2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

çokk sağolun canlarım yaa rabbim dualarımızı duyuyordur.:KK200: önümüzdeki ayda beraber güzel haberler alalım inşallah :dua: aile hekimi sonucu söylerken dediki yeni düşük yapmıştın olmaması daha hayırlıdır belki rahim kendini toparlasın biraz dedi.peşpeşe düşük riski daha fazla oluyormuş. gerçekten şer gördüğümüz şey bizim hayır olabilir :KK66:
Öyle canım. Hayırlısı inşallah. İnşallah hayırlı zamanda olur beraber gün bekleriz;)

evet ben ilk onunla şüphelendim bende klomen + çatlatma iğnesi oldum ama umudum olmadığı için umursamadım adete yakın ovulasyon testi yaptım sırf meraktan iki gün boyunca ilk damlarda müthiş kıpkırmızı kalın olmaya başladı iki gün takip ettim o şekilde sonra hamilelik testi ve kan testi yaptım hamileymişim.
ay insallah benmde oyledir yaaa olcem meraktan

canım benim cok doğru söylemiş dr. bende yaşadım biliyorum. Hakkımızda hayırlısını dilemekten başka yapacak bişey yok.
Allah sanada en hayırlı zamanda bebişini naip etsin canım...:dua:

amiiiiin canım benim çok sağol. rabbim sağlıklı sorunsuz bi hamilelik nasip etsin sana da. inşallah bebeğimizi hep beraber bekliyor olacaz ;)

Vee evet dayanamadiim bende test yaptim tabiki bisey cikmadi :kızgın: heh dedim sistin yine aldim iki top yun atki oruyorum dusunmiyim diye umutlarimi kaybetsem mii bat a daha var simdiden kestirip atmasam mi kafami mi kopartsam ay napsam bilemedim ne zaman yum. Bile bilmiyorum ki tahminde buluniyim :(

amin canım İnşallah isteyen hekesin başına..
ama benim için cok mutlu edici bişey değil. ben korunmadığımda hep hamile kalıyorum ama sonu gelmiyor.
maalesef...keşke hiç test yapıp kafamı karıtırmasaydım böyle cok zor oluyor bekleme sürem arttı ...
Hayırlı olsun canım çok sevindim

Kızlar soğan kürü yaparken,hic,boyle ağrınız oldu mu ara,ara,kasık da ben pazar günü regl bitti başladım pazartesi 4 gündür içiyorum acaba iltihap atıyor ondan mı,ara,sıra ağrı oluyor
ben yaptim hic agrim olmadi enfeksiyon atiyosundur insallah.

Bazen idrarda gemen cikmaya biliyo bence adet gununu beklemelisin..ve hemen korelini bozma insAllah hayirli sonuc alirsin..ben ilk hamileligimde 7 gun gecince cizgileri gormustum
inşallah ama hiç umudum yok nedense yaa adet olacakmışım gibi sancılarım var akıntı oluyor ama ben kendimi hazırladım birşey çıkmayacak diye.ilk gebeliğimde benimde adetim geçince çıkmıştı ama onlar erken gebelik testi değil normal testti

Benimde 6 gün kaldı canım malesef bu ay güzel haber fazla veremedik önümüzdeki ay yeni yıl inşallah. Bidaha günün den önce test yapmak yok bana. Bat geçerse o zmn yaparım çok yorucu canım ya psikolojik savaş
kesinlikle öyle yaa ama birden içime bir heyecan geliyor ve yapıyorum.söz verdim bende kesin kararlıyım eğer bu ay bişey olmazsa ki hiç umudum yok ozaman yapmıycam birdaha test

kızlar hayırlı sabahlar dün kan testi verdim beta hcg 807 çıktı..çok şükür hamileyim hemde bugün benim doğum gümü güzel bir hediye verdi rabbim bana..işalh darısı isteyen bekleyen annelere olur..
Canımm çok sevindim ne güzel bir gün böyle bol hamişli hayırlı olsun

Back
X