsada yoksada bilirdim

Ben klomen kullandım bu ay, yumurtam çatlamış ayın 7sinde. Bugun 16.gün idrar testi negatif. Eğer döllendiyse kanda çıkar mı sence. Erken gibi sanki bata üç gün var

İnşallah müjdeli haberdir ıdrar testlerınede guven olmuyo ki arkadasım sabah idrar testi yaptı evde. Negatif.. Doktora gitti Jan tahlili. Pozitif... Şimdi üç aylık hamile. Bende anlamadım tek umudum kan tahlili kaldı çok belirti yasadım senin gibi bende ama psikolojik mi bebiş mi var bilmiyorum bakalım.. ZAMAN...
hayırlısı olsun diyelim ozaman canım.İnşallah bir süpriz olurda bizde sevinenlerden oluruz

Biraz önce saydım kızlar yakın cevremde tam 11 hamile var:) yani nereye gitsem hamile saçmalamakta son noktadayım artik :) .
Algıda seçicilik oluyor. Bu yaz tatilde benim bata 1 hafta var nasıl hayal kuruyoruz olmuş mudur falan diye. Akşamına adet oldum. Ya bi bekle bi heyecan yapalım dimi yok. Ertesi gün tekne turuna çıkıcaz yanımıza aile geldi kadın hamile. Güneşleniyor falan bana öyle koyduki üzüntümden ağladım durdum.

Yani varsada yoksada bilmis olursun..bata 5 kala bile cikiyor yap gitsin..ilk cocuk mu 5 yil icin problem ney canim.insallah vardir ilk defa yasiyormussun belirtilerini yap bence
İlk olacak inşallah canım. Pco luyum yumurta tembelliği var. Nasip olmadı henüz. Yapicam galiba artık. İnşallah bu sefer tutmuştur. Dua edin kızlar. Çok ihtiyacım var gerçekten. :(

İlk olacak inşallah canım. Pco luyum yumurta tembelliği var. Nasip olmadı henüz. Yapicam galiba artık. İnşallah bu sefer tutmuştur. Dua edin kızlar. Çok ihtiyacım var gerçekten. :KK43:

Ah canım benim. Bende pkoluyum. :( kıyamam sana Allah yardımcın olsun tez zamanda hayırlıca kavuşursun bebeğine inşallah Rabbm sabrının mükafatını bebekle müjdelesin inşallahhh

Kizlar acik sari akintisi olup hamile oldgnu ogrenen var mi?Benimde var acik sari akinti ama rengi cok acik oldg icin peceteyle silince anlasilyor sari renkte oldugu.Buarada adetimin 6.gunundeyim henuz olmadm

Birde hamile olanlar acaba sizinde ayaklariniz usuyor mu?napsam isitamiyorum buz gibi resmen patik corap giyiyorum ama sanki ayagmda hcbse yokmus gibi soguk

İnşallahh... Üzgünlüğümüz durgunluğumuz yazdığımız msjdan belli yemin ediyorum:KK61:
kesinlikle.Bu arada herkes birbirini çok çok iyi anlıyor.Rabbim en kısa zamanda bize ve isteyenlere de nasip etsin.stresimiz sabırsızlığımız bitiriyor bizi en azından kendi adıma söyleyeyim öyleyim.1 oğlum var anne nezaman kardeşim gelcek diye çok istiyor.onun içinde çok istiyorum.Rabbim dualarımızı kabul etsin meleklerimiz en kısa zamanda yanımızda olsun

Ben klomen kullandım bu ay, yumurtam çatlamış ayın 7sinde. Bugun 16.gün idrar testi negatif. Eğer döllendiyse kanda çıkar mı sence. Erken gibi sanki bata üç gün var
16 gun gecmis cikar canim varsa...normalde adete 14 kala yumurtluyoruz ortalama ve adete 3 4 gun kala yani 11 gunlukken ogrenenler var.catladigi gunden eminsen varsa cikar canim

Ben ultra erken gebelik testlerinden yaptım adetim bir hafta geçmişti çift çizgi çıktı şoktayım yarın doktora gidicem acaba bu testlerin yanılma payı var mı çok merak ediyorum

İlk olacak inşallah canım. Pco luyum yumurta tembelliği var. Nasip olmadı henüz. Yapicam galiba artık. İnşallah bu sefer tutmuştur. Dua edin kızlar. Çok ihtiyacım var gerçekten. :KK43:
Bende de pko var ama dr tedaviye bile gerek gormedi..5 yil boynca sadece engel o mu canim yumurtlama olmuyormuydu pek...insallah vardir hepimizin duaya ihtiyaci var sanirim bende cok uzuluyorum dun kirmizilari gorunce 6 7 saat agladim.halada zaman zaman iclenip agliyorum..tamam sinavimiz diyorum ama üzelmeden edemiyor insan.herkese dua ediyorum rabbim bu hasreti yureginde yasayan herkese tez zamanda versin insallah

kesinlikle.Bu arada herkes birbirini çok çok iyi anlıyor.Rabbim en kısa zamanda bize ve isteyenlere de nasip etsin.stresimiz sabırsızlığımız bitiriyor bizi en azından kendi adıma söyleyeyim öyleyim.1 oğlum var anne nezaman kardeşim gelcek diye çok istiyor.onun içinde çok istiyorum.Rabbim dualarımızı kabul etsin meleklerimiz en kısa zamanda yanımızda olsun
Canim 1 tanenin oldugu yerden baskada olur merak etme annem hep oyle der...insallah tez zamanda ikinciye kavusursun.benm bitane bile yok agliyorum anneme ben 3 tane istyordum daha bitane bile olmadi hem olsa bile 1 tanecik cocuk tek basina nasil olcak.onu beceremezken 2. 3. hic olmaz ozaman diye.oda hep ayni bitanenin oldugu yerden 10 tanede olur...sende takma olur insallah

Back
X