• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

valla benim on saaatte beklese böyle olmuyor testi yenile bak :KK70: sanki var ben sana diyeyim arkadaşım haberdar et bizi :KK70:
sancın vs belirtin var mı
Daha once benimde oyle olmadi yavrum hep ustteki gibi bembeyaz oluyodu. Adete kadar bekliyim bari 2 gun var cumartesi tekrarlarim testi. Belirti olarak halsizlik var bebegim bide coook ruya goruyom hep tabiri evlat olan seyler iste yumurta falan. Ruyamda kiz cocugu banq sen hamilesin bile dedi

Daha once benimde oyle olmadi yavrum hep ustteki gibi bembeyaz oluyodu. Adete kadar bekliyim bari 2 gun var cumartesi tekrarlarim testi. Belirti olarak halsizlik var bebegim bide coook ruya goruyom hep tabiri evlat olan seyler iste yumurta falan. Ruyamda kiz cocugu banq sen hamilesin bile dedi
hadi hayırlısı iyi haberlerini bekliyoruz :) benide haberdar et merak ederim:)

Kizlar bisey sormak istiyorm bugun adetimin 3. Gunu gecen ay klomen ve catlatma ignesi olmusdum ama adet oldm simdide bugun doktora gittim gecen aydan catlamamis yumurtan var dedi ve sadece crione jel verdi bu yumurta bu ay catlar duzenli iliskiye girin dedi hormon tahlilide istemedi. Size boyle oldumu hic gecen aydan nasi yumurta kaliyor o yumurta kalsa bile kist olmazmi kafam karisdi
Canim ben gecen yil kasimda ilk defa klomen kullandim ve o ay hamilelik olmadi 2 gunde erken adet olmustum. Adetin 3.günü kontrolümde dr bu ay klomen kullanmicaz 'yumurta artığı' var; bu kist gebelige engel dedi diger adetinde atılır muhtemelen dedi ve ben o klomen kullanmadigim ay hamile kaldim. Dr.a sordum klomen kullandim hamile kalamadim kullanmadim hamileyim dedim; klomenin etkisi 2-3 ay devam eder dedi. Senin yasadiginin aynısı insallah sende bu ay hamile kalirsin.

Kızlar ya akıntım yok diyordum ya hani, az önce lavaboda farkettim akıntım gelmiş rengi sapsarı nerdeyse açık yeşil, bu iyiye mi işaret :KK54:

Kızlar ya akıntım yok diyordum ya hani, az önce lavaboda farkettim akıntım gelmiş rengi sapsarı nerdeyse açık yeşil, bu iyiye mi işaret :KK54:/QUOTE]
merhaba bahsettiğin akıntı enfeksiyon belirtis. bır kadın doğumcuya gorun hamıle kalmayı da etkılıyor cunku enfeksıyon.[

O bende de oluyor hatta hapşırınca çok acıyor. Tuvalette bile acıyor. Dikkat et canım sende nolur nolmaz
Dikkat etmeye çalışıyorum canım şu siralar bogazlarm agriyor gıcık yapıyor mecbur öksüruyorum dikkat ederek

benım adetlerım duzensız o yuzden yumurtlama donemım hıc bellı degıl canım :S gecen ay laparoskopı oldum bıde kıstelrımden kurtuldum adetımden sonra hemen basladım calısmaya bu ay o yuzden tutma ıhtımalı vardır dıye ümitlendım bıde bu amelıytlardan sonra %80 mıs tutması :KK70: adetten sonra hamıle kalanda cok varmıs umutlanıyor ıste ınsan

Canım kısmet olursa ben de önümüzdeki ay olacağım. Hem laparoskopi hem de histereskopi.. Senin laparoskopi nasıl geçti? Kim yaptı? Kapalı ameliyat mı oldun?

Back
X