Selam kızlar nasılsınız

benim genetik sonuç çıktı. Doktor pıhtılaşmaya yatkınlığım oldugunu söyledi. Sigarayı kesn bırakmam lazımmıs yanımda bile içilmeyecekmiş hergün 1 saat yürüyüş B12 ve folik asit dedi. Hamile kaldığımda iğneye başlayabilirmişim. Eşinden kan almadılar mı dedi hayır dedm aslında alınıyormuş o gün başka asistan vardı sadece benden istediler bu yeni olanda eşimden de kan istedi oda mı 2 ay sonra çıkacak

verse mi sizce? Sperm testi yaptırmıştı yetmez mi? Otizm içinde test yaptırmamı önerdi doktor bunlara gerek var mı kızlar ben artık çalışmalara başlamak istiyorum bu kadar kontrollü olmak istemiyorum sakınan göze çöp batıyor sonuçta, siz ne dersiniz? Adetim gecikmişti ya hâlâ olamamıştım 60.gün sökücü yardımıyla regl oldum sonunda, bugün adetin 3.günü ve azaldı iyice sinirim bozuluyor, dengem bozuluyor yine... bu ay klomen kullanaym diyorum en azından reglim gününde gelir düzenli yumurtlayınca. Bitkisel kürlere de başlayacağım. Artk benim sezonum açılıyor işin garip yanı geçen sene bu zamanlar yine sökücüyle zor güç adet olmuştum ilk klomeni kullanmıştım ve bu topiğe katılmıştım. Anlayacağınız sıfırdan başlıyorum...
yanne
önerilerine ihtiyacım var.
@Htckbrysl kayıpsın nerelerdesin umarm görürsün etiketi.
B
Biravucmutluluk
sen iğne kullanmış birisin sen ne diyorsun yatkınlıkta da kullanmak gerekiyor dimi?
Resmi atıyorum anlarsın belki diye.
Eki Görüntüle 2059536