- 13 Temmuz 2016
- 1.415
- 2.147
- 63
kapanış yaptım ben oraya![]()
artık yazmayalım oraya aynı seyi bazen bi oraya bi buraya yazıodum yoruluomm gari![]()
![]()
Aynen ben de kim nerde ne yazıyo diye bakamıyorum en azından sadece 1 topicte olalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kapanış yaptım ben oraya![]()
artık yazmayalım oraya aynı seyi bazen bi oraya bi buraya yazıodum yoruluomm gari![]()
![]()
Aynen ben de kim nerde ne yazıyo diye bakamıyorum en azından sadece 1 topicte olalım![]()
astım ben oraya tabelayı merak etme sen artık herkesler buraya gelir
gördün mü![]()
![]()
Romantik cevap vermis iste adamBayram sabahı test yapcam . O gün batım . İnşallah çifte bayram olur.
Geçen de eşime dedimki ben hamile olsam seni hiç çekememoda diyo ki sen hamile ol ben senin göbeğinden hiç ayrılmam
ben ne diyorum o bana ne cevabı veriyor
Bende bayramda test yaparim diyordum ama agrim cok kotu.sabah kalmaz gelir kirmizilar .bayramda ziyaretlerde yine cekicem o sorulari meraklariBayram sabahı test yapcam . O gün batım . İnşallah çifte bayram olur.
Geçen de eşime dedimki ben hamile olsam seni hiç çekememoda diyo ki sen hamile ol ben senin göbeğinden hiç ayrılmam
ben ne diyorum o bana ne cevabı veriyor
Bende bayramda test yaparim diyordum ama agrim cok kotu.sabah kalmaz gelir kirmizilar .bayramda ziyaretlerde yine cekicem o sorulari meraklari![]()
Bende sinir oluyorum soranlara size ne diyesim geliyor ama hanimefendi cizgmden cikmadsn kismet falan diyorum![]()
Ne oldu mesela canimKızlar bu ay çok değişik şeyler oldu inşallah vardır hamilelik ya 1 senedir istiyorum ve hiç böyle şeyler olmamıştı![]()
Hahaha geldim valla ben heryerdeyim artik nere olursa kim cagirirsa
Ne oldu mesela canim
Hahaha geldim valla ben heryerdeyim artik nere olursa kim cagirirsa![]()
Ohh herkes burda aynen iyi olmuş