2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

10 gün var canım yaa evde var diye bende az çok tahmin ediyorum aslında çok erken belki beni çokta olumsuz etkileyecek diye kararsız kaldım:KK17:
10 gun varsa hic deneme yumurtlaman zaten 3-4 gun onceymis sen bendende aceleci ciktin alma eline o testi bende adetten 6 gun once yapilan gebelik testinden siparis ettim p.tesi adete 5 gun var ona bile bakma cikmayabilir dexiler senin 10 gun var verdigin paraya yazik hamileysende gozukmez 10 gun kala kanda bile gozukmesi zor

10 gun varsa hic deneme yumurtlaman zaten 3-4 gun onceymis sen bendende aceleci ciktin alma eline o testi bende adetten 6 gun once yapilan gebelik testinden siparis ettim p.tesi adete 5 gun var ona bile bakma cikmayabilir dexiler senin 10 gun var verdigin paraya yazik hamileysende gozukmez 10 gun kala kanda bile gozukmesi zor
evet canım haklısın yaa ne bilim işte insan çok aceleci oluyor.evde vardı 4-5 tane hani ovülasyon testleriyle birlikte yolluyorlar ya onlardan ama gerçektende erken off neyse vazgeçtim:KK12:

Canım benim sağolasın evet çok zormuş Allahım bidaha göstermesin kimseye de yaşatmasın inşallah.bende öyle yapmauı düşünüyorum canım inşallah bakalm doktor ne diyecek.inşallah en kısa hayırlı zamanda tekrar nasip eder rabbim
Amin canım benim inşallah. Icini, gönlünü ferah tut. Allah en hayırlı zamanda tekrar nasip edecek inşallah.

Selam kızlar bende fazla giremiyorum. Benide ekler misiniz bat 4-5 ocak.
31 aralıkta test yapmak istiyorum bende varsa yılbaşı hediyesi olur:-))
İkiz hamile olanlar acaba tedaviyle mi oldu merak ettim. Bende çok istiyorum ikiz:))))
Geçen ay öyle hesapladığıö gibi değilmiş yumurtalama günüm o yüzden bu ay özellikle bu hafta boş geçmemeyi planlıyorum ama iki günde bir diyosunuz ya olumsuz etkisi olur mu acaba her günkü birlikteliğin?

Cnm gitgide koyulastimi kan testini guvenilir bi yerdemi yaptrdn 2 gun sonra bidaha idrar yap eger elindekinden koyu olursa farkli bi yerde kani tekrarla bnce umarm vardr bitanm insallahhhhhh
Insallah yavrum yaa bursa aritmi hastanesinde yaptırdım özel hastane ilki çoook silik ti ikincisi baya belirgindi ama bilmiyorum kirmizilar gelmezse 2 3 gün sonra tekrar test yaptircam bakalım ins ikimizinde çıkar yarın senden güzel haberler bekliyorum

Hergün birliktelikte sperm kalitesi düşüyo benim hamileligim planlı oldu o ayda 3 günde bir ilişki oldu çok düzenliydi sonra adet olmadm hamile oldugumu ögrendim şuan 28 hafta 4 günlük hamileyim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Benim ikinci bebeğim olacak eğer nasip olursa. Peki iki günde bir olsa ama boş geçen gün yumurtlama gününe denk gelse de tutar mı yine de?

Arkadaslar iyi akşamlar bir aydır yokum ama yazmadan sizi okuyorum hergün takip edip içimden yorumları yapıyorum Nisaberatim Nisaberatim S selifor ZK_ASK ZK_ASK kalbim sizinle attı resmen ins güzel sonuçlar alcaksiniz inanıyorum ve başıma geleni anlatıyorum ayin 2 sinde yumurtladim ve 16 sinda ydi batim gelmedi kirmizilar 2 gündür sabahları test yapiyorum silik 2 çizgiyi renkleri artarak gördüm bugün bir hevesle kan testi yaptırdım sonuç 1.2 bana yardım edin morelim çok bozuk

Öncelikle sağol canım Allah razı olsun ♡ ama ya bu testler niye oyun oynuyo anlamadım. Yoksa çıkarma silik milik ya.... Adetin geçti mi belirtiler var mı canım? Belki olmazsın Nisaberatim Nisaberatim de aynı durumdaydı inşallah bebişleriniz vardır çok çok sevinecem ya

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Benim ikinci bebeğim olacak eğer nasip olursa. Peki iki günde bir olsa ama boş geçen gün yumurtlama gününe denk gelse de tutar mı yine de?
Canım yumurtlama döneminde salgılanan akıntı içerde spermi maksimum 2/3 gün canlı tutabildiğinden yumurtlamadan önce birliktelik yumurtlama günü olmasa bile tutabiliyomuş üç günde bir tutturanda var iki günde tutturanda var. Bizim gibi hiç tutturamayan da var.:)) Allahtan hayırlısı mühim olan stresten uzak durmak ilişki sırasında ve sonrasında.

Bu ates mevzusu nedir ben bilmiyorumda
Bende pek bilmiyorum ama hergün sabah yataktan daha çıkmadan belirlediğim saatte hergün ateşini ölçüyosun onunla yumurtlama dönemini bulabiliyorsun sonrada işte ölçe ölçe adetine kadar gidiyosun hergün ölçerek. Adet yaklaştığında ve adet günü düşerse gebelik yok. Ateş düşmezse gebelik varmış. Hiç denemedim.

Canım yumurtlama döneminde salgılanan akıntı içerde spermi maksimum 2/3 gün canlı tutabildiğinden yumurtlamadan önce birliktelik yumurtlama günü olmasa bile tutabiliyomuş üç günde bir tutturanda var iki günde tutturanda var.:KK3: Bizim gibi hiç tutturamayan da var.:)) :KK3:Allahtan hayırlısı mühim olan stresten uzak durmak ilişki sırasında ve sonrasında.
burda koptum :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
allah iyiliğini versin inşallah sende bende bizde tutturanlardan oluruz :KK70::KK70::KK70:

Ya burda bi abla vardı hic beklemiyorum ama idrarda pozitifi görmüstü kan vercekti o abla ne oldu kan sonucunu aldımı acaba bayadır giremiyorum :)

burda koptum :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
allah iyiliğini versin inşallah sende bende bizde tutturanlardan oluruz :KK70::KK70::KK70:
Valla ben bu ay kendimi hiiiç riske atmadım hergün yaptım eşimede adetim başladığında keçiboynuzu içirmeye başladım hergün sabah akşam içirdim. Bebişcikler kalitesiz ve zayıf olmasın diye :)) bitter çikolata vs. Daha napim. Belimin altında yastıkla uyuyup o günü bel ağrısıyla geçirmemde cabası:KK48: yarın kan testi yaptırıyorum inceldiği yerden kopması için beklemem ipi keserim :cool:

:110::işsiz:Merhaba hanımlar biraz zaman oldu ara verdim yazamadım.Hala gebe değilim :) 21 Aralık yeni bat.Allah hepimize yeni sene hediyesi yavrularımızı nasip etsin sağlıkla inşallah.Gebelerinde sağlıkla kucaklarına alıp en güzel günlerini görmelerini nasip etsin.Temennim budur diyerek birşey paylaşıcam sizinle.Geçen bir sohbet ortamında tıp bu kadar ileri değilken kadınlar hamile kaldıklarını nasıl biliyolardı hep süprizmiydi falan muhabbeti geçti.Arkadaşım ananesinin ebe tanıdığının yaptığı testen bahsetti.Bende dayanamadım yaptım.Cehalet mehalet umut işte bilirsiniz :olamaz::olamaz: nelerden medet umuluyor.Neyse affınıza sığınarak idrarımı şeffat bir kaba yaptım.Günün herhangi bi saati bugün.İçine limon sıktım limonun tortuları dibe çöktü.Böyle dibe çökünce gebe yukarı çıkınca değilmişsin..Doğruluğunu hiç bilmiyorum.Erken hamilelik testiymiş bu eski zamanlarda ama detayı yok.Bildiğim bu:110:

Bende yeni evliyim bende istiyorum bebek burdan ogrendgm kadariyla yumurtlama gunlerinde calismalara devam
Siz iki yeni olan arkadaslar lütfen cok kafaya takmayın ben ilk evlendiğimde malum cicim ayları sürekli iliski oluyodu hemen gebe kalmısım bilmeden 2 ay sonra düstü sonra 2 ay sonra calısmalar devam etti hic korunmadım ama daha yeniyim diye hic sıkıntıda yapmadım olana kadar evliligin tadını cıkartırım dedim 2 ay sonra yine hamile kaldım ve suan 4 yasında oğlum var anlıcanız sıkıntı yapmayın takmayın kendiliginden oluyo ben ikinciyi istiyorun 1 yıldır her iliskide acaba olcak mı olur mu diye dusunmekten tahminimce olmuyo o sebeble TAKMAYINNNN :halay:

Back
X