• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı tüp bebek transferi olan anne adayları varmı birbirimize destek olalım

12 Kasım transfer oldum 6. Günüme giricem sabah bulantılarınız var mı benim bugün hafif başladı acaba tutundu mu test yapmak için sabırsızlanıyorum
Rabbim güzel haber ler versin benim 3 gün henüz daha bir şey yok

Merhaba, benim de ilk denemem başarısızdı sonra kır gen testi yapıldı bağışıklığım güçlü geldiği anlaşıldı ikinci tedavimde 11 Kasım’da katil hücreler için makrofaj ve intralipid serum oldum 12 Kasım’da da iki tane 5. Gün embriyo transferi oldum. Bugün transfer günü hariç 7. Günüm. Ama neredeyse transferden beri kasık ağrım vardı. 3. Günden beri de bel, sırt, kasık ve kasıktan bacağıma vuran ağrım var. Karında şişkinlik, dolgunluk, mide yanması gibi şikayetlerim var. Eklediğim testlerden mavi olan 6. Gün sonucu days doctor marka, pembe olan da 7. Gün öğleden sonra yaptığım predictor marka erken gebelik test sonucu. İlk denememde ovitrelle kullanmıştım yanıltıcıydı idrar testinde çıktı ama kanda 7 ile öğrenmiştim sonra 2.5’e düşmüştü şu an travma yaşıyorum galiba.

Eklentiler

• IMG_4652.webp
    IMG_4652.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 67
  • image.webp
    image.webp
    52 KB · Görüntüleme: 62
Tebrik ederim bence gebesiniz 😇🥰en iyisi 10 günde Kan verin insallah da öyledir👍🏼
Yaaa inşallahhh 😍 Allah bizim gibi olan herkesin kucağını doldursun inşallah 🙏🏻 dayanamayıp yarın kan testi vereceğim ilaç yazdırmam lazımdı zaten. 9. Günüm olmuş olacak ama ilkinde olduğu gibi düşük bir değerle karşılaşmaktan da korkuyorum. Bugünkü testim de bu

Eklentiler

• IMG_4677.webp
    IMG_4677.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 59
Yaaa inşallahhh 😍 Allah bizim gibi olan herkesin kucağını doldursun inşallah 🙏🏻 dayanamayıp yarın kan testi vereceğim ilaç yazdırmam lazımdı zaten. 9. Günüm olmuş olacak ama ilkinde olduğu gibi düşük bir değerle karşılaşmaktan da korkuyorum. Bugünkü testim de bu
Hayırlısı olsun cnm.inşllh kan testinde güzel bir değer çıkar .bende sen gibi 13 kasımda makrofaj aşısı olup 2 gün sonra transfer oldum şuan t+5 günüm çok heyecanlıyım tutuyorum kendimi test yapmamak için

Hayırlısı olsun cnm.inşllh kan testinde güzel bir değer çıkar .bende sen gibi 13 kasımda makrofaj aşısı olup 2 gün sonra transfer oldum şuan t+5 günüm çok heyecanlıyım tutuyorum kendimi test yapmamak için
dayanamayıp 9. Günde vericem ben yani yarın. 😂 zaten 2 gün sonra da doktorun istediği tarih hem artışı görmüş olurum. Dua edelim birbirimize. 🤲

Merhaba arkadaşlar,bugün sabah erken gebelik testi yaptım t+8.günüm.Silik çizgi var foto da net çıkartamadım sanki🙏inşllh hamileyimdir dua edin lütfen....

1000150723.webp
1000150722.webp

Merhaba arkadaşlar,bugün sabah erken gebelik testi yaptım t+8.günüm.Silik çizgi var foto da net çıkartamadım sanki🙏inşllh hamileyimdir dua edin lütfen....

Eki Görüntüle 3677270 Eki Görüntüle 3677271
Ay evet görebiliyorum 😍 ben de dayanamayıp 9. Günde kanda baktırdım güzel haberi aldım 🙏🏻🥹 6. Günden beri testlerim de hep silik çıkıyordu 9. gün de dahil ama buna rağmen 9. Gün kan değerim çok iyi çıktı. Testler psikoloji bozuyor gerçekten boyadan kaynaklı bir aksaklık olsa hemen düşürüyor insanı 9. Güne gelmişsin sen de istersen kanda baktır. İnşallah güzel haberler verirsin bize 😍🙏🏻

Ay evet görebiliyorum 😍 ben de dayanamayıp 9. Günde kanda baktırdım güzel haberi aldım 🙏🏻🥹 6. Günden beri testlerim de hep silik çıkıyordu 9. gün de dahil ama buna rağmen 9. Gün kan değerim çok iyi çıktı. Testler psikoloji bozuyor gerçekten boyadan kaynaklı bir aksaklık olsa hemen düşürüyor insanı 9. Güne gelmişsin sen de istersen kanda baktır. İnşallah güzel haberler verirsin bize 😍🙏🏻
İnşllh cnm çok sağol❤️ allah sağsalim kucağına aldırsın seninde inşllh🧿🤲...bugün pazar vermedin kan yarın vermeyi düşünüyorum bi vermesem günümümü beklesem diyorum yaa çok karışık duygulardayım.

Merhaba arkadaşlar,transfer 9.günüm betahcg 37.70 çıktı nasıl düşük ama yükselme ihtimali var değil mi🙏🤲

Tüp bebek sonrası beta hcg
Canım tebrik ederim 🥳 gebelik var tabi ki bizim gibi gebeliklerde artış hızı çok önemliymiş. Doktorlara göre erken bir tarih oluyor, geç tutunmuş olabiliyor.O yüzden düşük falan diye moralini bozma 3 ile öğrenip 1.5 aylık hamile olanları biliyorum ben. Allah kucağımıza da almayı nasip etsin. 🤲

Canım tebrik ederim 🥳 gebelik var tabi ki bizim gibi gebeliklerde artış hızı çok önemliymiş. Doktorlara göre erken bir tarih oluyor, geç tutunmuş olabiliyor.O yüzden düşük falan diye moralini bozma 3 ile öğrenip 1.5 aylık hamile olanları biliyorum ben. Allah kucağımıza da almayı nasip etsin. 🤲
Mrb cnm,dün beta vermistim 37 çıkmıştı bugün yine verdim 61 çıktı🤲24 saat geçmediği halde yükselmiş.inşllh böyle devam eder

Selam kızlar bugün transfer günüm 🥰 dualarınızı eksik etmeyin 🤲🏻 😘

Merhaba,transfer 9.günüm betahcg 37.70 çıktı nasıl düşük ama yükselme ihtimali var değil mi🙏🤲

Tüp bebek sonrası beta hcg
Hayırlı olsun inşallah kucağına sağlıkla alirsij bebisini🤗 kızlar benim de 8 aralik test gunum ve çok çok az kasik ağrısı, arada sırt ağrısı ve bacağa vuran hafif ağrılar hissediyorum. Bu benim 3. Tüp bebek denemem 2. Transferinde 9. Haftada kaybettim bebeğimi o süreçte test gününe kadar çok yoğun ağrı yaşamıştım adet ağrısı gibi bu kez böyle hafif ağrılar oluyor ve bazen sanki hiç transfer yapılmamış gibi hissediyorum vücudumu korkuyorum. Böyle hiç belirti yaşamayan ya da benim gibi çok az belirti yaşayan var ki?

Back
X