• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canım klomen kullandım. klomen tedavisinde 2. ayım... 3 bucuk yıldır bebek ıstıyoruz kuzum tüpler tıkalıymıs ekimde acıldı sözde rahim filmiyle artık her ay ayrı bi umutla bekliyoruz
Bnm de 3.olcak iste.2 kere kulalndim da kist felan olmadiysa yine klomen verir heralde .bende film de cekindim temiz cikti yok olmuyor valla olmayinca.

Kızlar sabah test yapmıştım negatif, şimdi yaptım bi de yine negatif ama sabah ki testi yirmi dk sonra bırakıp çıktım akşam geldiğimde çoook silik telde fotosunu çekince çıkmayacak kadar silik bi çizgi var ama on dk sonrası yanılıtıdır yazıyor sizce olabilir mi

Kızlar sabah test yapmıştım negatif, şimdi yaptım bi de yine negatif ama sabah ki testi yirmi dk sonra bırakıp çıktım akşam geldiğimde çoook silik telde fotosunu çekince çıkmayacak kadar silik bi çizgi var ama on dk sonrası yanılıtıdır yazıyor sizce olabilir mi
ah kuzum ya ben silik çizgiler kurbanıydım geçen ay... o yüzden varsa çıkıyor çıkmıyorsa yoktur yada daha erkendir.

geçmiş olsun canımm boll bol dinlen vitaminleri ihmal etme kuzum
Sağol canım benim tedirgin oldum bi anda rahatladım şimdi çok şükür 37.8 i geçmedi benim normal ateş aralığım 37-37.5 üzerine çıktığında ateş başlıyor bende
İnşallah daha fazla yükselmez

Ben yasadim ama hamile deildim hastalandim.rahim zaten yum sonrasi kalinlasiyor.oyuzden tek basina yeterli bi kriter deil canim.keske kan yaptrsaydin 4 kala cikardi niye yaptrmadinki
NÖBETTEYİM CANIM işteyim yani sabaha kadar bizim mesai o yüzden yarın baktırcam

Canim sata gore 6+5 ama doktorumun soyledigine gore bugün tam 6 haftalik oldu
6. Haftaya cok berbat basladim. Kustum tum gün. Ve sabah bulantisi degil tum gun midem bulandi hala bulanıyor. Ayva yedim simdi bir dilim insallah keser.
Bende bugun biraz kotuydum limon iyi geliyo tuzlayip..biliyorum zor ama gececek bu gunler...ilkindede hep gazoz icerdim iyi degil diyolar ama onu icmesem susuzluktan olecek gibiydim.. InsAllah sen cabuk atlatirsin

Back
X