Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim teste gore hamilesin yarin sabh bence tekrar yap ilk idrarinla. Daha kesin belli olur hem cizgin hemde bayram mujdesi olur insallahkizlar ben biraz once 4 saat idrar tutmayla test yaptim pozitif gorunuyo saskinliktan Eki Görüntüle 1884219
Hadi gözün aydın canım darısı bize inşallah.kizlar ben biraz once 4 saat idrar tutmayla test yaptim pozitif gorunuyo saskinliktan Eki Görüntüle 1884219
ins canim allah herkese nasip etsin bu duyguyu insHadi gözün aydın canım darısı bize inşallah.
Canimm gunaydin. Hala gelmedi 1 gun gecti ama ben sogan kurunden dolayi gecikti diye dusunuyorum. Afedersiniz bide korunmayi grcen ay biraktik gecen ay da 2 gun gecikmisti ilk defa gecikmeyi yasiyorumEyila23 canım 10u bat tarihinmis gelmedi insaAllah kirmizilar güzel haberler olsun
gunsydin tebrik ederim pozitifkizlar ben biraz once 4 saat idrar tutmayla test yaptim pozitif gorunuyo saskinliktan Eki Görüntüle 1884219
cnım korunmayı bıraktıgın ıcın oluyor sanırım gecıkme. bende mayıs ayının sonunda bıraktım korunmayı o zamandan beri adetimin ne zaman glecegi hiç belli oluyor ya gecikiyor yada ge geliyorCanimm gunaydin. Hala gelmedi 1 gun gecti ama ben sogan kurunden dolayi gecikti diye dusunuyorum. Afedersiniz bide korunmayi grcen ay biraktik gecen ay da 2 gun gecikmisti ilk defa gecikmeyi yasiyorum
Hayırlı olsun :) inşallah kan değerlerinde güzel çıkar canim :)kizlar ben biraz once 4 saat idrar tutmayla test yaptim pozitif gorunuyo saskinliktan Eki Görüntüle 1884219
ins cnm bugun ozele gidip kan versem tok ac fark edermiHayırlı olsun :) inşallah kan değerlerinde güzel çıkar canim :)
kan vermek için sorun olmaz her türlü her saatte çıkarins cnm bugun ozele gidip kan versem tok ac fark edermi
Farketmez canim her türlü çıkıyor sonuç. Ay çok heyecanlı hadi güzel değerlerle gel inşallah canim. Bat gecmismiydi takipteyim herkesi ama baya kalabalık olduk unutuyor insan :)ins cnm bugun ozele gidip kan versem tok ac fark edermi
Yaa bende de var bu ay bir gariplikbenimde soluma hem bişeyler batıor hem bi ağırlık var hala. Bugün adetimin 5. Günü normalde 4 gün sürer. Ama hala bitmedi
yoj cnm bata 2 gun vardiFarketmez canim her türlü çıkıyor sonuç. Ay çok heyecanlı hadi güzel değerlerle gel inşallah canim. Bat gecmismiydi takipteyim herkesi ama baya kalabalık olduk unutuyor insan :)