Yrn sendende guzel haberler aliriz insallahaynen yarın sabah yapayım kızlar ınsallah cıkar bılıyosunuz benle sayfaya gelenlerın cogu hamıle suan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yrn sendende guzel haberler aliriz insallahaynen yarın sabah yapayım kızlar ınsallah cıkar bılıyosunuz benle sayfaya gelenlerın cogu hamıle suan![]()
Bu konu üzerinde çok durduğumuz zaman vücut beklenti içine giriyormuş. Beyine mesaj gönderiyormuş. Beyin de adet görmeyi sağlayan hormonu salgılamıyormuş. Böyle kısır bir döngü işte.stres belkide engelliyordu canım ya... Allahım bize sabır versin... vallahi çok entresan yaşanılanlar... Biz mi yapıyoruz bu hale getiriyoruz ne ?
Biraz bu konudan uzaklaşmak gerekiyor ama nerde...
Ben isteyim saat altiyi bekliyorum cikmak icin bata daha cok var hic vakit gecmiyor aslinda bu ay olmicsgni bile bile bekkiyorumNe yapiyorsunuz nasılsınız uyuya uyuya buyecem her halde çok uyuyom
Keşke bende calissam inşallah bu ay olur da sende bize katilirsinBen isteyim saat altiyi bekliyorum cikmak icin bata daha cok var hic vakit gecmiyor aslinda bu ay olmicsgni bile bile bekkiyorum
Yoksa kizin mi olucak oyle derlerNe yapiyorsunuz nasılsınız uyuya uyuya buyecem her halde çok uyuyom
İnşallah Allah eli ayağı düzgün sağlıcakla olsunda cumlemizimki iki oğlanın yanına bi kız olsa çok güzel olur küçük şimdiden gumussuyo alışamadıYoksa kizin mi olucak oyle derler
Uzulme canim Allah insallah en yakin zamanda nasip ederKizlar 0cok uzgunm nasip degilmis
Ben günah meselesini hiç duymadım sadece batıl inanç olarak kestirilmez günah diye bişey yok. Ben hamiş olsam kestirmem :)arkadaslae hamileyken sac kestirmek gunahmi batil inanc ama iste insanin kafasi orda kaliyo aslinda nihat hatipoglu oyle bisey olmadigni soyledi ama sizlerdende yorum almak istyorm
Bu konu üzerinde çok durduğumuz zaman vücut beklenti içine giriyormuş. Beyine mesaj gönderiyormuş. Beyin de adet görmeyi sağlayan hormonu salgılamıyormuş. Böyle kısır bir döngü işte.
aynen esimde kiziyo baya baya uzun sacim ama uclarndan aldrmak istiyorm percem kestrmek istyrmBende istiyomda esimde ninemde kiziyo
Bu cumartesi kuaföre bi gircem. Boyatıcam kestircem, manikür pedikür ne varsa hepsini yaptırcam. Sadece ilk 3 ay kestirme demelerinin sebebi saçı kestirdiğinde uzamak için daha çok vitamin harcıyor. Bebişin de ilk 3 ay vitamine çok ihtiyacı oluyor. Sebebi bu olabilir diye düşünüyorum. Günah diye ilk defa duydum.arkadaslae hamileyken sac kestirmek gunahmi batil inanc ama iste insanin kafasi orda kaliyo aslinda nihat hatipoglu oyle bisey olmadigni soyledi ama sizlerdende yorum almak istyorm
Benim de oğluşum olcak da gözümü açamıyorumYoksa kizin mi olucak oyle derler
Canım merhaba Canını sıkma tatlım seni çok iyi anlıyorum bir zamanlar benim de böyleydi soru soruyorlar da hala bebek Yok mu diye her gün farklı hamile haberleri alıyordum üzülüyordum canım aşılamayı sormuşsun ben aşılama ile hamile kaldım korkulacak bir şey Yok benimki iğneli idi iğne ile yumurtaları büyüttüler hatta benimki 2 hafta sürdü daha sonra çatlatma iğnesinden 37 saat sonra felan da aşılama oldu eşinden spermlerin en iyilerini seçip kanül yardımı ile sana enjekte ediyorlarmerhaba kızlar kendime söz verdim girmeyeceğim bidaha diye ama dayanamadım. kimseye içimi dökemiyorum çünkü. sürekli düşünmemek için buraya da girmeyim diyorum. hatırlayanlar vardır. hsg sonraası ilk ayımdı adet oldum 13 ünde. diğer aydan da çok ümidim yok. zaten bidahaki ayda olmazsa aşılama yapılacak. nasıl oluyo aşılama bilgi verir misiniz biraz yaptıran arkadaşlar. hsg de çok canım yanmıştı. çevremde bu kadar çok hamile olması beni çok üzüyo. heralde benimki kadar olan yoktur yaa nereye kafamı çevirsem hamile. komşu, akraba, iş...
kestrmenin bi gunahi yok batil inanc diye okuyorum ama iste aklmda oyle boyatmak zararli diye biliyorum amaBu cumartesi kuaföre bi gircem. Boyatıcam kestircem, manikür pedikür ne varsa hepsini yaptırcam. Sadece ilk 3 ay kestirme demelerinin sebebi saçı kestirdiğinde uzamak için daha çok vitamin harcıyor. Bebişin de ilk 3 ay vitamine çok ihtiyacı oluyor. Sebebi bu olabilir diye düşünüyorum. Günah diye ilk defa duydum.
Ay inşallah vardır bebek. Duamdasınnnnn![]()
Merak etme ben degil cnm ama insallah sen olacaksin ve ben bi gulumsicem sukadar sitredn ustuneaynen yarın sabah yapayım kızlar ınsallah cıkar bılıyosunuz benle sayfaya gelenlerın cogu hamıle suan![]()
Kanıtlanmış bir zararı yok boyanın. Etrafımda hamile arkadaşlarım da boyattılar çok şükür bir sıkıntı olmadı. Doktorum 3 ay bitsin istiyordu. Bu ctesi 15. Hafta içinde olcam. 3 aydır saçlarımı boyatmıyorum aynalara küstüm yeminlekestrmenin bi gunahi yok batil inanc diye okuyorum ama iste aklmda oyle boyatmak zararli diye biliyorum ama