- 9 Kasım 2016
- 331
- 456
- 33
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel bende heyecanla o günleri bekliyorum kısmetse :)Kızlar bugün bebeğimin kalp atışlarını bugün duydum çok şükür müthiş bir duygu Allah'ım her bekleyen anneye nasip etsin bu duyguyu ben halen yerimde duramıyorum ya 7 aydan sonra bu mutluluk tarif edilemez
Bende çok uzağım canım çok üzün sürecekse gidiyorum ama bir hafta iki haftalarda bekliyorumYok şükür ki burdalar bi kaç gün sürüyo bir hafta sirüyo falan. Kız aileme çok uzağım öyle olmasa napardım
Doktora gittim canım tek yumurta büyüyor bugün 9. Gün 13 milim olmuş salı günü tekrar gideceğim inşallah istenilen büyüklük olurZK_ASK sen nasılsin?
Sağ ol canım İnşallah hayırlısı bakalım ne olacak. Nasip olur inşallah bu kez. Ayları sayamaz oldum artık18 mm e doğru çıkar salı gününe canım inşallah.. hayırlısı olsun kaliteli ve döllenebilecek yumoş olsun bizm olsun..
Bende bildğn gbi canım adetim gelsin diye bekliyorum valla ağrım var
Çok şükür canım sen nasılsin? Buralar tenha bu aralarmerhaba kızlar nasılsınız
Amin canım İnşAllah teşekkür ederimSaçmalamış. Hamilesin inşallah sağlıkla ilerlersin bu süreçte hayırlı olsun
Teşekkür ederim iyiyim canım senmerhaba kızlar nasılsınız
Bu ay klomenmi kullandın canımSağ ol canım İnşallah hayırlısı bakalım ne olacak. Nasip olur inşallah bu kez. Ayları sayamaz oldum artıkbitki çayları içiyor musun adet söktürücü etkisi olan ada çayı falan?
Sağ ol canım İnşallah hayırlısı bakalım ne olacak. Nasip olur inşallah bu kez. Ayları sayamaz oldum artıkbitki çayları içiyor musun adet söktürücü etkisi olan ada çayı falan?
Yok kullanmadım canım incir kürü içiyorum. Klomen aralıklarla 6 ay kullandım kısmet olmadıBu ay klomenmi kullandın canım
Öyle canım. Hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elden. Sana da vaktinde gelmesi için dua ediyorum Allah hayırlısını versinBence hiç sayma... biliyorsun nasip işi bu.. hayırlısını diliyoruz. Olmadığında ise daha zamanı gelmemiş , hayırlısı değilmiş diyerek teselli buluyoruz... bu hep böyleydi böylede gidecek
Yok kuzum benm 2 gün kaldı gününde gelsin bir haftadır göğüs ağrım var şişmeye başladım yanıyorum kaç gündür zaten sıcak öf anlatırken terledim :))
Kızlar merhaba ben 15 haftalık hamileyim size bi sorum olacaktı çatlak oluşumunu önlemek için uyguladığınız yöntemler neler ne zaman başlamak gerek ? Ilk gebeliğim pek bilgim yok yardımcı olursanız çok sevinirim
hangi ilacı aldın canım benimde bitti infolicmi alsam diyorumKızlar folik asit için ilacım bitmişti doktor farklı birşey verdi iki gündür mide yanmasından duramıyorum ya yarin tekrar gideceğim de sorarım doktora ama benim gibi yaşayan var mi acaba ne yapılabilir?
Ben folbiol kullanıyordum canım doktor bu kez folicus vermiş sorsam uyumadan al diyecek muhtemelen de gece uykusu zaten zor öyle devam edecek sanırım zamanla alışır mi midem bilmiyorum ki yarin soracağım bakalımhangi ilacı aldın canım benimde bitti infolicmi alsam diyorum
Sağlıklı olsun canım benimde kız dedi değişim olmazsa tabi sagsalim dogsunlar