2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Eyila23 Eyila23 canım 10u bat tarihinmis gelmedi insaAllah kirmizilar güzel haberler olsun

kizlar ben biraz once 4 saat idrar tutmayla test yaptim pozitif gorunuyo saskinliktan
1473568585307944681998.webp

Canimm gunaydin. Hala gelmedi 1 gun gecti ama ben sogan kurunden dolayi gecikti diye dusunuyorum. Afedersiniz bide korunmayi grcen ay biraktik gecen ay da 2 gun gecikmisti ilk defa gecikmeyi yasiyorum
cnım korunmayı bıraktıgın ıcın oluyor sanırım gecıkme. bende mayıs ayının sonunda bıraktım korunmayı o zamandan beri adetimin ne zaman glecegi hiç belli oluyor ya gecikiyor yada ge geliyor

insallah canım bu sabah biraz migde bulantım vardı eşimi uyandırdım işe gitcek diye oda kalkmadan azcık benimle oynamak istedidur mgdem bulanıyo dedim hemen hamile msin dedi evet demeyi o kadar cok istiyorum kiiiii dun sabahta zaten dudagimla oynuyodu sonra yine durup dururken hamile misin sen dedi yıne

ins cnm bugun ozele gidip kan versem tok ac fark edermi
Farketmez canim her türlü çıkıyor sonuç. Ay çok heyecanlı hadi güzel değerlerle gel inşallah canim. Bat gecmismiydi takipteyim herkesi ama baya kalabalık olduk unutuyor insan :)

Yaa bende de var bu ay bir gariplik :KK43: benimde soluma hem bişeyler batıor hem bi ağırlık var hala. Bugün adetimin 5. Günü normalde 4 gün sürer. Ama hala bitmedi

Yalnız değilmişim demekki :( ben randevu aldım baktırıcam sende git bence bu konu ihmale gelmez benimde bugün adetimin 4.günü bakalım yine o ağrı olacakmı olmaz inşallah :( Allah hayır etsin sonumuzu

Back
X