2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bende de akıntı sürekli vardı da bugün daha çok sarımsı sulu akıntı geliyor rahim kendini temizliyor galiba regl için diye düşünüyorum. Çizgi çıkmış bence hamilesin sen bidaha başka bir hastanede kan testi yaptırsana sen?
ebe akrabamız var bir kaç gün bekle dedi bende perşembeye kadar bekleyim diyorum

ROSE-MOON ROSE-MOON canım bugun iğnenin 12.günü ikimiz aynı günlerdeyiz akıntın var mı nasıl? Ağrın sızın vs

Canım kasıklarımda ağrı var. akıntım pek yok. iğneyi olduğumdan beri sol kasığımda ağrı var anlamadım neye işaret. yarın sabah test alıp yapacam gerçi çarşambada kan verecem bakalım ;)

ay inşallah kızlar kandada bir çıksaaa hepimiz inşallah güzel haberleri alıcazzz <3 asker karısı olmak onu beklemek zor bilirim allah sabırlar versin canımmm ...
Ben de asker eşiyim eşim sürekli görevlere gittiğinden düzenli ilişki olmuyor ben o yüzden gebelik olmadığını düşünmeye başladım artık. Eşim yine gidiyor ayın 29'unda 15 gün yok, yine yumurtlama zamanı, benim hayaller bu ay olmazsa şubat ayına kaldı. Ocak ayında iş için ben de yurt dışına gidiyorum hayırlısı.

Ben de asker eşiyim eşim sürekli görevlere gittiğinden düzenli ilişki olmuyor ben o yüzden gebelik olmadığını düşünmeye başladım artık. Eşim yine gidiyor ayın 29'unda 15 gün yok, yine yumurtlama zamanı, benim hayaller bu ay olmazsa şubat ayına kaldı. Ocak ayında iş için ben de yurt dışına gidiyorum hayırlısı.
oyy canım ya hep pozitif ol olumsuz düşünme elbet olucak

Cnm testi atsna merak ettim insallah hamilesinidr

bu pazar günki canım pazar sabah yaptım cumartesi sabah yaptığım daha silikti bugün yaptığım cumartesi sabahki gibi hafif silik .biz bunu görünce sevindik test yaptık 1.2 çıktı sonuç :(

Eklentiler

• 15608382_1164609873658836_109656562_o.webp
    15608382_1164609873658836_109656562_o.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 55
aynı şekilde yaşlandım ne zormuşşş bide evleneli 3,5 sene oluyo millet olmuyor sanıyor neler diyolar sabır diyorum napalım en kısa zamanda hayırlısıyla olsun bebişlerimiz
İnşallah canım inşallah :)Rabbim daha fazla bekletmesin hayırlı zamanda gelsin inşallah.

merhaba kızlar kendime söz verdim girmeyeceğim bidaha diye ama dayanamadım. kimseye içimi dökemiyorum çünkü. sürekli düşünmemek için buraya da girmeyim diyorum. hatırlayanlar vardır. hsg sonraası ilk ayımdı adet oldum 13 ünde. diğer aydan da çok ümidim yok. zaten bidahaki ayda olmazsa aşılama yapılacak. nasıl oluyo aşılama bilgi verir misiniz biraz yaptıran arkadaşlar. hsg de çok canım yanmıştı. çevremde bu kadar çok hamile olması beni çok üzüyo. heralde benimki kadar olan yoktur yaa nereye kafamı çevirsem hamile. komşu, akraba, iş...

Back
X