• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bılmyrm gulum blmyrm ama ilk defa içim böyle bu ay zaten ayrı bı umudum vardı bnm bu ay farklıydı ya tek temnnm inşallah eşimn testlernde sorun cıkmaz bugun evde kendı kendıme aglmaktan gozlrm şişti sonuca aglamadım inan dun rahattım her ay aldgm bı sonuç ama bu ay farklı geldı
Aşkım benim seni çok iyi anlıyorum hepimiz anlıyoruz seni hepimiz aynı duyguları yaşadık olacak bitanem benim allah izin verirse
Test yaptın mı bugün benim bildiğim Esra yapmıştır :)

Ya bi mucize olduu cok saskinim suan :deli: sat 19 Ocakti artik dedim sokturucu kullanayim yeter geciktigi beta bakti aile hekimi sonuc 32.72. Duaa edin bana artsin :dua::KK200:

Eklentiler

• IMAG1098_1.webp
    IMAG1098_1.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 42
2 yılda testi yaptırabildim dr. gidecek ama kim bilir nezaman... sağol canım ben önden bi araştırım dedim..
Aman internetteki rakamları sonuçları bu testte bir tutturamadım anlayamadım yani...
Canm sayının en dusuk 40milyon olmasi gerek .. 3cc yazıyor ya her cc de 20milyon üzeri sperm olması gerekiyor ileri hızlı ve yavaş hareketli sperm toplamının %50 üzeri olması gerekiyor lökosit in 1 milyon altı olması gerekiyor morfoloji de kruger strict yönteminde en aşağı %4 ünun normal olması gerekiyor . Who yontemine gore de %30 üzeri olması gerekiyor diye biliyorum canm he sıvılaşma suresinde yarm saati geçememesi gerk diye biliyorum. Birde sonuçlarının karşısında referans aralıklari oluyor genelde sizde varmı bak bakalm.

Ya bi mucize olduu cok saskinim suan :deli: sat 19 Ocakti artik dedim sokturucu kullanayim yeter geciktigi beta bakti aile hekimi sonuc 32.72. Duaa edin bana artsin :dua::KK200:
Yupppiiii :) yeni hamiş hayırlı olsun inslh canm çok sevindim inslh kat kat artsın :)))

Dertlesmk iyidir canm konusabiliriz :KK66: esin ameliyat olduğu halde nedn sen gittin mi diye soruyorlar ki çok mantıksız. Hele bir ameliyat üzerinden geçsin bakalm.
tsk ederim..bilmiyorum cocuk yoksa bende de bi sorun vardır diye düşünüyorlar sanırım.ne bileyim işte ki iki defa gittim bi sorun görünmüyo dedi doktor sadece bi kez prolaktin yuksek çıktı o da strestendi düştü sonra.artik doktorada gitmek istemiyorum zaten puff yoruldum

1 CC' DEKİ SPERMATOZOON 153,600,000
Baş Boyun Defekti % 10
DİREK MİKROSKOBİK İNCELEME
2-3 LÖKOSİT GÖRÜLDÜ.
Hareketsiz 1 Saat : % 50
Hareketsiz 2 Saat : % 55
Hareketsiz 4 Saat : % 65
Hareketsiz 1/2 Saat : % 50
Hızlı İleri Hareketli 1 Saat : % 35
Hızlı İleri Hareketli 2 Saat : % 25
Hızlı İleri Hareketli 4 Saat : % 15
Hızlı İleri Hareketli 1/2 Saat : % 40
Kuyruk Defekti % 10
LİKEFAKSİYON dk. 4 SAAT SONUNDA LİKİFİKİYE OLMADI.
MİKTAR cc 3
MORFOLOJI

MOTİLİTE

Normal Yapı % 80
REAKSİYON 8,5
RENK KREM
SPERMIOGRAM

TOTAL SPERMATOZOON 460,800,000
VİSKOZİTE UZAMIŞ
Yerinde Hareketli 1 Saat : % 15
Yerinde Hareketli 2 Saat : % 20
Yerinde Hareketli 4 Saat : % 20
Yerinde Hareketli 1/2 Saat : % 10
Canim esinde bir sorun yok. Degerleri iyi masallah. Bizim de buna benzer çıkmıştı degerler. Ama ben yine de esime keciboynuzu pekmezi yedirdim. Hiza etkisi olur muhakkak sen de yemesini sagla istersen.

tsk ederim..bilmiyorum cocuk yoksa bende de bi sorun vardır diye düşünüyorlar sanırım.ne bileyim işte ki iki defa gittim bi sorun görünmüyo dedi doktor sadece bi kez prolaktin yuksek çıktı o da strestendi düştü sonra.artik doktorada gitmek istemiyorum zaten puff yoruldum
Sorun yok denildiyse yoktr canm merk etme sen. Gitme daha canm bekle önce bu sonuçlar düzelsn daha olmazsa gidersin doktora adetlern duzenlimi?

Ay ben sok :halay:Nasil sevindim anlatamam. İnşallah yukselir degerin canim insallah saglikli bir gebelik olur evladini kucagina alirsin,

Sayı normal canm bnm esiminde en son öyle çıkmıştı sayı . Sonuçlar gayt iyi bence hareket iyi morfoloji iyi. Lökosit varmis biraz canm belki antibiyotik verebilir . Birde doppler de bakildimi esine sanmıyorum ama varikosel muayenesi oldumu daha önce hiç? Lökositden dolayı aklima geldi sadece .
Uroji dr. Muayene etmisti o gerek gormedi sperm testine ve baska biseye... Bennim kuruntumdan ysptirdim testi. Dr gerek gormeyince oda yaptirmak istemiodu. Cok sagol canim benim...

Uroji dr. Muayene etmisti o gerek gormedi sperm testine ve baska biseye... Bennim kuruntumdan ysptirdim testi. Dr gerek gormeyince oda yaptirmak istemiodu. Cok sagol canim benim...
İçiniz rahatlamış oldu işte canm iyi olmuş bence gayet iyi sonuçlar inslh sağ saglim br bebek nasip etsn Rabbim.. :)

evet düzenli canım geçen ay göbek bile kaldırttım o kadar konuştular ki düşün :)
Kupa mi vurdurdun canm. İyi olmuş rahatlarsn bnde yaptrmistm onu çok faydası oldu bna çocuk konusunda o ay hamile kalmistm ama en önemli faydası adet ağrılarına çözüm oldu brde adetm 3 gün surerdi ondan sonra 5 güne çıktı. İnslh snde fayda görürsn

İçiniz rahatlamış oldu işte canm iyi olmuş bence gayet iyi sonuçlar inslh sağ saglim br bebek nasip etsn Rabbim.. :)

sağolasın canım benim allah razı olsun hepinizden ...
@okeanoss00 kız keçi boynuzu pekmezi evde hep var ama yemiyor ya benimki bi tuhaf... :)
burada yazışmalardan görmüştüm vallahi evde eksit etmiyorum...

Back
X