Yaa görmedim oda iyi napsın geçeb ay aynı gün adet olmuştuk bu ay yine oldu ama ben beklemedeyim :)) 2 hafta daha gelmezse sökücü içeceğim. Hayırlısı artık. Oğlun için sevindim zorlu süreç okuma yazmayı baştan öğreneceksin sende desene :) doğum günü beklemycek misin neden gün verecek sezaryen mi yapacaksın doğumu canımİyiyim canım çok şükür oğlum okula başladı bu sene onun telaşı ile zaman nasıl geçiyo hiç bilmiyorum yorucu oluyor bayağı
Yarın Doğum için gün verecek doktorum onun heyecanı içindeyim :)
Nisaberatı sordum ama gözünden kaçmış sanırım bi haber var mı keyfi nasıl epeydir girmemiş merak ettim
Eksikliği çok hissediliyor
Benim arkadasta iğne kullanılıyo pıhtılaşma için. 10.haftasında daha. Doktor bırak diyebilirmiş bırakcam diyodu ben doğuma kadar kullanılıyor sanıyodum. Sen kurtuldun Allahın izniyle, bundan sonrası içinde Allah yardımcın olsun ismini ne koydunuz :)Yok canm korkmadm iğneyi vururken korkuyordum vurulurm da doğum başlar birden diye çünkü kanama riski var oda kotu bide aratrdm hep 36.haftadan sonra iğnenin pek bi önemi yokmuş
Eylül koyduk canm :) 10hafta erken ya en erken 24de bırakıyorlar diye biliyorum.Benim arkadasta iğne kullanılıyo pıhtılaşma için. 10.haftasında daha. Doktor bırak diyebilirmiş bırakcam diyodu ben doğuma kadar kullanılıyor sanıyodum. Sen kurtuldun Allahın izniyle, bundan sonrası içinde Allah yardımcın olsun ismini ne koydunuz :)
Oh rahatlamışsın :) darısı başımane kadar korunacaksın
Canimm rahim temizlenmis insallah nasip olur buaralarUyum bende canım geçen hafta rahim filmi çektirdim.daha önceki kürtajım kaynaklı yapışıklık gördü dr.filmde onun içinde bu çarşamba histeroskopi oldum.yapisikligi açtilar. Normalde rahim filminde gozukmemisti ama histeroskopide kamera ile girildigi icin 2 adet yapisikligin ustunde minik polip gormus dr onlari da kesmisler.2 yada 3 ay deneyin dedi doktor.sonrasi direk tüp bebek yapacak. Bendeki durumlar oyle
Günaydın canim. Iyi diyelim iyi olalim. Yeni kendime geliyorum. 29 Eylül cuma gunu dogum yaptım. Olan sancilar kesemi patlatmis azar azar suyum gelmiş ben progestan kullandigim icin akinti sandim anlamadim. Kontrolde doktor suyumun bitme sinirina geldiğini soyleyip acil sezeryana aldi beni. 36 hafta 2 günlük dogmus oldu oglum. Ama dogdugu gunden beri kuvezde ben pazar gunu kucagim bombos hastaneden ciktim. Cok fazla su yutmuş akcigerlerine kaçmış suyu da cikaramadi maalesef. Enfeksiyon riski sebebiyle ve cigerlerindeki su sebebiyle kuveze aldilar. Enfeksiyon yokmuş Cok şükür. Gunden gune iyiye gidiyor cuma günü cikacakmis insallah. Ben de ona sifa olsun diye sut sagmaya ugrasiyorum habire.
Vehasil zor seyler yasadim. Rabbim hepinize sağlıklı bir gebelik ve hayirli dogumlar nasip etsin.
İyi günler kızlar :) pazar sabah 6:25de norm doğumla kızımı kucağıma aldım . Allahım bütün hamileleri sağlık ve sahatle bebeklerine kavuşmayı , hamile kalamayanada tez zamanda kalmayı nasip etsn
Merhaba kızlar nasılsınız ?
Dün bi an da kanamam geldi ve dr gittim cok şükür bi sıkıntı yok hersey yolunda kalp atışı duyduk. Kese guzel . Duanizi eksik etmeyiniz lütfen. Öpüyorum sizleri
Çok sağol canm . Sende bi tedavini bulsaydin Allahın izniyle yavrunu kucağına alirdn.Insallah sende ol da bir an evvel normal duzene girsin canim. Ben bi ay daha korunacam dr oyle demisti. Tekrar adet olunca 2.gunu muayeneye giderim tedavi sureci yeniden bakalim.
Canimm rahim temizlenmis insallah nasip olur buaralarhisteroskopi cok faydali bi operasyon herkesten duymaya basladim. Bende mi yaptirsam diyorum dr sorarim onumuzdeki ay.
Amiin canimm dualari icin Allah razi olsun. Rabbim bebegini ve seni korusun saglikla kavusursunuz endiselenme. Cok sukur bugunune de.
Amiiiiiin canimm. Gozunaydinn. Cok mutlu olduum. Normal dogum olmasina da ayrica sevindim. Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin.
Dikkat et canim kendine. Insallah bi bedende iki kalp hep saglikla atar. Rabbim ikinizi de korusun ins. Opuldun ozaman :*
Kız korkutma insanı yat dinlen Allah korusun siziMerhaba kızlar nasılsınız ?
Dün bi an da kanamam geldi ve dr gittim cok şükür bi sıkıntı yok hersey yolunda kalp atışı duyduk. Kese guzel . Duanizi eksik etmeyiniz lütfen. Öpüyorum sizleri
Kız korkutma insanı yat dinlen Allah korusun siziMerhaba kızlar nasılsınız ?
Çok sağol canm . Sende bi tedavini bulsaydin Allahın izniyle yavrunu kucağına alirdn.
Aman nazar değmesin dünden beri iyi çok şükür emiyo uyuyo işte uyank durduğu zamanda çok zorlamoyo çok şükür :) haber et bizlere canm inslh bu doktorun bilgisi ustun gelir de birşeyler yaparAynen kuzum. Bakalimm bu drum vesile olur insallah.onumuzdeki ay nasil bi tedavi baslarsa paylasirim burda. Rabbimden nasibimizi bekliyoruz. Eylul hanimlarin keyfi nasil
Masallah subhanallah :* birbirinizin huyunu suyunu ogrendikce daha da iyi olur insallah. Tedavi baslayinca vakit gecmiyo yazar dururum buraya simdilik vakit geciyooAman nazar değmesin dünden beri iyi çok şükür emiyo uyuyo işte uyank durduğu zamanda çok zorlamoyo çok şükür :) haber et bizlere canm inslh bu doktorun bilgisi ustun gelir de birşeyler yapar
Maşallah gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün... Sağlıcakla...Kızlarrr selammm nasılsınız. 10 eylülde oğluşumu aldım çok şükür kucağıma. Darısı sizlerin başına inşallah. Pek doğmaya niyeti yoktu 40+3 de doğdu. 1 aylık olduk bile
hayırlı olsun allah analı ve babalı büyütmeyi nasip etsin arkadaşımKızlarrr selammm nasılsınız. 10 eylülde oğluşumu aldım çok şükür kucağıma. Darısı sizlerin başına inşallah. Pek doğmaya niyeti yoktu 40+3 de doğdu. 1 aylık olduk bile
Evet canım çok önemli rahim filminde gözükmeyen şeyler hep gozukuyor.agrim falan olmadı benim.zaten çok az anestezi verdiler . Yaptırmakta fayda varInsallah sende ol da bir an evvel normal duzene girsin canim. Ben bi ay daha korunacam dr oyle demisti. Tekrar adet olunca 2.gunu muayeneye giderim tedavi sureci yeniden bakalim.
Canimm rahim temizlenmis insallah nasip olur buaralarhisteroskopi cok faydali bi operasyon herkesten duymaya basladim. Bende mi yaptirsam diyorum dr sorarim onumuzdeki ay.
Amiin canimm dualari icin Allah razi olsun. Rabbim bebegini ve seni korusun saglikla kavusursunuz endiselenme. Cok sukur bugunune de.
Amiiiiiin canimm. Gozunaydinn. Cok mutlu olduum. Normal dogum olmasina da ayrica sevindim. Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin.
Dikkat et canim kendine. Insallah bi bedende iki kalp hep saglikla atar. Rabbim ikinizi de korusun ins. Opuldun ozaman :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?