2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Doktora gittim canım tek yumurta büyüyor bugün 9. Gün 13 milim olmuş salı günü tekrar gideceğim inşallah istenilen büyüklük olur ZK_ASK ZK_ASK sen nasılsin?

Doktora gittim canım tek yumurta büyüyor bugün 9. Gün 13 milim olmuş salı günü tekrar gideceğim inşallah istenilen büyüklük olur ZK_ASK ZK_ASK sen nasılsin?

18 mm e doğru çıkar salı gününe canım inşallah.. hayırlısı olsun kaliteli ve döllenebilecek yumoş olsun bizm olsun..

Bende bildğn gbi canım adetim gelsin diye bekliyorum valla ağrım var

18 mm e doğru çıkar salı gününe canım inşallah.. hayırlısı olsun kaliteli ve döllenebilecek yumoş olsun bizm olsun..

Bende bildğn gbi canım adetim gelsin diye bekliyorum valla ağrım var
Sağ ol canım İnşallah hayırlısı bakalım ne olacak. Nasip olur inşallah bu kez. Ayları sayamaz oldum artık:( bitki çayları içiyor musun adet söktürücü etkisi olan ada çayı falan?

Sağ ol canım İnşallah hayırlısı bakalım ne olacak. Nasip olur inşallah bu kez. Ayları sayamaz oldum artık:KK43: bitki çayları içiyor musun adet söktürücü etkisi olan ada çayı falan?

Bence hiç sayma... biliyorsun nasip işi bu.. hayırlısını diliyoruz. Olmadığında ise daha zamanı gelmemiş , hayırlısı değilmiş diyerek teselli buluyoruz... bu hep böyleydi böylede gidecek

Yok kuzum benm 2 gün kaldı gününde gelsin bir haftadır göğüs ağrım var şişmeye başladım yanıyorum kaç gündür zaten sıcak öf anlatırken terledim :))

Bence hiç sayma... biliyorsun nasip işi bu.. hayırlısını diliyoruz. Olmadığında ise daha zamanı gelmemiş , hayırlısı değilmiş diyerek teselli buluyoruz... bu hep böyleydi böylede gidecek

Yok kuzum benm 2 gün kaldı gününde gelsin bir haftadır göğüs ağrım var şişmeye başladım yanıyorum kaç gündür zaten sıcak öf anlatırken terledim :))
Öyle canım. Hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elden. Sana da vaktinde gelmesi için dua ediyorum Allah hayırlısını versin

Kızlar merhaba ben 15 haftalık hamileyim size bi sorum olacaktı çatlak oluşumunu önlemek için uyguladığınız yöntemler neler ne zaman başlamak gerek ? Ilk gebeliğim pek bilgim yok yardımcı olursanız çok sevinirim

Ben lierac ve palmers tummy butter kullanıyorum

Bio oil olur bebe yağı olur badem yağı olur kakao yağı olur aktardan karışımlar olur :)

Seç beğen al

Kızlar folik asit için ilacım bitmişti doktor farklı birşey verdi iki gündür mide yanmasından duramıyorum ya yarin tekrar gideceğim de sorarım doktora ama benim gibi yaşayan var mi acaba ne yapılabilir?

Kızlar folik asit için ilacım bitmişti doktor farklı birşey verdi iki gündür mide yanmasından duramıyorum ya yarin tekrar gideceğim de sorarım doktora ama benim gibi yaşayan var mi acaba ne yapılabilir?
hangi ilacı aldın canım benimde bitti infolicmi alsam diyorum

Back
X