2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

KIZlar acil bir şey sorcam bugün doktora gittim 6 hafta 1 günlük olmuş kese 1.17 cm olmuş ama kalp atışını duyamadı geçen hafta kalp atışı oluşmaya başlamış demişti yanıp söndüğünü göstermişti yarın radyalog baksın dedi ona sevk etti ona göre değerlendirme yaparız dedi başına böyle bişey gelen var mı lütfen acil cevap bana bu hafta duyulması gerekirdi dedi birde geçen hafta idrara sıkışıktım bu hafta değildim o etkiler mi sağlıksız gebelik olsa büyüme de durmaz mıydı
canm oncelikle korkma.
BirZ daha bekle. Daha erken
9.haftada kalp atisini goren var.
Doktorun ihtimamli biri demekki.
Kontrol edilsn guzelce.
Bence 3 4 gun sonra bir daha gt. Kalp atisimevzusunda her sey farkediyor, 1 gun bile

insan gaza geliyr canim haklsn. Ovulasyonun ustunden kac gn gecmsti
Ben bu sefer erken döllenme olabileceğinden şüpheleniyorum canım normalde takvime göre 11 gün geçti ovulasyondan, ama belirtiler çok erken başladı bi de testim koyu çıktı. Haliyle süpheler var, iyisi mi yarın testimi yaptırıp anlayayım durumu :işsiz:

Inşallah canım çok teşekkür ederim cevap yazdığın için 85 i kendimce düşük buldum moralim bozulmuştu şimdi düzeldi ama :dondurma::spor::spor:
biliyorm ne dusundgnu insan sevinirken duraksiyor. Bu aksama kadar ben bile gelgitlydm. Sabir et canim. Carsamba tekrar kan testine gt.
İnsan yukseldgni gorunce icimde buyuyen bir canli var deyip sevincleniyor.:KK46:
Bu arada gozun aydin:anneadayı:allah saglkla kucagmza almayi nasip etsn insallah:KK200::anne:

Ben bu sefer erken döllenme olabileceğinden şüpheleniyorum canım normalde takvime göre 11 gün geçti ovulasyondan, ama belirtiler çok erken başladı bi de testim koyu çıktı. Haliyle süpheler var, iyisi mi yarın testimi yaptırıp anlayayım durumu :işsiz:
benm de erken oldu ovulasyon 9 veya 10 aralikta.o sayede regl gunu gelmeden ogrenebldm. Erken dollenme cok iyi bisey bence :D

biliyorm ne dusundgnu insan sevinirken duraksiyor. Bu aksama kadar ben bile gelgitlydm. Sabir et canim. Carsamba tekrar kan testine gt.
İnsan yukseldgni gorunce icimde buyuyen bir canli var deyip sevincleniyor.:KK46:
Bu arada gozun aydin:anneadayı:allah saglkla kucagmza almayi nasip etsn insallah:KK200::anne:
Sağol hayatım güzel dileklerin için sağ salim kucagimiza alırız inşallah ..isteyen herkese nasip etsin allahim

Sagolasin canim ilgilendigin icin.Biz 4 aydir bebek istiyoruz haziranda kurtaj olmak zorunda kalmistim kalp atisi olmadgi icin.3 ay korunun dediler.Uyguladik 3 ay sonra biraktik korunmayi ama korunmayi biraktigimdan beri bir gun bile aksamayan adetim duzensizlesti ilk ay 4 gun sonra 5 gun gecikmeler yasadim o zamnlarda tabi hamileym sanip test yapiyordum snrasnda zaten adet olyrdum.Artik biraktim akisina uzun zamndr dusunmuyorm bile yani iliski gunlerine bile dikkat etmiyorm oyle soyliym.Ama bu ayda 7 gun gecti 8.gunumdeyim hic test yapmadm zaten gecikme yasadgim icin hamile degilim eminim cunku en ufak belirtim yok kasik agrisi oluyor arada ozellikle birden hapsrunca faln ama onlarda normldede olan seyler.Niye adet olmuyorm niye duzenim bozuldu diye cok moralm bozlyor:(

Back
X