- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç sanmam geç döllenme falan yok adetimi bekliyorum canım hayırlısı olsun boşverHayirlisi olsun cnm ne diyim simdi igneden fln anlmyrm gec dollnme olayi olabilirmi
Bekle bakalım ne zaman geleceği belli olmaz. İnşallah tutmuştur canım uğrastırmadan daha fazlabilmiyorm ki canim bat su diyemiyorm duzensizlk var bende ne yazkki...hrhalde cumartesiyi beklerm test icn cnku ovulasyonun ustunden ortalama 14 gun gecince regl olmam lazm benim ovulasyon 10unda oldu.yani 24u bat sayablrm
Allah yardımcın olsun canım bende de pko var inşallah senin bu ay gerçekleşir dualarınARKADAŞLAR HAMİLE OLAN BAYANLR BURDA HAMİLEYİM DEDİĞİNİZDE BİZ GERCEKTEN COK SEVİNİYORIZ FESATLIK YAPMIYORUZ KEM GÖZLE BAKMIYORUZ YANİ EN AZINDAN ŞAHSEN SÖYLÜYORUM LÜTFEN BENDE PCO VAR VE BENDE SOĞAN KÜRÜ UYGULUYORUM BU AY BAT 13 OCAK LÜTFEN DUA EDİN
Amin canm inşAllah yardımcın olsun canım bende de pko var inşallah senin bu ay gerçekleşir duaların
Canim bu ay yumurtlamismiydin belirtilerin olmusmuydu...kadinlar her ay yumurtlayamayabiliyormgercek yumurtlama olmadigindada kisa ve daha az suruyor adet..yada tamamen stres falam hersey olabilirCnm senn bilgin vardr bana simdi bi akil ver benim adetin 1. Gunu sadece kahve geldi 2. Gunu normal kirmizi kanamam oldu bu gun 3. Gunu leke leke geliyo kirmizi yok gibi muhtemelen bu gece biter niye boyle oldu anlamiyorum da netse simdi bn adetten itibaren mi 13. 14. Gunleri degerlendrm bide adetim kisa surdu ya sadece 1 bucuk gun surdu yumurtlma erkn olabilirmi
Ben bebeği öğrenene kadar devam ettim. Öğrendikten sonra gitmedim.Kizlar bisey sorcam ben lazer epilasyona gidiyodum bebege karar verdigimiz surecte seansim yoktu ama bu ay son seansim var ama gitsem mi artik uzak mi dursam bilemedim
Ben de anneme soyledim alacak yarin 2 kutu bize zaten kutusu 7 lira ucuz. Normalde daha pahali sanirim yarin A101 e geliyormus.Eşim şükür yarın gelecek inşallah demin gitti. Onunla beraber çıkarız. Var canım marketler. Geçen ay aktara gittiğimde bal polen arı sütü vs karışımı vardı bende dedim bu ayda olmazsa ilacı bırakıp ona baslycam diye. Ne var elimden geleni bitkisel olarak yapcm. Çok iyi geliyomuş evet kesinlikle. Alırsan haber ver canım bizde bakarız burda inşallah
Son seans aslinda ya gitmek istiyorum cok rahat oluyo banaBen bebeği öğrenene kadar devam ettim. Öğrendikten sonra gitmedim.
Canım benim bebiş 1 hafta geriden geliyordu şimdi yakaladı bile. Meraklanma annesiKızlar iyi akşamlar bir sorum var dün doktora gittim bebiş 5 hafta 5 günlük kese 5 hafta 3 günlük görünüyor sizce sorun olabilir mi biraz kafam takıldı birde geçen hafta salı kese 4.33 mm idi bu hafta salı 8.82 mm olmuş az mı artmış acaba miniğim ise 2.2 mm bir de kalp atışını da gördük ultrasonda
takilmadigim tek sey o degerlerdi son7cta doktor bakiyor sikinti olsa soyler diye hic incelemedom ne yalan solimSağol canım bir an korktum bende bir hafta bile değil aslında 2 gün fark var canım senin de bebişin var herAlde yanlış okumadıysam o hamileliğinde de sana kanda plt ( trombosit ) sayına bakmışlar mıydı bir sürü şeye baktılar da ben de plt biraz yüksek çıkmış sınır 400 benimki 486 çıkmış östrojen içeren ilaçlar da ve denir eksikliğinde çıkıyormuş yüksek bir de kötü hastalıklar da üçüncüyü düşünmek istemiyorum da acaba crinone jel kullanıyorum o mu yükseltti onda östrojen var ya bir de 7 ay önce bakılan kanda plt değerime baktım 333 çıkmış
Yok bu ay hic hissetmdm o yuzdn yum. Tarihude blmyrdmCanim bu ay yumurtlamismiydin belirtilerin olmusmuydu...kadinlar her ay yumurtlayamayabiliyormgercek yumurtlama olmadigindada kisa ve daha az suruyor adet..yada tamamen stres falam hersey olabilir
Insallah gelen ay guzel haberler aliriz cnm gerci bu ay pek ustunde duramicam bn ama subatta sıkı calisicmHiç sanmam geç döllenme falan yok adetimi bekliyorum canım hayırlısı olsun boşver![]()
Sağolasın canım inş ama benim bebiş değil de kese 2 gün geri deCanım benim bebiş 1 hafta geriden geliyordu şimdi yakaladı bile. Meraklanma annesi![]()
Ne güzel canım işte ben daha doktoruma gösteremedim de o yüzdentakilmadigim tek sey o degerlerdi son7cta doktor bakiyor sikinti olsa soyler diye hic incelemedom ne yalan solim![]()