En azndan strese sokmamış boşver belki önümüzdeki ay hiç gelmez ne malum :) şuraya "inşallah" bırakalımRegl hamile miyim acaba diye heveslenmeme bile müsade etmeden dört gün erken geldi.
İnşallah canımEn azndan strese sokmamış boşver belki önümüzdeki ay hiç gelmez ne malum :) şuraya "inşallah" bırakalım
Fatma ana otu varmis suya koyup suyunu iciyorlar.bide hurma.sansin geldigindede hemen gitme dr a duzenli araliklarla geldiginde banuoya gir uzunca dayanabildigin kadar sicak suyla duş al.belime ozellile bol bol tut sicak suyu.acilman ve dogumun kolay olacaktr bunalri yaparsanSlm kizlar bayadr giremiyorum selifor gebismisin canm hayırlısı olsun cok sevindim kizlar bisey sorcam ben 38+5 hamisim dogumu kolaylastrcak ne önerebilirsiniz bana
Bazi aktarlsrda oluyormus canim bide internette gittigidiyords falań oluyormus.bana umreye gdien bi yakinim vermisti hamile kalmayi kolaylastryor diyeAllah razı olsun cnm bnm o otu nerden bulabilirim acaba aktarcılarda var mıdır
Günaydın canim. Iyi diyelim iyi olalim. Yeni kendime geliyorum. 29 Eylül cuma gunu dogum yaptım. Olan sancilar kesemi patlatmis azar azar suyum gelmiş ben progestan kullandigim icin akinti sandim anlamadim. Kontrolde doktor suyumun bitme sinirina geldiğini soyleyip acil sezeryana aldi beni. 36 hafta 2 günlük dogmus oldu oglum. Ama dogdugu gunden beri kuvezde ben pazar gunu kucagim bombos hastaneden ciktim. Cok fazla su yutmuş akcigerlerine kaçmış suyu da cikaramadi maalesef. Enfeksiyon riski sebebiyle ve cigerlerindeki su sebebiyle kuveze aldilar. Enfeksiyon yokmuş Cok şükür. Gunden gune iyiye gidiyor cuma günü cikacakmis insallah. Ben de ona sifa olsun diye sut sagmaya ugrasiyorum habire.
Cok gecmis olsun . Insallah saglikli birsekilde alırsın evladını.Günaydın canim. Iyi diyelim iyi olalim. Yeni kendime geliyorum. 29 Eylül cuma gunu dogum yaptım. Olan sancilar kesemi patlatmis azar azar suyum gelmiş ben progestan kullandigim icin akinti sandim anlamadim. Kontrolde doktor suyumun bitme sinirina geldiğini soyleyip acil sezeryana aldi beni. 36 hafta 2 günlük dogmus oldu oglum. Ama dogdugu gunden beri kuvezde ben pazar gunu kucagim bombos hastaneden ciktim. Cok fazla su yutmuş akcigerlerine kaçmış suyu da cikaramadi maalesef. Enfeksiyon riski sebebiyle ve cigerlerindeki su sebebiyle kuveze aldilar. Enfeksiyon yokmuş Cok şükür. Gunden gune iyiye gidiyor cuma günü cikacakmis insallah. Ben de ona sifa olsun diye sut sagmaya ugrasiyorum habire.
Vehasil zor seyler yasadim. Rabbim hepinize sağlıklı bir gebelik ve hayirli dogumlar nasip etsin.
Gecmis olsun canim.ama cok sukur iyiye gidiyormus ve cuma cikiyormus enfeksiyonda yokmus allaha sukur.cuma alurisn kucagina hasret gdierirsiniz bi omür ins saglikli sihalti sekildeGünaydın canim. Iyi diyelim iyi olalim. Yeni kendime geliyorum. 29 Eylül cuma gunu dogum yaptım. Olan sancilar kesemi patlatmis azar azar suyum gelmiş ben progestan kullandigim icin akinti sandim anlamadim. Kontrolde doktor suyumun bitme sinirina geldiğini soyleyip acil sezeryana aldi beni. 36 hafta 2 günlük dogmus oldu oglum. Ama dogdugu gunden beri kuvezde ben pazar gunu kucagim bombos hastaneden ciktim. Cok fazla su yutmuş akcigerlerine kaçmış suyu da cikaramadi maalesef. Enfeksiyon riski sebebiyle ve cigerlerindeki su sebebiyle kuveze aldilar. Enfeksiyon yokmuş Cok şükür. Gunden gune iyiye gidiyor cuma günü cikacakmis insallah. Ben de ona sifa olsun diye sut sagmaya ugrasiyorum habire.
Vehasil zor seyler yasadim. Rabbim hepinize sağlıklı bir gebelik ve hayirli dogumlar nasip etsin.
Vay kıyamam sizeeee yaa gözlerini açtı dünyaya demek ♡♡♡ geçmiş olsun atlatmışsınız çok şükür. Zorlu gebelik sonucu zorlu doğum sürecin olmus ama Rabbim yanında hiç unutma kalbini ferah tut Alahım size bağışlasın analı babalı büyüsün inşallah acısını yaşatmasın çok tebrik ederim gözün apaydın olsun bebeğini kucağına alana kadar rahat edemeyeceksin biliyorum ama aldığında dünyayı unutacaksın o an için sabret Rabbim şifasını versin yardımcınız olsun inşallah ♡Günaydın canim. Iyi diyelim iyi olalim. Yeni kendime geliyorum. 29 Eylül cuma gunu dogum yaptım. Olan sancilar kesemi patlatmis azar azar suyum gelmiş ben progestan kullandigim icin akinti sandim anlamadim. Kontrolde doktor suyumun bitme sinirina geldiğini soyleyip acil sezeryana aldi beni. 36 hafta 2 günlük dogmus oldu oglum. Ama dogdugu gunden beri kuvezde ben pazar gunu kucagim bombos hastaneden ciktim. Cok fazla su yutmuş akcigerlerine kaçmış suyu da cikaramadi maalesef. Enfeksiyon riski sebebiyle ve cigerlerindeki su sebebiyle kuveze aldilar. Enfeksiyon yokmuş Cok şükür. Gunden gune iyiye gidiyor cuma günü cikacakmis insallah. Ben de ona sifa olsun diye sut sagmaya ugrasiyorum habire.
canm akintin nasildi benmde erken dogum riskim var akintmda artti bu aralar pazartesi kontrolmm var ama acaba nie artti die tedirgnm bebegmn hareketleri de bende iyiym sikntm yok ama sut gbi akintm oluyo azar azar gunde 2 kere falanGünaydın canim. Iyi diyelim iyi olalim. Yeni kendime geliyorum. 29 Eylül cuma gunu dogum yaptım. Olan sancilar kesemi patlatmis azar azar suyum gelmiş ben progestan kullandigim icin akinti sandim anlamadim. Kontrolde doktor suyumun bitme sinirina geldiğini soyleyip acil sezeryana aldi beni. 36 hafta 2 günlük dogmus oldu oglum. Ama dogdugu gunden beri kuvezde ben pazar gunu kucagim bombos hastaneden ciktim. Cok fazla su yutmuş akcigerlerine kaçmış suyu da cikaramadi maalesef. Enfeksiyon riski sebebiyle ve cigerlerindeki su sebebiyle kuveze aldilar. Enfeksiyon yokmuş Cok şükür. Gunden gune iyiye gidiyor cuma günü cikacakmis insallah. Ben de ona sifa olsun diye sut sagmaya ugrasiyorum habire.
Gelen akıntılar selu gibiydi ama hep oyle geliyordu ben farklilik hissetmedim.canm akintin nasildi benmde erken dogum riskim var akintmda artti bu aralar pazartesi kontrolmm var ama acaba nie artti die tedirgnm bebegmn hareketleri de bende iyiym sikntm yok ama sut gbi akintm oluyo azar azar gunde 2 kere falan
anldm cnm peki saolGelen akıntılar selu gibiydi ama hep oyle geliyordu ben farklilik hissetmedim.
Canmmm çok sevindim Allah'in size bir hediyesi sürprizi olmuş inslh sağ saglim alın kucağıniza kalp atışlarıni duydunuzmu??Kızlar merhaba size neler neler anlatacağım bildiginiz uzere 20 haziran da kurtaj oldum ve 3 aydır korunuyordum. Bu ay esim hayinlik yapti ve 2 defa korunmadi. E tabi bende nasil olsa olmaz diye düşündüm o kadar ay korunmadan olmuyordu ....
Ve bugün esim varikoselden ameliyat olacakti...
15 eylulde tansiyon yukselmesi ve mide bulantısı istifra sikayetleriyle hastaneye gittim hersey normal di . Dr hic birsey bulamadi ve tekrar tahlil istedi bu defa gebelik de bakmis ve 466.88 hamileyimmmmm.... biz şooookkkk....
Suan 5 haftalik hamileyim ...
Rabbim ol dedi ve oldu
Duanizi eksik etmeyin
rabbim evladını sana bağışlasın canım sağlıkla büyüt evladını inşallahGünaydın canim. Iyi diyelim iyi olalim. Yeni kendime geliyorum. 29 Eylül cuma gunu dogum yaptım. Olan sancilar kesemi patlatmis azar azar suyum gelmiş ben progestan kullandigim icin akinti sandim anlamadim. Kontrolde doktor suyumun bitme sinirina geldiğini soyleyip acil sezeryana aldi beni. 36 hafta 2 günlük dogmus oldu oglum. Ama dogdugu gunden beri kuvezde ben pazar gunu kucagim bombos hastaneden ciktim. Cok fazla su yutmuş akcigerlerine kaçmış suyu da cikaramadi maalesef. Enfeksiyon riski sebebiyle ve cigerlerindeki su sebebiyle kuveze aldilar. Enfeksiyon yokmuş Cok şükür. Gunden gune iyiye gidiyor cuma günü cikacakmis insallah. Ben de ona sifa olsun diye sut sagmaya ugrasiyorum habire.
hayırlı olsun canım tebrik ederim. allah analı ve babalı büyütsün evladını inşallahİyi günler kızlar :) pazar sabah 6:25de norm doğumla kızımı kucağıma aldım . Allahım bütün hamileleri sağlık ve sahatle bebeklerine kavuşmayı , hamile kalamayanada tez zamanda kalmayı nasip etsn
Masallah canim allah dunyada ve ahirette gozunuzu aydin edecek evlatlardan eylesin ins.darisi basimiza :)İyi günler kızlar :) pazar sabah 6:25de norm doğumla kızımı kucağıma aldım . Allahım bütün hamileleri sağlık ve sahatle bebeklerine kavuşmayı , hamile kalamayanada tez zamanda kalmayı nasip etsn
Amin canm inslh her kadına nasip olur..hayırlı olsun canım tebrik ederim. allah analı ve babalı büyütsün evladını inşallah
Amin canm darısı sna br daha acı yaşama inslh :)Masallah canim allah dunyada ve ahirette gozunuzu aydin edecek evlatlardan eylesin ins.darisi basimiza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?