• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Nisaberatim Nisaberatim çok şaşırdım ya benim testim seninkinin yanında sönük kalırdı ona rağmen kanda çıktı ne alaka anlamadım
Ben testı yapmaya devam edıcem ya bu haftalık gosteren dijital testı bulabılsem ondan alıcam vallahı pazartesı kendı doktoruma gdcm suan 0 lardayım

Canım ya bu kadar belirgin çıkmış çizgilerin , kanda nasıl çıkmaz . Çok ilginç valla .
Hsdı testler bozuk desem şimdi alttakı gelın yaptıkı cıkolata kıstımıdr ne ondan var yıne negatf bnm 1 saatlık ıdrar bıle pozıtıf en ıyısı sakın olmak pazartesıyı bklmk

Nisaberatim Nisaberatim canim soktayim ya nasil olur ya... Iki test de yanilamaz resmen pozitif hani silik falan olsa neyse dicem de. .. Nasi iş seninki anlamadim gitti ... okeanoss00 okeanoss00 a katılıyorum hastanede sonuc yanlis çıktı bence. Pazartesi git bakalim. Yarın ilk idrarla bi daha yap bakalim ne çıkacak. Pazartesi de kafani rahatlarısın

Nisaberatim Nisaberatim canim soktayim ya nasil olur ya... Iki test de yanilamaz resmen pozitif hani silik falan olsa neyse dicem de. .. Nasi iş seninki anlamadim gitti ... okeanoss00 okeanoss00 a katılıyorum hastanede sonuc yanlis çıktı bence. Pazartesi git bakalim. Yarın ilk idrarla bi daha yap bakalim ne çıkacak. Pazartesi de kafani rahatlarısın
Öyle yapıcam canm sabah bıdaha tekrarlım pazartesı gıdıcm amaaan hiç 0 dan yukselmedıkı zatn

Nisaberatim Nisaberatim tekrar testine baktım negatif olması imkansız ya o kadar şaşkınım ki
Senn kanda 0 cıkmıştı dımo bı anlatsana nasıl olmuştu
Bıde ben sabah bu testı tekrarlayınca daha koyu cıkması lazım dımi
Hayatımda ılk defa testı yaptgmdakıka cızgı cıktı hep 1 saat sonralar golge cıkıyrdu kı sıyah gıbı bu hmn cıktı bıde durdukca koyulaştı

Senn kanda 0 cıkmıştı dımo bı anlatsana nasıl olmuştu
Bıde ben sabah bu testı tekrarlayınca daha koyu cıkması lazım dımi
Hayatımda ılk defa testı yaptgmdakıka cızgı cıktı hep 1 saat sonralar golge cıkıyrdu kı sıyah gıbı bu hmn cıktı bıde durdukca koyulaştı
Evet canım testte silik çıkmasına rağmen 0.100 çıkmıştı iki gün sonra öğrenmiştim tekrarlayınca
Ya bişey dicem canım eczaneden erken gebelik testi alırmısın farklı bi testle denesene canım

Tatlişkolaaarrr tünaydın18 mart çanakkale zaferimiz kutlu olsunEn Büyük TÜRKİYE
Rabbim vatan ve millet olarak tüm düşmanları her daim yenmeyi nasip etsin...
Vee gelelim kendimize... Bata 5 kala testler gözümün önünden uçuyor:deli: yapma yaso yapma diyorum kendi kendime:KK20:... Heee bir de ben pazartesi tiroid icin rutin kan vermem lazım hormonlara bakılıyor ya acaba gebelik hormonu da cikar mı nerdeyse bi senedir baktiriyorum gerci hic görmedim ama... Gitmişken versem mi kan yoksa 3 daha günümü mü bekliyim?
Kaçıncı gunn olcak bktr bnce

Evet canım testte silik çıkmasına rağmen 0.100 çıkmıştı iki gün sonra öğrenmiştim tekrarlayınca
Ya bişey dicem canım eczaneden erken gebelik testi alırmısın farklı bi testle denesene canım
Denım bakalım ama yenı grdm vc ye bıraz tutım bakalm aklım almıyo ovulasyon pozıtıf gebelık pozıtıf sacma bı adet sonra ıkıgun kahvelekeler offf bu kadarmı tesaduf

Allah aşkına bılgısı olan varmı gebelik testını ne pozıtıf cıkarr bu kadar net ve aynı dakıka
Herhangı bı ilaçta almadım yanı agrı kesıcı bıle içmedım

Back
X