• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Pariskizim Pariskizim
Kızlar hamile kalmak isteyenler umarım faydalı olurum bu bilgi için ablamın 13 senedir bebeği olmuyordu ünlü bir aktarcıya gitti bir ay üstüne hamile kaldı sonra bir arkadaşımın 3sene olmadı onu yönlendirdim hemen hamile kaldı şimdi kızı var bu ikinci ayım bebek için ben de bunları bilerek dedim ki niye ilk aydan gitmiyim kigittim balla karışacak bitki karışımı verdi ve bu ay hemen kaldım aktarcıdan otların isimlerini öğrenebilirsem tipik alıcam burda Allahım sizlere de nasip etsin inşallah dualarımsizinle
Aminnn canımmm inşallah. Evet istersen faydalı olur bebiş isteyen herkese ve inşallah benim tutmuştur ve gerek kalmaz . Güzel haberleri veririm inşallahh

Sağol canım teşekkür ederim. Bu topikte yazıp haber verdim sana ama görmesin sanırım :KK48:
Canim kusura bakma valla görmedim etiketlediysen bile nasil gormedim diyorum su an kendime ama inan görmedim. Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah.

:cry: ahh tekmeler hissetmeye baslamadin mi ne güzel canım Allahim bizlerede nasip etsin hayal ettim ve duygulandim sağlıkla dünyaya gelsn evlatlar onlarla imtihan etmesin Allahım korusn kötülerden kötülükten insaAllah:dua:
Aminnnnnn canim daha yeni yeni evet bu bebis diyebiliyorum icimi gidikliyo cunku :) insallah en kisa zamanda hamile kalirsin sendende dinleriz bunlari.

Ben kimyasal gebelik gecirdikteb sonra sogan kurune baslamistm. Daha kimyasal gebelik gecirmeden bilr kahverengi akntim oluyodu tahminm bebek de o yzden tutunamadi. Yani rahmimin saglksz oldgu bir ay dollenme olmustu. Sogan kuruyle hem akntim gecti hem de vucudum yenilendi asiri akintilarm oluyodu o da azaldi. Valla cok cirkn bir tat ama tavsiye ederm. Bebek dusunen varsa bir denesin vucudu silkeleyp toparliyo ;)

Pariskizim Pariskizim
Kızlar hamile kalmak isteyenler umarım faydalı olurum bu bilgi için ablamın 13 senedir bebeği olmuyordu ünlü bir aktarcıya gitti bir ay üstüne hamile kaldı sonra bir arkadaşımın 3sene olmadı onu yönlendirdim hemen hamile kaldı şimdi kızı var bu ikinci ayım bebek için ben de bunları bilerek dedim ki niye ilk aydan gitmiyim kigittim balla karışacak bitki karışımı verdi ve bu ay hemen kaldım aktarcıdan otların isimlerini öğrenebilirsem tipik alıcam burda Allahım sizlere de nasip etsin inşallah dualarımsizinle
Canım aktarın ismini paylaşsan belki ihtiyacı olan insanlar da bi umut bulur.

İnşallah sağsalim kavuşalım kuzum yaa Rabbim acılarını göstermesin .çok sağol kuzum yaa darısı herkesin basına inşallah.çok yapmamaya calısıyorm ama yapıyorm yinede daha çok yataym :KK66:
Aminn canim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin evlatlarimizi bize bagislasin insallah. Bende isimi gucumu yaptim isede gidiyorum ama hep yavas hareket ettim ilk uc ay cok dikkat ettim egilip kalkarken bile. Gercektende önemli 14. haftaya kadar esim bi kilo biseyi tasitmiyodu tehlikeli diyodu :D

Kızlar 30 haftalık hamileyim.bebegimi rahmin ustunde hissediyorum.basi aşağıda doktor doğum pozisyonu almis dedi.el kol hareketlerimi acaba hissettiğim.sizde böyle oluyo mu hiç.erken doğum tehlikesi varmı diye sorduğumda yok demişti ama bebek cikacak diye korkuyorum.ilk hamileligim herşeyden korkar oldum.siz hiç oralarda hissettinizmi

Ilişki sonrası da çıkıyor ama mesela ertesi gün de akıntı gibi geliyor çk az
Canim orasini bilemiyorum cunku ertesi gun oyle birsey farletmedim ama idrarda tortu olursa o sperm olmayabolio enfeksiyonda olabiliyo yani birde baskalari yazsin bende merak ettim farketmedim

Ben kimyasal gebelik gecirdikteb sonra sogan kurune baslamistm. Daha kimyasal gebelik gecirmeden bilr kahverengi akntim oluyodu tahminm bebek de o yzden tutunamadi. Yani rahmimin saglksz oldgu bir ay dollenme olmustu. Sogan kuruyle hem akntim gecti hem de vucudum yenilendi asiri akintilarm oluyodu o da azaldi. Valla cok cirkn bir tat ama tavsiye ederm. Bebek dusunen varsa bir denesin vucudu silkeleyp toparliyo :KK66:
Canım ben de 2 kere kimyasal geçirdim. Geçen geçirdiğimde vajinal mantar yüzünden fitil kullandım bilmeden, sonra da kimyasal oldu zaten. Bu ay ben de soğan kürü yaptım ama toplam 10gün kadar ovulasyon zamanından önce bıraktım, korktum hamile kalmamı engellerse diye. Ama saoğan küründen sonra mantar filan kalmadı, bundan sonra incir kürü yapcam sanırım. İnş bu ay hamileyimdir de hiç gerek kalmaz o ayrı :dua:

Pariskizim Pariskizim nesnes88 nesnes88 S siineem kılar aktar Trabzon'da kadınlar haline giderken ipa var onun karşısında aktarcı ama içerde duruyor amca yani aktar kapıda kendi pasaj içinde bu bahsettiğim karışım ot karışımı balla ben karıştırdım bir kilo balla içinde Mine çayı vardı Emin'im ama diğerlerini unuttum amca elinize dil altına bakıp ona göre veriyor bitkiyi bana sol yumurtalığın yavaş çalışıyor demişti bunu vermişti

Pariskizim Pariskizim nesnes88 nesnes88 S siineem kılar aktar Trabzon'da kadınlar haline giderken ipa var onun karşısında aktarcı ama içerde duruyor amca yani aktar kapıda kendi pasaj içinde bu bahsettiğim karışım ot karışımı balla ben karıştırdım bir kilo balla içinde Mine çayı vardı Emin'im ama diğerlerini unuttum amca elinize dil altına bakıp ona göre veriyor bitkiyi bana sol yumurtalığın yavaş çalışıyor demişti bunu vermişti
ay ben istanbuldayım kuzum :110: napalım buralardan aktarlara danışıcaz artık. Ama ben inanıyorum bu bitkisel şeyler çok faydalı ya, aktar deyip geçmemek lazım

Ben kimyasal gebelik gecirdikteb sonra sogan kurune baslamistm. Daha kimyasal gebelik gecirmeden bilr kahverengi akntim oluyodu tahminm bebek de o yzden tutunamadi. Yani rahmimin saglksz oldgu bir ay dollenme olmustu. Sogan kuruyle hem akntim gecti hem de vucudum yenilendi asiri akintilarm oluyodu o da azaldi. Valla cok cirkn bir tat ama tavsiye ederm. Bebek dusunen varsa bir denesin vucudu silkeleyp toparliyo :KK66:

Canım. nasıl yaptın soğan kürünü?

Canim orasini bilemiyorum cunku ertesi gun oyle birsey farletmedim ama idrarda tortu olursa o sperm olmayabolio enfeksiyonda olabiliyo yani birde baskalari yazsin bende merak ettim farketmedim
Bana da oluyo kızlar, kalkıp duşumu alıyorum ama ertesi gün mesela akıntı gibi geliyo. Çok rahatsız edici, ben de günlük ped kullanıyorum mecbur sürekli.

Trabzona gelesim geldi. bakarsin 2017 de gelirim onuda denerim. Boyle seyler gercekten duydukca sisiriyorum. Ama sonuclarini gorunce umit ediyorum. Bu arada hamileligin hayirli olsun. Saglicakla kucaklamak nasip olur insallah canim.

Back
X