Rabbim güzel haber ler versin benim 3 gün henüz daha bir şey yok12 Kasım transfer oldum 6. Günüme giricem sabah bulantılarınız var mı benim bugün hafif başladı acaba tutundu mu test yapmak için sabırsızlanıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim güzel haber ler versin benim 3 gün henüz daha bir şey yok12 Kasım transfer oldum 6. Günüme giricem sabah bulantılarınız var mı benim bugün hafif başladı acaba tutundu mu test yapmak için sabırsızlanıyorum
Var valla beklicez artıkYa benim de 27 si istendi ama 12 Kasım transfer oldu çok varrrr :)
Test yaptınızmı günaydın bu arada rabbim güzel haber ler versin6 Kasım transfer oldum18 Kasım Salı günü test günüm Allahtan hayırlısı diyorum
![]()
Yaaa inşallahhhTebrik ederim bence gebesinizen iyisi 10 günde Kan verin insallah da öyledir
![]()
Hayırlısı olsun cnm.inşllh kan testinde güzel bir değer çıkar .bende sen gibi 13 kasımda makrofaj aşısı olup 2 gün sonra transfer oldum şuan t+5 günüm çok heyecanlıyım tutuyorum kendimi test yapmamak içinYaaa inşallahhhAllah bizim gibi olan herkesin kucağını doldursun inşallah
dayanamayıp yarın kan testi vereceğim ilaç yazdırmam lazımdı zaten. 9. Günüm olmuş olacak ama ilkinde olduğu gibi düşük bir değerle karşılaşmaktan da korkuyorum. Bugünkü testim de bu
dayanamayıp 9. Günde vericem ben yani yarın.Hayırlısı olsun cnm.inşllh kan testinde güzel bir değer çıkar .bende sen gibi 13 kasımda makrofaj aşısı olup 2 gün sonra transfer oldum şuan t+5 günüm çok heyecanlıyım tutuyorum kendimi test yapmamak için
Ay evet görebiliyorumMerhaba arkadaşlar,bugün sabah erken gebelik testi yaptım t+8.günüm.Silik çizgi var foto da net çıkartamadım sankiinşllh hamileyimdir dua edin lütfen....
Eki Görüntüle 3677270 Eki Görüntüle 3677271
İnşllh cnm çok sağolAy evet görebiliyorumben de dayanamayıp 9. Günde kanda baktırdım güzel haberi aldım
6. Günden beri testlerim de hep silik çıkıyordu 9. gün de dahil ama buna rağmen 9. Gün kan değerim çok iyi çıktı. Testler psikoloji bozuyor gerçekten boyadan kaynaklı bir aksaklık olsa hemen düşürüyor insanı 9. Güne gelmişsin sen de istersen kanda baktır. İnşallah güzel haberler verirsin bize
![]()
Merhaba,transfer 9.günüm betahcg 37.70 çıktı nasıl düşük ama yükselme ihtimali var değil miİnşllh cnm çok sağolallah sağsalim kucağına aldırsın seninde inşllh
...bugün pazar vermedin kan yarın vermeyi düşünüyorum bi vermesem günümümü beklesem diyorum yaa çok karışık duygulardayım.
Canım tebrik ederimMerhaba arkadaşlar,transfer 9.günüm betahcg 37.70 çıktı nasıl düşük ama yükselme ihtimali var değil mi
Tüp bebek sonrası beta hcg
Mrb cnm,dün beta vermistim 37 çıkmıştı bugün yine verdim 61 çıktıCanım tebrik ederimgebelik var tabi ki bizim gibi gebeliklerde artış hızı çok önemliymiş. Doktorlara göre erken bir tarih oluyor, geç tutunmuş olabiliyor.O yüzden düşük falan diye moralini bozma 3 ile öğrenip 1.5 aylık hamile olanları biliyorum ben. Allah kucağımıza da almayı nasip etsin.
![]()
9 gün Benimde 32 betam bugün 10 gün test vermedim korkuyorumMrb cnm,dün beta vermistim 37 çıkmıştı bugün yine verdim 61 çıktı24 saat geçmediği halde yükselmiş.inşllh böyle devam eder
Mrb inanın bende korkuyorum ama yapacak birsey yok içinizi ferah tutun iti düşünelimki iyi olsun.ben bidaha iki gün snra vereceğim inanın nasıl korkuyorum9 gün Benimde 32 betam bugün 10 gün test vermedim korkuyorum
Hayırlı olsun inşallah kucağına sağlıkla alirsij bebisiniMerhaba,transfer 9.günüm betahcg 37.70 çıktı nasıl düşük ama yükselme ihtimali var değil mi
Tüp bebek sonrası beta hcg