2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bugun cok huzursuz uyandim.
Kasiklarimda hafif hafif sizlamalar oluyodu ara sira bikac gundur.
Bu sabah kalici bir his yerlesti sanki adet olcakamism gbi. Normalde yarndan itibaren bat gunu sayabilirz. Bugn reglin 27.gunu cnku.
Cok huzursuzum.
Tesbih cktim, dua okudum dus aldims bi turlu ferahlamiyor icim. Bi sorun var gbi hissediyorum. Bu his beni cok korkutuyor. Aynilarini temmuz ayindaki kimyasalda da hissettmistm cnku. Kimse bana inanmadi ama tutunamayacagni biliyordum.
Smdi oyle umutsuz deglm ama korkum ayni.
Doktoru da sevemedim, 1 hafta sonraya cagrdi. Ilk gebelik icn cok mesafe var arada. Numarasini da vermedi.
Ve cok zor bi donemdeym, puanlamamiz olacak okul muduru tarafndan 31 araliga kadar cok ters bi insan izin de alamiyorm. Memuriyetim bu puanlara bagli.
Oturup saatlerce aglayasim var.
Bana dua edin,sizden dua istiyorum :KK43:
Canım tekrar kan versen ya. Ben doktora gidene kadar 3 defa kan verdim. İçin rahat etsin

Kızlar merhaba bir sorum olacak bugün affedersiniz büyük tuvaletimi yaparken biraz acı hissettim ve hafif kanama oldu parlak kırmızı renkte tuvalet kağıdına geldi sonra az önce küçük tuvaletim için gittiğim de yine peçete ile temizlerken yeniden popo tarafımdan kanama oldu parlak kırmızı bende Arko krem sürdüm ama yandığını hissediyorum şu anda siZce önemli başka bir sorun değildir demi başına böyle gelen var mı acaba
Kabızlık varsa olabilir canım zorlamadan dolayı. Bol su iç, kayısı ye. Muz çok tüketme onun yerine kivi ye. Sebze yemeği yoğurt yiyebilirsin

Adetin geçtikten sonra kan verirsin. Ovulasyon testi benim negatif çıkmıştı hamileymişim. Pozitif çıkan arkadaşlar da vardı onlar da hamile olduğunu gördük. Adet gecikmesi en önemli belirti
haklısın canım bu sabırsızlıkla hep üzülüyorum zaten.Bekliycem artık öyle yada böyle.adete 3 gün kaldı umudum yok ama belirtilerim var nedense oda kafamı karıştırıyor hep.Herkesin dileğini rabbim en kısa zamandaa versin inşllh:dua::dua:

Ya vallahi kendimden hic bisey anlamadim bu nedir ya cidden kafayi yicem :silah:arkadaslar ya adetim kisa surmustu zaten bitti temizlendim biteli oldu 4 gun kahverengi lekelenmeler var doktor dun herseyin temiz dedi ya bu doktor biseydn anlamyr yada bnde bi tihaflik var ya:KK34:
Aynısı bendede olmuştu 5 gün arayla iki defa regli oldum her ikidide 4/ 5 gün sürdü , herşeye bakıldı gebelik , hormon ve smear testi hèrşey temiz sonuç stres çıktı . Siz doktorurunuza sorun tekrar en iyisi.

Bendede adet belirtileri ile aynı belirtiler vardı hatta o kadar şiddetli kasık ağrısı yaşadımki kesin adet olacağım dedim çünkü gebelikte batma şeklinde tarif ediyorlardı ama alakası yokmuş bildiğin sürekli bir ağrı
peki şu anda durum nasıl? 5.haftada olduğunu görüyorum hala devam diyor mu

Aynısı bendede olmuştu 5 gün arayla iki defa regli oldum her ikidide 4/ 5 gün sürdü , herşeye bakıldı gebelik , hormon ve smear testi hèrşey temiz sonuç stres çıktı . Siz doktorurunuza sorun tekrar en iyisi.
Yok oda kesildi cnm sitres etkiliyor bizi cok

Evet canım devam ediyor ama ara ara inanılmaz bir bel ağrısı ve sırt ağrısıda yaşıyorum ilk çocuktada bel ve sırt ağrısı çok yaşamıştım
anlıyorum, inşallah en yakın zamanda kesilir. benim de adet ağrısı gibi olan bu karın ağrılarım tedirginlik veriyordu. çok yaşayan varmış sanrm

Back
X