• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hamislerimiz icin sicak firsat ;)
suna bi bakin derim.
malum kriz var

Eklentiler

• Screenshot_20161127-220221_1.webp
    Screenshot_20161127-220221_1.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 58
Canım bende bu ay ilk kez klomen kullandım ama doktor yumurta çatlatma iğnesi vermedi yumurta büyümüş dedi ilişki günleri verdi. Sana da öyle mi oldu?

Yok canım ben hep catlatma iğnesi vurunmustum her denemede ;) bakalım yarın başlıyoruz ilk muayene sonrasını da paylasirim :)

Htckbrysl Htckbrysl canım hiç boş yumurta duymadım belki de hep catlatma iğnesi vurundugumdandir. Boş dolu hepsi çatlamış galiba. Senden öğrendim su an bende inşallah sorun yaratmaz telaslanma ;)

Babies16 Babies16 selam nasılsınnn ebe olan sendin dimi :110: ben anlamıyorum en iyisi boşveriyim dedim ama 1 haftadır bakıyorum hep aynı yumuşak gözlemleyemedim yani

Nasil yani bos yumurta derken sagliksiz yumurtlama mj
Galiba o demek bende pek anlamadım doktor bir tane boş yumurta var çatlamazsa büyük ihtimal kist olacak dedi çatlıyor demek böyle dediğine göre hazırlanana kadar çıktı çok kalabalık ti tekrar gidemedim yanına burada bilgisi olan vardır diye düşündüm ama..

Yok canım ben hep catlatma iğnesi vurunmustum her denemede :KK66: bakalım yarın başlıyoruz ilk muayene sonrasını da paylasirim :)

Htckbrysl Htckbrysl canım hiç boş yumurta duymadım belki de hep catlatma iğnesi vurundugumdandir. Boş dolu hepsi çatlamış galiba. Senden öğrendim su an bende inşallah sorun yaratmaz telaslanma :KK66:
Sağ ol canım ya bende ilk kez duydum bende iki aydır çatlatma iğnesi oluyorum ilk çocuğum da öyle olmuştu normal olmuyor bir türlü. Yaşayan var mi diye merak ettim. Her gün yeni birşey öğreniyoruz işte ya. Hayr olsun

Cnm kacinci saat beraberlik dedi size bize saat vermedi ignenin ertesi günü bide sonraki gun dedi.ayy umutluyum ya ben bu sefer
İnşallah olur canım yaa. Ben dün vuruldum dün bugün yarın dedi özellikle bu gün dedi muhtemelen çatlama bugün olacak o yüzdem öncesi sonrası dedi geçen ay vurulduğum gün çatladı 24milim di büyüktü çünkü ama kısmet olmadı. İnşallah umudun vuslata döner canım hakkımızda hayırlısı

İnşallah olur canım yaa. Ben dün vuruldum dün bugün yarın dedi özellikle bu gün dedi muhtemelen çatlama bugün olacak o yüzdem öncesi sonrası dedi geçen ay vurulduğum gün çatladı 24milim di büyüktü çünkü ama kısmet olmadı. İnşallah umudun vuslata döner canım hakkımızda hayırlısı
Benimki dun 11. Gundu 17 18 mm tek yumurta dedi dun igne de yaptirdim.gunde bi kez mi klomen ictin .ilk kez kullandim gunde bi sefer ben peki sen cnm.?ayni gun yaptırmışiz igneyi de haberleselim senle ins bebisimiz olur;))

Galiba o demek bende pek anlamadım doktor bir tane boş yumurta var çatlamazsa büyük ihtimal kist olacak dedi çatlıyor demek böyle dediğine göre hazırlanana kadar çıktı çok kalabalık ti tekrar gidemedim yanına burada bilgisi olan vardır diye düşündüm ama..
Bilmiyorum canm valla bnde

BATLAR
S selifor 2 Aralık:KK31:
@Aylini1981 28 Kasım
@hiranur3419 28 Kasım
@SedaUmut 28 Kasım
@eflasun 29 Kasım
@yagmur_20 29 Kasım
@Ozlmugr 29 Kasım
@Goforlife 29 Kasım
@alars 29 Kasım
@Paramedik92 30 Kasım
@neseliii34 30 Kasım
@denizvemehtap35 30 Kasım
@friendly8584 1 Aralık
@tugce-27 1 Aralık
@lale_cik 1 Aralık
@krds25 1 Aralık
Pariskizim Pariskizim 1 Aralık
@cigdemmm26 2 Aralık
@Nrshkya 2 Aralık
@Piraye089 2 Aralık
@ftmglr 2 Aralık
@hafsa nil 3 Aralık
@Ay-n ilk Hali 3 Aralık
@tugken 3 Aralık
@2miracles 3 Aralık
@Emineeemm 3 Aralık
@zyekici 4 Aralık
@Assos 5 Aralık
@Pirdin 5 Aralık
@Kuebak 5 Aralık
@vampirellamaria 5 Aralık
@kutuphanekedisi 6 Aralık
@Busra ozsoy34 6 Aralık
@Sevda8888 6 Aralık
@0Tugce0 6 Aralık
@mhrgzlm 6 Aralık
@Asyahasret 6 Aralık
@maya_gallo 7 Aralık
@Tugbafatih1234 7 Aralık
@dido1907 7 Aralık
@Selinokay 9 Aralık
@yelsem 9 Aralık
@tulinkrc 9 Aralık
@bitanecikk 10 Aralık
Cennet irmagi Cennet irmagi 10 Aralık
@aybkmst 11 Aralık
@ebrar09 11 Aralık
@Melek Karakan 11 Aralık
@rkybhdr 12 Aralık
@BenanAsiye 12 Aralık
@YaKaMoZz-z 12 Aralık
@SUU 13 Aralık
@Gamzecannn 13 Aralık
@buse smile 13 Aralık
@Poncito 15 Aralık
@MelekDiliyorum 15 Aralık
@gzdy 15 Aralık
@Masalll92 16 Aralık
@kafamdasorular_ 16 Aralık
@Frida1kahlo 16 Aralık
@mavitosbaa 17 Aralık
@bebegim-gel 17 Aralık
@Beratnisa 17 Aralık
@okeanoss00 18 Aralık
@tugsem_10 18 Aralık
@guldencik 19 Aralık
@TUBA48 19 Aralık
@busra_brt 19 Aralık
@kubito 20 Aralık
@Hayal dunyam 21 Aralık
@Artemiss_ 21 Aralık
@tomrs 22 Aralık
@ayllllliiiin35 26 Aralık
Babies16 Babies16 26 Aralık
@eflasun 26 Aralık

HAMİLELER
@Dontsay KIZ:anneadayı:
@Sup3risi :anneadayı:
@madame wuu :anneadayı:
@Frkzhd :anneadayı:
@Gunayfur :anneadayı:
@Misk-i amber :anneadayı:
@onurumbenim :anneadayı:
@lucccck :anneadayı:
@er_sev :anneadayı:
@angelina 34 :anneadayı:
@ladys_girl :anneadayı:
@coffee84 ERKEK:anneadayı:
@Bekayyy ERKEK:anneadayı:
@Zuzu minnos :anneadayı:
@Beklenencanim :anneadayı:
@Tombikstugba :anneadayı:
@Meyvelipasta1 :anneadayı:
@TuruncuHayal :anneadayı:
@smy11 :anneadayı:
@Morenam :anneadayı:
@snesrn :anneadayı:
@Esraerol :anneadayı:
@busraturkmen :anneadayı:
@Princess91 :anneadayı:
@melo11 :anneadayı:
@zuhrealam :anneadayı:
@Lovepinkbm :anneadayı:
@tontis76 :anneadayı:
@cgdmkrks :anneadayı:
@Sb12345 :anneadayı:
@sevilan :anneadayı:
Mina sevde :anneadayı:
@Mangetsu :anneadayı:
@senzalize33 :anneadayı:
@Burcu251 :anneadayı:
@seydarella :anneadayı:
@ervil :anneadayı:
@sweett_ :anneadayı:
@fatos55 :anneadayı:
@ummulurve :anneadayı:
@yesilbalon :anneadayı:
@nothinggg :anneadayı:
@melegini_bekliyor :anneadayı:
@bulut29 :anneadayı:
@ALYALAL :anneadayı:
Krizantem cicegi :anneadayı:
@Sarisinbebek :anneadayı:
@tugceavhn :anneadayı:
@Pembegelin01 :anneadayı:
@Mrvmdpl :anneadayı:
F Findikkiran :anneadayı:
meyis pelin :anneadayı:
@Burmera :anneadayı:
@Missyiru :anneadayı:
@Balcicekk33 :anneadayı:
gri penguen:anneadayı:
@ferishhh :anneadayı:
@bebem88 :anneadayı:
@nazlieylul :anneadayı:
@elmol :anneadayı:
@sensiz__asla123 :anneadayı:
@Prenseslale :anneadayı:
@xecexeza :anneadayı:
@siyahinci021 :anneadayı:
@fly0513 :anneadayı:
@Mrsbicak :anneadayı:
@Tugceilker :anneadayı:
@fatmaelifnur :anneadayı:
Sessiz nehir :anneadayı:
Ayla ak :anneadayı:
@derya6129 :anneadayı:
Beni de ekler misin canım 25 aralık

Sağ ol canım ya bende ilk kez duydum bende iki aydır çatlatma iğnesi oluyorum ilk çocuğum da öyle olmuştu normal olmuyor bir türlü. Yaşayan var mi diye merak ettim. Her gün yeni birşey öğreniyoruz işte ya. Hayr olsun

Aynen hayırlısı canım :) kist oluşsa bile hamilelige engel olmuyor sanırım burda paylaşan arkadaşlar olmuştu hamileyken kisti olan. Bence boyutuna göre çatlar diye düşünüyorum ;)

Aynen hayırlısı canım :) kist oluşsa bile hamilelige engel olmuyor sanırım burda paylaşan arkadaşlar olmuştu hamileyken kisti olan. Bence boyutuna göre çatlar diye düşünüyorum ;)

Benimki dun 11. Gundu 17 18 mm tek yumurta dedi dun igne de yaptirdim.gunde bi kez mi klomen ictin .ilk kez kullandim gunde bi sefer ben peki sen cnm.?ayni gun yaptırmışiz igneyi de haberleselim senle ins bebisimiz olur:KK66:)
İnşallah olur canım ya. Geçen ay adetin 5günü başladım günde iki tane içtim 5 gün. Adetin 15. Günü de iğne vuruldum. Kısmet olmadı. Bu ay doktoruma biraz geç ulaştım o yüzdem klomen e 7. Gün başladım 5gün birer tane içtim dün 14. Gündü iğne vuruldum. Hayırlısı bekliyorum işte. İnsaalah ikimize de nasip olur canım beraber bekleyelim. Geçen ay da bir arkadaş vardı bekledik beraber ama ikimize de nasip olmadı. Hayırlısıyla olur inşallah

Aynen hayırlısı canım :) kist oluşsa bile hamilelige engel olmuyor sanırım burda paylaşan arkadaşlar olmuştu hamileyken kisti olan. Bence boyutuna göre çatlar diye düşünüyorum :KK66:
Allah razi olsun canım. İnsaalah olur ya çok istiyorum yılbaşından beri normal bekliyoruz geçen ay ilaç tedavisine başladık kısmet. İnşallah gönlümüze göre olur hepimizin

Back
X