2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Merhaba kizlar paylasim yapmasamda surekli takip ediyorum sizler icin dua ediyorum Rabbim hepinize bi an once nasip etsin insallah biz bugun 6+2 olduk sag saglim Alirim insallah kucagimada saglikla :) cok isteyince olmuyo Rabbim hic anlamadigin beklemedigin bi anda veriyo o yuzden stres yapmayin kizlar

Merhaba kizlar paylasim yapmasamda surekli takip ediyorum sizler icin dua ediyorum Rabbim hepinize bi an once nasip etsin insallah biz bugun 6+2 olduk sag saglim Alirim insallah kucagimada saglikla :) cok isteyince olmuyo Rabbim hic anlamadigin beklemedigin bi anda veriyo o yuzden stres yapmayin kizlar
keseyi veya kalp atışını gördünüz mü:KK200:

Oldm olmazmym cnm bat 16 ocak regli bitimindn 4 gun sonra adam 2 hafta gece gidck gundzde kv falan evde yok bu ayda olmck
bu grup hep hasretlik çekenlerle dolu eşler genelde yannımızda yok benimkide haftada bir geliyo siz diyonuz ya gün aşırı yapn değerlendirin biz evlendiğimizdendir ayda 3max 4 ten fazla hiç birlikte bile olmadık :D %90 da hafta souna yumurtlamam denk gelmiyo zati hoş ben daha bu ay düşünmeye başladım ama olmazsa şayet benim işim çok zor onu biliyom :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::halay::halay::halay::halay:

Aynen hep ayni seyler doktorlarda ayni ya 6 ay olmuyor basla tedaviye ne diye 1 sene bekletirsin ki daha cok bekleyelim diye mi. Bende dun hormon tahlili verdim yumurta tembelligi gorunuyor dedi adetlerin duzenli mi diye sordu hic sasmaz gununde olurum dedim sasirdi ilac vermedi inofolic aldim onu kullanicam bakalim gecen sefer onu kullandigimda kimyasal gecirmistim belki bu sefer tutar

Benim de insulun direnci ve pko dan şüphelendi adet düzenli deyince çok şaşırdı

Çıkmadı zaten insulun direnci ama bakalım

Yumurtam da çatlıyor

Maalesef bende bir haber yok canim. Sen de ne var ne yok?

Bende de yok canim

Karı Koca takılıyoruz

Hala arkadaşların bebekleri için hediye bakıyorum

Gezerken Allahım. Kendi çocuğuma aldığım günleri nasip et diyorum

Bebek arabasindaki bebelere bakıyorum

Bi de tv de güzel cocuk bebek görünce keşke benim olsan diyorum :)

Başka değişen bir şey yok

bu grup hep hasretlik çekenlerle dolu eşler genelde yannımızda yok benimkide haftada bir geliyo siz diyonuz ya gün aşırı yapn değerlendirin biz evlendiğimizdendir ayda 3max 4 ten fazla hiç birlikte bile olmadık :KK70: %90 da hafta souna yumurtlamam denk gelmiyo zati hoş ben daha bu ay düşünmeye başladım ama olmazsa şayet benim işim çok zor onu biliyom :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::halay::halay::halay::halay:
Iste oyle bi sikinti var acaba ondanmi olmuyor dyede dusunuyrm:KK70:

biliyorum, hep birlikte gittik bu ay seninle.
sat larımz bile aynı. bende mücadele ettim kendimle yapmamak için ama içimden bi şey dürttü resmen. İnşallah tutunmuştur, inşallah seninki de tutunmuştur. doğum tarihlerimiz de aynı olur bigün bakarsn :anne:
Agzin bal yesiin insallaah:KK48: Allah nasip etsin bebisler tutunsun insallah panik yapma hayirlisiyla guzel haberler alacagiz bu ay:anne:

Back
X