• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Eklentiler

• 5cf15867-043d-4a48-a7f3-65360221b959.webp
    5cf15867-043d-4a48-a7f3-65360221b959.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 40
erkeklerrr bu evrede ne rahatttttt dımı hıh .....

o pecete durumu bende de var caktırmaaa :KK70:Dwc de oturuyorum seffaf hımm arada kesık kesık sarılarda var yok usuttum yok acaba var mıı temızlen cık sonra yıne gıt otururken hayyaller kur :KK70:

ben ılkınde lekelenmedım hıc kan gelmedı yanı ,ben akıntımı ıncelıyorum ...kuzenımden falan bılıyorm dollnmeden 1 hafta sonra falan pembemsı gelmıstı ondan ole anlamsıtık
Benim adete yakın akıntımda ip inçe ip şeklinde pembe leke gelir oradan anlarım regl geliyor gerçi bu ay zaten gelecek hiç hamile olma olasılığı yok

canım bak bız bu ay eczanede gormustuk 18 tl ıdı aldık duyuyordum hep faydalarını ,sanırım saracoglunun dedıgıde bu soguk press :)mı ne dıor ya..kaynatılınca bazı vıtamınler oluyormus bu daha faydalıymıs
Teşekkür ederim canım bende eczanede hep görüyorum alırım bide bunda deneyelim şansımızı

Teşekkür ederim canım bende eczanede hep görüyorum alırım bide bunda deneyelim şansımızı

rıca ederım canım denemekten zarar gelmez bız yenı aldık bu ay verımlı gunlerde yıyemedık ama ben cok usuyen bırıyım bır de doğunun sogugu malum ıyı gelır dedıler sıfa nıyetınede yıyorum yanı :)

kızlarrrrr yazın daha kolay hamıle kalınır gıbı bır tez var mı ??

kısın usutme falan dıyınce bu geldı aklıma yazın tatıle gıtmsıtık bana kuma bas cok ıyı gelır demıslerdı korunmayı bıraktıgımız ay gıtmıstık ve hamıle kalmıstım etkısı var mıdır acabaaa:KK49:

Amin.. 4.ay da hissederiz demi hareketlri sen tecrubelisn :)) bebeign nasılmış peki boyu ne kadr olmuş senle gunlerimiz aynı merk ediyorum bebeğimi ya çok özledim daha 2 hafta var :)) . Coraspin iğneden daha çok sulandiriyormus kanı coraspin verecegine iğne vereymis iyimis. Neyse doktor daha iyi bilir.
Bebek hareketleri daha bile erken hissedilebilir :) Sen zayıf olduğun için avantajlisin bu konuda :) Bebeğim iyi çok şükür, haftası ile uyumlu, doktorumuz herşey yolunda dedi Allahima bin şükür.Iki hafta sonra kontrolümuz var ikili testimiz yapılacak..Allahım aratmasin isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu :))

Bu arada kızlar şu keçi boynuzunun markası falan varmı ve aç tok fark edermi bende alayımda adam hem seyirden gelecek hemde keçiboynuzu ooooo sonum ne olur bilemem artık bebe gelsinde zaten kanki olacağız
Ben bi süredir normal keciboynuzunu aktardan alip 3 dakka kaynatıp 20 dakka dinlendirip sonra suzuyordum soguyunca esim onu gun icinde tuketiyordu ama tadi hoşuna gitmedi bizde geçen keciboynuzu özü aldık aktardan markasini hemen yazayim anadoludan dogal doktorum yazıyor üzerinde onun tadi pekmez gibiymis daha icilip yenilesi dedi benimki bilmiyom artik faydasini goren cokmus bizede nasip olur insallah

Adet günüm bir gün gectgnde test yaptrdm kanda cikmadi hamilelk.bir hafta oldu adet olamadm hamile olabilir miyim szce erken mi yaotrmsmdr testi

Hic belli olmaz insallah adet olmazsin hayirlica gelmis olsun bebegin insallahhhh canimmmmm stres yapma hiccc aglama krizlerine girme tmm mii:KK15:

Cok guzel gunler seni bekliyorr canim hic endiselenme. Insallah gidecegin yolu gosterecek rabbim sana da :KK66: buarada konuskan olmak en iyi terapii biz dinlemeyi seviyoruz seni :))
canımsınız sızı sevyrm ya
Yok adet olsamda aglmcm söz
Bide bişey sorcam bnm ovulasyon testı koyulaşmaya başlamış nıye kopkoyu değil ama sılık bıle cıkarmazken ıkınco cızgı hmn cıktı adete yakın dıyemı

canımsınız sızı sevyrm ya
Yok adet olsamda aglmcm söz
Bide bişey sorcam bnm ovulasyon testı koyulaşmaya başlamış nıye kopkoyu değil ama sılık bıle cıkarmazken ıkınco cızgı hmn cıktı adete yakın dıyemı

Bence var sende nazli bi bebis :))) insAllah

Bence var sende nazli bi bebis :))) insAllah
Gonul onı istyr tabı :))
Ama 4 gun önce kantestım negatıftı
Aklıma acaba bugun adet gunum ya yumurtluyrmym dye geldı ama ne yumurtlama nede adet belirtim var
Hamılelığe dair hiç bişey yok zaten..
Baktm internttede adete yakın hormnlar artablyrmş bakalım bu gun adet olmazsam yarın bı ıdrar testı alırım salı sabahı yaparım yanı olmazsam
Keşke böyle bi mucızem olsa..

Gonul onı istyr tabı :))
Ama 4 gun önce kantestım negatıftı
Aklıma acaba bugun adet gunum ya yumurtluyrmym dye geldı ama ne yumurtlama nede adet belirtim var
Hamılelığe dair hiç bişey yok zaten..
Baktm internttede adete yakın hormnlar artablyrmş bakalım bu gun adet olmazsam yarın bı ıdrar testı alırım salı sabahı yaparım yanı olmazsam
Keşke böyle bi mucızem olsa..
Canim aynen adete yakın ovulasyon testinde belirli iknci çizgi oluyor onun umudunu bi cok kez yaşayıp çok kez hayalkirikligina uğradım. Gebelik olsaydi kopkoyu çıkardı malesef :(

Canim aynen adete yakın ovulasyon testinde belirli iknci çizgi oluyor onun umudunu bi cok kez yaşayıp çok kez hayalkirikligina uğradım. Gebelik olsaydi kopkoyu çıkardı malesef :KK43:
Evet canm baktmda koyulaşıyrmş zaten umutlanmadım kı bana tek umut gecıkırssm o olcak gıbı canm

Canlar yumurtlamadan 5 Gun sonra beyaz yumurtlar gibi akıntı yaşayan oldu mu? Iliski sirasidan farkettik:KK23:

Canim aynen adete yakın ovulasyon testinde belirli iknci çizgi oluyor onun umudunu bi cok kez yaşayıp çok kez hayalkirikligina uğradım. Gebelik olsaydi kopkoyu çıkardı malesef :KK43:
Sen naptn inşallah bu ay alırsın guzel guzel sonuçlar aylar gectkce ınsan umutları gıdım gıdım kesıyr sankı

Canlar yumurtlamadan 5 Gun sonra beyaz yumurtlar gibi akıntı yaşayan oldu mu? Iliski sirasidan farkettik:KK23:
Yumurtlmadan sonra 2 gun krem gıbı olur sonra kesılır canm adete yakın azcık olur bk bakalım devam etckmı hadı inşallah tutmştrda devam eder o akıntı

Back
X