2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Saymaya başlıyorum :KK70:
10 senedir her adet olmadan 1 -1 buçuk hafta öncesinden karın ağrım ve göğüs ağrım başlardı şuanda batıma 1 gün kaldı ve yok.
Hatta normalde 1 hafta önce mide bulantım olurdu ama dün bianda midem bulandı ve afedersiniz çıkarttım sonra gece uykumdan bianda mide bulantısıyla uyandım.
Sadece yumurtlama dönemlerimde kasık ağrılarım olurdu ama bu ay yumurtlama dönemimden itibaren kasıkta ağrı ve batmalarım var . Özellikle sağ tarafta.
Bide babam rüyasında altın görmüş tani benimmiş felan altında evlat demekmiş. Babamın rüyaları çoğu zaman birşeye işarettir :KK70:
Aman böyle işte ama kendi kendimi umutlandırıyorum olmasa tabiki çok üzülcem ama neyapalım Allah büyük o nezaman isterse ozaman olcak.

Bu ay ovulasyon sonrasi benimde hep agrim oldu goguslerim adet oncesi acirdi siserdi falan onalr pek olmadi ama bi kac saattir cok siddetli karin agrim var.geliyor benimkiler malesefb

Ay neler kacirmişim ya herkes burdaymis :-) bende oglani yatirdim falan anca geldim ama yatcam simdi malesef

Kizlar yapiskan bir akinti vibi bisey geliyo. Dun gece iliskiye girdik ondan mi yoksa yumurtlama donemini mi haber veriyo. Ama yumurtlama icin erken galiba

makyajımı temizleyip bi duş alsam cok iyi olcakta cok uyku bastırdı ya :işsiz:
zaten düğünde de kopamadım :rapci::rapci::KK70::KK70:

Arefeye girdik.regl gelmeden ihlasa baslayim ...sizede dua etcem insallah sizlerde bana edin... hasta olma ihtimalim bile esimi yıkti majvoldu adam erkenden yatti.nezaman uzulse hemen uyur

:( ayy ben adamlara daha cok uzuluyorum ya :( öyle bekliyorlarrr güzel haveri vercez dyie
çok istiyorum artık hamileyim fiye sürpriz yapmayı

:KK43: ayy ben adamlara daha cok uzuluyorum ya :KK43: öyle bekliyorlarrr güzel haveri vercez dyie
çok istiyorum artık hamileyim fiye sürpriz yapmayı
Aynen ya kafamda okadar canlandirdimki gidip birsuru kirmizi kalpli ucan balon alicam.surpriz yapicam bi olsaaa. Hatta ultrasonda gozukse direk onun resmiyle pasta yaptririrm.esim zaten firin pastahane sahibi.pasta yapan ablaya verir yaptrtirdim.ne guzelll ama yine yok bu ay yaa esime dedim pazartesi gidip sperm testi vercek artik bayramdan sonra.sorun neyse bulup cozmemiz lazim

Yeni gelen canlar hoşgeldiniz burasida sayfalarca olucak insaAllah çünkü üç aylık ben listeye nasil yetisicem bilmem ama yaparim evelAllah insaAllahki hep hamile hamile yazmak nasip olsun yeni bat tarihi yerine:spor:

nazlieylul nazlieylul Canım yeni batı yazdin mi gozumden kacmis olabilir ya da umarim karistirmiyorumdur olmamissindir insaAllah

Back
X