2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bayram sabahı test yapcam . O gün batım . İnşallah çifte bayram olur.

Geçen de eşime dedimki ben hamile olsam seni hiç çekemem :D oda diyo ki sen hamile ol ben senin göbeğinden hiç ayrılmam :D ben ne diyorum o bana ne cevabı veriyor

Geçen de eşime dedimki ben hamile olsam seni hiç çekemem :KK70: oda diyo ki sen hamile ol ben senin göbeğinden hiç ayrılmam :KK70: ben ne diyorum o bana ne cevabı veriyor
Romantik cevap vermis iste adam:halay:

Geçen de eşime dedimki ben hamile olsam seni hiç çekemem :KK70: oda diyo ki sen hamile ol ben senin göbeğinden hiç ayrılmam :KK70: ben ne diyorum o bana ne cevabı veriyor
Bende bayramda test yaparim diyordum ama agrim cok kotu.sabah kalmaz gelir kirmizilar .bayramda ziyaretlerde yine cekicem o sorulari meraklari :duduk:

Kızlar bu ay çok değişik şeyler oldu inşallah vardır hamilelik ya 1 senedir istiyorum ve hiç böyle şeyler olmamıştı :D

Ne oldu mesela canim

Saymaya başlıyorum :D
10 senedir her adet olmadan 1 -1 buçuk hafta öncesinden karın ağrım ve göğüs ağrım başlardı şuanda batıma 1 gün kaldı ve yok.
Hatta normalde 1 hafta önce mide bulantım olurdu ama dün bianda midem bulandı ve afedersiniz çıkarttım sonra gece uykumdan bianda mide bulantısıyla uyandım.
Sadece yumurtlama dönemlerimde kasık ağrılarım olurdu ama bu ay yumurtlama dönemimden itibaren kasıkta ağrı ve batmalarım var . Özellikle sağ tarafta.
Bide babam rüyasında altın görmüş tani benimmiş felan altında evlat demekmiş. Babamın rüyaları çoğu zaman birşeye işarettir :D
Aman böyle işte ama kendi kendimi umutlandırıyorum olmasa tabiki çok üzülcem ama neyapalım Allah büyük o nezaman isterse ozaman olcak.

Back
X