2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

tesekkur ederim cevabn icin allah kucagna almayi nasip etsin insallah bende bunu merak ediyrdm demekki herkeste ayni olcak diye bisey yokms renk degisimi sart degilms.ben burda ogrendim gebelik belirtisi oldgnu renk degsiiminin kafam karisti
Allah razı olsun. Rabbim sağlıkla hayırlısıyla sana da nasip etsin etsin en yakın zamanda.

benimde öyle olmuştu canım insan kendini öyle bi hazırlıyorki regl olmama rağmen acabalar devam ediyor göğüsüm hala şiş kasıklarım çok ağırıyor... gibi gibi
Aynn oyle ya bitsede calismalara baslasam dyrm ama bu ay sinava giricm ya fazla kafayi takmm dyrm bu ay olmasada o kadar agir gelmez gelisi guzel degerlendircm olmazsa onumuzdeki ay sıkı calisirim su sertifikayi alabilimde elime bu ay kafam onda artk

Ben de doktora gittim bu alt karındaki ağrı yüzünden. Kan verdim 1 saat sonra çıkacak karnımdan ulturasonla bakacak jinekolog regl olduğum için. İnşallah kist filan yoktur enfeksiyondur :/

Merak edenlerin olmuş yazanlar soranlar etiketleyenler olmuş Allah razı olsun ben ilk öğrendiğimde kesemiz geç göründü sıkıntılı zamanlar yaşadım .. buralara hiç bakmak istemedim neyse ki şimdilik herşey yolunda rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Gelirim yine görüşmek üzere

S sakyuz
Hay sen cok yasa modumuz yukseldi valla :KK66:
allah bagislasin,saglikla kucagina al insallah. Doktora gttn mi
Sağol canım gitmedim henüz doktor yan komşum yarın kan testi yaptıracağım ona göre gün verecek canım darısı inşallah sana batında belirgin çizf çizgiyi görürsün inşallah

Merak edenlerin olmuş yazanlar soranlar etiketleyenler olmuş Allah razı olsun ben ilk öğrendiğimde kesemiz geç göründü sıkıntılı zamanlar yaşadım .. buralara hiç bakmak istemedim neyse ki şimdilik herşey yolunda rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Gelirim yine görüşmek üzere
Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla kucağınıza alırısınız inşallah

Back
X