Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne oldu canim yine mi dustu gecmis olsun.bizim sinavimizda boyle malesefHerkese merhaba. Kizlar kurtaj oldum beklenen sonuctu zaten. Taburcu olmayi bekliyorum. Dualariniz icin cok sagolun. Hayata devam bakalimm daha neler gorecem
Amin insallah canım saglıklı sıhhatlı kucamıza almak nasip olur insallah canımSağlıklı olsun canım benimde kız dedi değişim olmazsa tabi sagsalim dogsunlar![]()
Canım yaaa niye öyle oldu ki. Çok üzüldüm. Rabbim hayırlısını versin. Gönlüne ferahlık versin dualarım seninleHerkese merhaba. Kizlar kurtaj oldum beklenen sonuctu zaten. Taburcu olmayi bekliyorum. Dualariniz icin cok sagolun. Hayata devam bakalimm daha neler gorecem
Herkese merhaba. Kizlar kurtaj oldum beklenen sonuctu zaten. Taburcu olmayi bekliyorum. Dualariniz icin cok sagolun. Hayata devam bakalimm daha neler gorecem
@Zehra ungrmsSelam kızlar. Nasılsınız benim moraller çöktü. Bugün 12. Günüm 9. Gün 13.3 olan yumurta büyüklüğü bugün 14.9 cuma yeniden gel dedi doktor ama ne olur bilmiyorumm. Binbir umutla bu yağmur altında oglumu alıp gitmiştim ama kısmet olmayacak sanırım.;(
Geçmiş olsun inşallah tekrar yaşamazsın aynı şeyleri.Herkese merhaba. Kizlar kurtaj oldum beklenen sonuctu zaten. Taburcu olmayi bekliyorum. Dualariniz icin cok sagolun. Hayata devam bakalimm daha neler gorecem
Sen nasılsın canım benim bu ay 5 gün önce geldi regl..hic sasirmadim bayram sonrası dr gideceğim galibacanım yaa çok üzüldüm rabbim bu sınavlarından yüzünün akıyla çıkmanı nasip etsin bence sen çok iyi bir dr bulup onunla yoluna devam etmelisin. çok geçmiş olsun
Herkese merhaba. Kizlar kurtaj oldum beklenen sonuctu zaten. Taburcu olmayi bekliyorum. Dualariniz icin cok sagolun. Hayata devam bakalimm daha neler gorecem
canım böyle düşünme lütfen en kısa zaman da mutluluğa uçarsın inşallah. En azın dan bi tane oğlun var mış bak ne kadar güzel . ben dahil biçok kişinin daha 1 tane bile yok rabbim yardımcın olsun.Selam kızlar. Nasılsınız benim moraller çöktü. Bugün 12. Günüm 9. Gün 13.3 olan yumurta büyüklüğü bugün 14.9 cuma yeniden gel dedi doktor ama ne olur bilmiyorumm. Binbir umutla bu yağmur altında oglumu alıp gitmiştim ama kısmet olmayacak sanırım.;(
mutluluğun daim olsun inşallah sağlıcakla da kucağına alırsın ..Kızlar bugün bebeğimin kalp atışlarını bugün duydum çok şükür müthiş bir duygu Allah'ım her bekleyen anneye nasip etsin bu duyguyu ben halen yerimde duramıyorum ya 7 aydan sonra bu mutluluk tarif edilemez
Allah razi olsun canım şükür ki oglum var evet. O tek kalmasın diye tüm çabam Rabbim hayr etsin hepimize nasip eder inşallahcanım böyle düşünme lütfen en kısa zaman da mutluluğa uçarsın inşallah. En azın dan bi tane oğlun var mış bak ne kadar güzel . ben dahil biçok kişinin daha 1 tane bile yok rabbim yardımcın olsun.
maşşallah canım 19 haftadasın ve kız çok güzel Rabbim yardımcın olsun.Sağlıklı olsun canım benimde kız dedi değişim olmazsa tabi sagsalim dogsunlar![]()
Evet canım yeterince büyümemiş. Kısmet ne diyeyim. Hayırlısı. Sağ ol canım. Nasıl gidiyor hamilelik herşey yolundadır inşallahROSE-MOON canım cok geçmiş olsun. İnşallah en hayırlı zamanda sağlıklı güzel bir gebelik nasip eder yarabbi.. Zor süreçler ama güçlü olmak gerekiyor. Allah sabır verin canım.
@Htckbrysl canım anlamadım gertiği kadar büyümemiş mi yumurtan. bu süreçleri tam bilmiyorum ama üzme lütfen kendini. Eminim yaradan tüm çabalarının sabrının karşılığında yavruna en hayırlısından bir kardeş nasip edecektir. Hadi biraz güçlü ol umutsuzluk olmasın...
amin canımm aminAllah razi olsun canım şükür ki oglum var evet. O tek kalmasın diye tüm çabam Rabbim hayr etsin hepimize nasip eder inşallah