- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
Kizlar esim kaset test bulamamis predictor express diye bir test almis. 10 dakika oldu beliren cizgi yok. Gelen giden de yok hayirlisi :)
Nisaberatim

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar esim kaset test bulamamis predictor express diye bir test almis. 10 dakika oldu beliren cizgi yok. Gelen giden de yok hayirlisi :)
Canim ben dr a sormamistim hic ama normaldir diye dusunuyorum kafana takma yinede icin rahatlamasi icin sor dr.una.Şu an benden de su gibi akıntı geliyor demek ki hamilelikten miş bende salı doktoruma soracaktım altımı ıslattım sanıyorum renksiz kokusuz bir akıntı
Canim nasip degilmis demekten baska soz yok. Umudunu kirmak istemedim ama sonradan cikan cizgi genelde yaniltici oluyor. Bak yinede umutlanmadan edemiyoruz belkide gec dollenmedir..Kalbim gibi tertmemiz :))
Eki Görüntüle 1926574
Yok ya benim umidim kalmadi zaten yoktu da atraksiyon oldu bana su silik cizgiyi görünce :)) Biran önce olsam da rahatlasam.Canim nasip degilmis demekten baska soz yok. Umudunu kirmak istemedim ama sonradan cikan cizgi genelde yaniltici oluyor. Bak yinede umutlanmadan edemiyoruz belkide gec dollenmedir..
Adetin ne kadar geçti?Yok ya benim umidim kalmadi zaten yoktu da atraksiyon oldu bana su silik cizgiyi görünce :)) Biran önce olsam da rahatlasam.
Oluyor canim o hayirli olsun bebisin bu aradaŞu an benden de su gibi akıntı geliyor demek ki hamilelikten miş bende salı doktoruma soracaktım altımı ıslattım sanıyorum renksiz kokusuz bir akıntı
bende gördüm ya bişey olmazsa isterse bi hafta beklesin hiç bişey görünmez ki hem bu pembe görünüyor gri olarak çıkan ikinci çizgiden iyidirKızlar ben gittim gebelik testi aldım 2 saat sonra silik çizgi çıktı. Ben ışığa tutmadan çıplak gözle görüyorum ama telefondan belli olmuyor. Bakalım siz görebilecek misiniz? İyice kafayı yedim 2 saat sonra çıkan çizgi geçerli olmaz ki
Eki Görüntüle 1926499 Eki Görüntüle 1926500
Cnm 10 dakika sonrasi gecersizdir tekrarlamali bence bi tekrarlasin aynisjni ben yasadim hamile deilmisim kan 0.100 cikmistibende gördüm ya bişey olmazsa isterse bi hafta beklesin hiç bişey görünmez ki hem bu pembe görünüyor gri olarak çıkan ikinci çizgiden iyidir![]()
Aşılama ne canım. Çatlatma iğnesi değilmiş. Klomen kullanmadan mı sen hiç.Merhabalarr bende asilamaya basladim insalalh 2017 ye hamile girmek istiyorumm
22 yasinda 2 senelik evliyim adim hayal
Ignelerde 11.ci gunum bugun yarin kontrol varr
Canım doktoruna göründünmüSabah uyandım ve yine koyu renk lekelenme.gece nasıl uyuyorum ki böyle oluyorum
Daha once tabiki kullandim ..Aşılama ne canım. Çatlatma iğnesi değilmiş. Klomen kullanmadan mı sen hiç.
Canim benim geçmiş olsun. Üzülme demeyeceğim çok zor biliyorum. Bende kürtaj olmuştum haziran ayında. Ama biran önce kendini toparlamaya bak. Inşallah en kısa zamanda hayırlı bir evlat verecektir Rabbim sana. Meleklerimiz öbür tarafta sefaatcimiz olacak inşallahKızlar iyi geceler nasılsınz.ben kürtaj oldum malesef bebişimin kalp atışları yavas demişlerdi ve durdu malesefmorsevdam beni silermisin canım
Canim doktorun sana ne kadar korunman gerektiğini bu hafta gittiğinde söyler. Bana 2 adet dönemi demisti. Ben beklemek istemedim 1 adetten sonra korunmayı bıraktım. Ama rahim kendini ne zaman toparlarsa o zaman hamile kalabiliyorsun zaten. 3. Adetten sonra hamile kaldım.Bu hafta kontrolüm var doktorada sorarım inşallah ta korunmak derken bebiş için demiştm canım
Görünmüştüm ilaç kullaniyorum zaten.düşük tehlikesi var die.ayy allahım bebişimi bana bağışlasınCanım doktoruna göründünmü