Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 Kasım transfer oldumKasım atında tedavi olan anne adayları varmı
Rabbim en güzelini nasip etsin inşallah6 Kasım transfer oldum18 Kasım Salı günü test günüm Allahtan hayırlısı diyorum
![]()
Ben de 15 Kasım oldum bende 27 si istendi aynıyız o zamanDün 15 kasım transfer oldum 25 kasım test günüm![]()
Amin inşallah size de inşallahRabbim en güzelini nasip etsin inşallah
Evet aynı gün olmuşuz inşllh hayırlı haberler alırızBen de 15 Kasım oldum bende 27 si istendi aynıyız o zaman
Evet çift embriyo koyulduEvet aynı gün olmuşuz inşllh hayırlı haberler alırızçift embriyo mu oldunuz
Hayırlısı olsun güzel sonuçlar alırız hepimiz inşllh22 sinde ben olacağım
AminnnnHayırlısı olsun güzel sonuçlar alırız hepimiz inşllh![]()
Adetin kaçıncı günü olarak söyleyemem..adetle başladım ilaçlara hazırlığa sonra kontrole gittim rahim kalınlığı ve progesteron değeri uygun olduğunda transfer ediliyor.Ben adetimin dörtüncu günü basladim iilac kullanmaya. 05.11 Adet oldum adetimin 4.gün 08.11 oluyor ilaclara basladim. Siz ne zaman transfer oldunuz yani adetin kacinci günü?
baktirdim suan adetimin 12 vi gün ve ana rahimi 10,4mmAdetin kaçıncı günü olarak söyleyemem..adetle başladım ilaçlara hazırlığa sonra kontrole gittim rahim kalınlığı ve progesteron değeri uygun olduğunda transfer ediliyor.
Doktorunuz rahim kalınlığı yeterli dediği zaman transfer olursunuz allahın izniyle ...kalınlık 12mm di benim sanırım son kontrolde progesteronu az buldu fitil iki adet atıyodum 4 e çıkarðı birde ayrıyetten iğne yazdı kalçadan sağlık ocağında yaptırıyorum hergün trandfer öncesi başlamıştım hala devam.Baktirdim suan
baktirdim suan adetimin 12 vi gün ve ana rahimi 10,4mm
Adetin kacinci günündeydi 12 mm denildiğinde?Doktorunuz rahim kalınlığı yeterli dediği zaman transfer olursunuz allahın izniyle ...kalınlık 12mm di benim sanırım son kontrolde progesteronu az buldu fitil iki adet atıyodum 4 e çıkarðı birde ayrıyetten iğne yazdı kalçadan sağlık ocağında yaptırıyorum hergün trandfer öncesi başlamıştım hala devam.
Cnm benim adeti gün olarak söyleyemiyorum benim uzun protokol dü baskılama tedavisi uygulandı iğne oldum bu ay adet olmadım.geçen ay adetimle başladım transfer hazırlığına bu ay geçici menopoz tedavisi uygulandı.Doktorun birşey demedi mi sana transfer gününü tahminen veya rahim kalınlığın ile ilgili ? Herkesin uygun kalınlığa ulaşma süresi farklı olur.Adetin kacinci gündeydi
Adetin kacinci günündeydi 12 mm denildiğinde?
Anliyorum evet sizin durum farkli.Bana yarin haber verecekmis doktorum, bakalim ne diceklerCnm benim adeti gün olarak söyleyemiyorum benim uzun protokol dü baskılama tedavisi uygulandı iğne oldum bu ay adet olmadım.geçen ay adetimle başladım transfer hazırlığına bu ay geçici menopoz tedavisi uygulandı.Doktorun birşey demedi mi sana transfer gününü tahminen veya rahim kalınlığın ile ilgili ? Herkesin uygun kalınlığa ulaşma süresi farklı olur.
12 Kasım transfer oldum 6. Günüme giricem sabah bulantılarınız var mı benim bugün hafif başladı acaba tutundu mu test yapmak için sabırsızlanıyorumKasım atında tedavi olan anne adayları varmı
Ya benim de 27 si istendi ama 12 Kasım transfer oldu çok varrrr :)Ben de 15 Kasım oldum bende 27 si istendi aynıyız o zaman