- 16 Aralık 2010
- 1.783
- 3.131
- 133
Benimkide 27 aralık. Akıntı vardı bugun göğüs ağrım başladı hayırlısı olsun
hadi bakalım... İnşallah hayırlısı olur bizim için. Ben pek belirti bulamıyorum kendimde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkide 27 aralık. Akıntı vardı bugun göğüs ağrım başladı hayırlısı olsun
canım olur takip edebilirsinBenim de bat 24 aralık ; ) senden takip ederim takvimi
Geçmedi bugün yarın olmam lazım normalde ama daha da hiç test yapmadım yapsam da çıkar mı ki bilmiyorumbat geçtimi senin canım
genelde bat ı 3-4 gün geçince yapıyorlar ama bence günündeysen bi test yap ben günümü bile bekleyemiyorum daha 5 gün var test yapmamak için kendmi zor tutuyorumGeçmedi bugün yarın olmam lazım normalde ama daha da hiç test yapmadım yapsam da çıkar mı ki bilmiyorum
Bakayım bi artık hayırlısı olsun :)genelde bat ı 3-4 gün geçince yapıyorlar ama bence günündeysen bi test yap ben günümü bile bekleyemiyorum daha 5 gün var test yapmamak için kendmi zor tutuyorum
Bence cikar adete bes gun kala ogrenenler oluyor[/QUOTE
İnşallah çıkar cidden
Önemli birşey bende hepsi negatif çıktı. Kedi köpek sevmeyeceksin çiğ et yemeyeceksin dedi doktor. Bi görsün doktorun.Sikintilimi şimdi 100 km gidiş 100 km geliş doktor a yoruliyom bilen varmı koydeyim ben
Ayyy silik çizgi var resmeenn ben heyecanlandım şimdiiMerhaba kızlar, beni çoğunuz tanıyor muhtemelen diğer başlığımdan. orda herkese akıl dağıttım kendime kalmadı. şu an heyecanlı ve korkmuş durumdayım. bana fikir verin:
şüpheli ilişkiden 10 gün sonra yani bu sabah dayanamadım ve test yaptım. çok silik bir çizgi yakaladım. yarın sabah yine yapacağım.yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 1927303
Eki Görüntüle 1927303
Ben gördüm ilk 10 dakika içinde çıktıysa hamilesin tebrik ederim :)Merhaba kızlar, beni çoğunuz tanıyor muhtemelen diğer başlığımdan. orda herkese akıl dağıttım kendime kalmadı. şu an heyecanlı ve korkmuş durumdayım. bana fikir verin:
şüpheli ilişkiden 10 gün sonra yani bu sabah dayanamadım ve test yaptım. çok silik bir çizgi yakaladım. yarın sabah yine yapacağım.yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 1927303
Eki Görüntüle 1927303
bence hamilesin canım hayırlı olsunMerhaba kızlar, beni çoğunuz tanıyor muhtemelen diğer başlığımdan. orda herkese akıl dağıttım kendime kalmadı. şu an heyecanlı ve korkmuş durumdayım. bana fikir verin:
Eki Görüntüle 1927303
Eki Görüntüle 1927303
toxoplazma enfeksiyonu geçiriyor olabilirsinzToksoplazma testi yaptıranlar varmı lgG pozitif lgm negatif rubella lgG pozitif lgm negatif cmv lgG pozitif cmv lgm negatif bi testler nedir eşim koşturan koşturan gelmiş izin alıp dokturami gidiyom biseyde demiyo
evet ilk 5 dakika içinde ben gözle görüyordum ama fotoğrafını çektğmde çıkmıyordu 20 dk sonra çektğmde de gözüktü. kızlar korkuyorumBen gördüm ilk 10 dakika içinde çıktıysa hamilesin tebrik ederim :)
Merhaba kızlar, beni çoğunuz tanıyor muhtemelen diğer başlığımdan. orda herkese akıl dağıttım kendime kalmadı. şu an heyecanlı ve korkmuş durumdayım. bana fikir verin:
Eki Görüntüle 1927303
Eki Görüntüle 1927303
Allah'ın izniyle bu kez gerçek gebelik olacak buna inan ve bol bol dua et biz de ederiz. Her sabah idrar testi yapmak iyi fikir bence.toxoplazma enfeksiyonu geçiriyor olabilirsinz
evet ilk 5 dakika içinde ben gözle görüyordum ama fotoğrafını çektğmde çıkmıyordu 20 dk sonra çektğmde de gözüktü. kızlar korkuyorum
çok korkuyorum daha önce kimyasal geçrdm hepsi böyle erken erken çıkıyor. sonra da adet oluyorm.
Adetlerim düzenli değil bat şu diyemiyorum. sat üstünden 22 gün geçti.
ovülasyon testi ile takip ediyordum, ilişkiler en kalın çizginin olduğu ve silikleştiği günlerde
zaman aralığında oldu.
daha adet tarihine bir hafta var. gitsem de bHCG düşük çıkacak ve tekrar gitmem gerekecek şu anda izin alamıyorum iş yerinden. doktora çıktğm gün komple sevk gerekiyor vs birsürü durumlar.
evden takip etmeye karar verdim her sabah idrar testi yapacağım silikleşirse bırakacağım, koyulaşırsa 1 hafta sonra kan testine gideceğim. böyle bir yöntem düşündüm önerilerinize de açığım...
neden hemen gitmiyorsn kan testine diyeceksiniz çokk haklısınz ama bir daha kimyasal duymaya halim yok, bende travmatik oluyor.
sizlerden dua istiyorum, haftalardr birlkteyiz. Lütfen bana dua edin ve bu kimyasal çıkmasın![]()
Merhaba kızlar, beni çoğunuz tanıyor muhtemelen diğer başlığımdan. orda herkese akıl dağıttım kendime kalmadı. şu an heyecanlı ve korkmuş durumdayım. bana fikir verin:
Eki Görüntüle 1927303
Eki Görüntüle 1927303
toxoplazma enfeksiyonu geçiriyor olabilirsinz
evet ilk 5 dakika içinde ben gözle görüyordum ama fotoğrafını çektğmde çıkmıyordu 20 dk sonra çektğmde de gözüktü. kızlar korkuyorum
çok korkuyorum daha önce kimyasal geçrdm hepsi böyle erken erken çıkıyor. sonra da adet oluyorm.
ovülasyon testi ile takip ediyordum, ilişkiler en kalın çizginin olduğu ve silikleştiği günlerde
zaman aralığında oldu.
daha adet tarihine bir hafta var. gitsem de bHCG düşük çıkacak ve tekrar gitmem gerekecek şu anda izin alamıyorum iş yerinden. doktora çıktğm gün komple sevk gerekiyor vs birsürü durumlar.
evden takip etmeye karar verdim her sabah idrar testi yapacağım silikleşirse bırakacağım, koyulaşırsa 1 hafta sonra kan testine gideceğim. böyle bir yöntem düşündüm önerilerinize de açığım...
neden hemen gitmiyorsn kan testine diyeceksiniz çokk haklısınz ama bir daha kimyasal duymaya halim yok, bende travmatik oluyor.
sizlerden dua istiyorum, haftalardr birlkteyiz. Lütfen bana dua edin ve bu kimyasal çıkmasın![]()
hayirlisi olsuuun bariz cift cizgi allah gonlunuze gore versin boyle kotu seyler yasamis insanlar hep korku icinde oluyo bende daha once yasadim anliyorm sizi simdi hamile degilim ama hamile olsam kalbinin attgini kesenin varoldgnu gorene kadar inanamam herhalde.kotu düsünmeyin iyi dusunun iyi olsun sevgilertoxoplazma enfeksiyonu geçiriyor olabilirsinz
zaman aralığında oldu.