• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canısı nasılsın? bu ay çok değişik şeyler olur halüsinasyon görüyorum sanırım sürekli
ovu. teslerinde tam silikleşiyor çizgi yine kırmızı oluyor acaba neden ki

ben iyiyim canım nolsun gün bekliyorum işte...
kız beni korkutuyorsun ne halusinasyonu...:Ddeli yumurtlama döneminde değilsen yapma test mest.

Dr kürtajdan çıkan örneği pataolojye göndereceğini ordan gelecek cevaba göre rahimde herhangi bir nedene bağlı gelişemeyen bir gebelik düşüğümü yoksa dış gebelikmi ona bakılacağını ve kürtaj sonrasında değerlerin düşmesinin takibi yapılacağını düşerse iğneye gerek kalmayacağını düşmez ve dış gebelik sonucu gelirse iğne vuracağını söyledi arkadaşım

ALLAH yardımcın olsun canım benim ya.
İNşallah hayırlı haberler alırsın inşallah su zor surecı kolay atlatırsın canım.

Kizlar bugun merkeze gittik ve tahlillerimi yaptirdim
Catlamadan sonraki 8.gun bugun adetime taminen 4 gun var ve BETA :0.84

Tsh yuksekti 14 gundur ilac kullaniyordum 5.941 idi simdi 0.469 birden bu kadar duser miiiii ???
Cok moralim bozulduuuu lutfen destek:KK43:((

Hangisine uzuleyim tsh bu kadar dusuklugude hamile kalmada sknti degilmi
Gebelikte negatif cikti hic olmazsa dusukte olsaa yukselmeye baslamistir diye umuyodum ama nasip....uzun yazdim kusura bakmayin dibe dustum
canım benim tsh değerim 0.006 idi ağustoda şok oldum birden 5-6 kilo vermiştim.
3 ay falan cıkmadı değerim adam gibi 0.27 falan oldu artrık 3 ayın en sonunda 0.99 çıkmıştı. fazla ilaç verdiler günde 6 tane içmemi söyledi doktor sonra 4-5 hafta içinde 4.2 mi ne çıkt doktor şok oldu bu kadar kısa surede bu kadar cıkamaz cok fazla cıkmıs ımkansız dedı.
hatta ınanmadı ertesı gun bı daha kan ıstedı aynı saatte yıne aynıydı sonuc.
ilacı önce 3 e sonra tekrar 2 ye ındırdı ama 3.7 de kaldı bu sefer degerım bende kendımın kendı doktoru olarak aksamları sadece 1 tane atmaya basladım bı aydır. doktor yuzunden dengem sastı.. yanı ılac dogru olabılır ama yanlıs kullanırdırırlarsa o ılacı bıze boyle seyler mumkun oluyor malesef evet.. ve yıne malesef cok dusuk değerle hamıle kalmak neredeyse mucıze ben 8 -9 aydır bu savası verıyorum.. ınsallah senınde degerlerın duzelır arkadasım. mutlaka endokrıne gıt.

Adet gününün iki gün gecikti sonra geldi ilk gün Yoğun geldi ve kasık ağrım vardı fazlasıyla Ama akşama doğru azaldı gece hiç gelmedi ugün İkinci günüm çok az geliyor normalde çok yoğun olurdu kesik kesik ve az az geliyor acaba hamile olabilir miyim artı baş dönme ve kasık batması var lutfen cvap vrrnn :KK42:
Kızlar diloşuma yardımcı olun ben soyledımde ben umursamazmışım o yuzdn soyluyormuşum..
Mevsımsel ve sıkıntılı donemınde bende oyle olmuyormuyum burayada yazmıştım azalıyor adetım bazen dıye ama bu hanımefebdı bana ınanmıyor..

Catlamadan sonraki 8.gun bugun adetime taminen 4 gun var ve BETA :0.84:KK43:

Tsh yuksekti 14 gundur ilac kullaniyordum 5.941 idi simdi 0.469 birden bu kadar duser miiiii ???

Gebelikte negatif cikti hic olmazsa dusukte olsaa yukselmeye baslamistir diye umuyodum ama nasip....uzun yazdim kusura bakmayin dibe dustum
8. Gun canm hmn yukselmezkı oyle yerleşince bazen 10 oluyrmş hmn herkesde farklı bu sonuçta 10. Gunu kan testınde 15 cıkan var onlar 8. Gun yapsalar 0 cıkıcak cunku yerleşince yukselır ve zaten 7 12 gun arası yerleşyrkar erkn daha

Catlamadan sonraki 8.gun bugun adetime taminen 4 gun var ve BETA :0.84:KK43:

Evet engel tsh ama ilacla cok hizli duzeliyor uzulme canim allah amansiz dert vermesin.teyzemin kizinin tah tan olmuyordu 0.021 flndi.ilacin 2. Ayinda hamile kaldi

Yuksekti dusurmeye calistik simdide cok dustu canlarim yaa doktor 1 ay sonra kontrole gel demisti beklemicem endokrine bikac gun icind3 gidicem 15 gun daha icmeye devam edersem dipleri gorurum heralde dimi kizlar ??

Yuksek diye korkarken simdide cok garip bu djrum

Sagolun hepiniz dualarinizi eksik etmeyin inss dengey3 girer .orta yolu bulamadim ben anlamadim bu isi....
Nisaberatim Nisaberatim osay3 osay3 Babies16 Babies16

Back
X