2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Selam canım,öncelikle geçmiş olsun tekrardan.EĞer ki tüplerde tıkanıklık var ise bu dış gebeliğe sebep olur yani bebek Rahime yerleşeceğini tüpte kalır,kürtaj olunduğunda da bazı durumlarda ameliyat tüplerde yapışıklığa sebep vererek dış gebeliğe sebep olabilir, bence tekrar denemeye başımadan önce rahim filmi çektirmelisin.
Bilmiyorum valla ne yapacağımı. Akışına bıraktım tesekkur ederm

Senin kaç geninde çıkmıştı kuzu madem 3 gende var niye bana yatkınlık var dedi ki bayağı var o zaman bilmiyorum da yani...

Vitaminlere gebelikten 3 ay önce başlanmasından bahsetti ama coraspin kullan vs demedi.

Sağol canım Soğan suyunu da içeceğim aynen :)
Yatkınlık diye bahsediyorlar canm . Banada öyle demişti kadın dogumcu. Ama hematoloji doktoru 3 geninde var pıhtılaşma iğne kullanman gerek demişti bnm de 3 gende 2si homozigot 1i heterezigot. Seninkilerin 3ude heterezigot taşıyıcı demekmis heterezigot biraz daha hafifi yani ama 3 gende olduğu için iğne kullandirirlar bu arada sigara cidden birakmn gerek:)

Yatkınlık diye bahsediyorlar canm . Banada öyle demişti kadın dogumcu. Ama hematoloji doktoru 3 geninde var pıhtılaşma iğne kullanman gerek demişti bnm de 3 gende 2si homozigot 1i heterezigot. Seninkilerin 3ude heterezigot taşıyıcı demekmis heterezigot biraz daha hafifi yani ama 3 gende olduğu için iğne kullandirirlar bu arada sigara cidden birakmn gerek:)
Sigaramı üflerken okuyodum yazını, sonunu okuyunca geri kendi kendime gülümsedim :)) az bişey kaldı zaten bırakcam doya doya içemde :))

Aman başka bişy çıkmasında pıhtılaşmaya razıyım diyordum benmki o yüzden 6.haftada kaldı yazık. nasip bakalım hayırlısı.

Senin minnoş napıyo bakim :) lohusalığın bitti mi

Ben 6 yıl bebek sahibi olmadım canım son bir yıl uğrastım yapmadığım kalmadı sonunda hamile kaldm ama dış gebelik oldu beta düşsün diye iğne vurup sonrada rahmimden parça aldılar. O ay korundm ama yumurtlamadan 1 hafta sonra korunmadım oda 1 kere. Yumurtlama günüm geçti tutmaz dedm ama tutmuş.. aylarca bel altı yastık yattım ama dış gebelik oldu bidaha nerde tutacak dedm üstelik o ilişkiden sonra kalkıp tuvalete duşa girmiştim. O ay yaptığım şey spordu. Çünkü aylardır aldığm hormon ilaçları kilo aldırmıştı sigarayıda bırakmıştım sürekli atlayıp zıplıyordum ağır spor yaptım zayıflıyorum derken hamile kalmışım. kesem 9+4 tü ama bebek 6+2 de kalmıştı kalbi duyulmuyodu ama yanıp sönüyodu ışık. Lekelenmelerim oldu 2 hafta. Sonrada kan geldi. Kürtaja aldılar. Karman çorman şeyler yaşadım aslında korkuyorum hâlâ ama korkunun ecele faydası yok Allaha sığınıp kolları sıvadım. Bana hep rahim bebeği gördü normal hamile kalırsın dediler bakalım nolcak :) gebeliğimin bana acısı olduğu kadar faydası da oldu 4 ay içinde 5 kez adet oldum. Yumurtlama günümü farkettim adet günüm tam zamanında oldu vucudum çok düzenliydi bu ay şaşırdı işte 2 ayda anca oldum tarlusal alınca... pko varken vucut biraz daha yavaş çalışıyo kan sonucunu aldığmda dün kadın bana 1 saat yürüyüş önerdi ben zaten bu ay tekrardan diyet ve spora başlayacağım hayatıma kattığı okadar olumlu şey varki. Doktor kalbi durmuş dediği gün tekrar sigaraya başladım 3 ay içmemiştim. Şimdi yine bırakacağm yine kendimi spora vereceğim gerçekten nerde hareket orda bereket. Madem sende de pko var bence sende yap faydasını göreceksin. Ayrıca stres yapma ve hiç korkma. Vakti gelince seni beni dinlemez gelir bebişin. Sadece bolca sabır ve dua. Elinden geleni yaptıktan sonra Allaha bırak o görüyo zaten senden iyi biliyo senin içini haksız mıyım... çok yıprandığını biliyorm takip etmiştim ama artk kendimize gelme zamanı :)
Oyle canim yipranmadim desem yalan olur aglamadigim gun yok. Masallah sen cok gzuel cikarimlarda bulunmussun.guzel yonlerinden bakabilmissin.ins dedigin gibi olur busefer bekletmezler bizler.bende cok kilo aldim 12 kilo tam.benimde ihtiyacim var gercekten dedigin gibi hergun yururyus spor diyet cok iyi olur bnm icinde.bu ara 15 gun fln yaptim ama hic veremedim.adet olamayinca veremiyrmda.tarlusal bitsinde bakalim onumuzdeki ay neler gorcez :)

Sigaramı üflerken okuyodum yazını, sonunu okuyunca geri kendi kendime gülümsedim :)) az bişey kaldı zaten bırakcam doya doya içemde :))

Aman başka bişy çıkmasında pıhtılaşmaya razıyım diyordum benmki o yüzden 6.haftada kaldı yazık. nasip bakalım hayırlısı.

Senin minnoş napıyo bakim :) lohusalığın bitti mi
Yok daha canm 24 günlük olduk :) minnos kök söktürüyo :) inslh yakında snada kök söktürecek bir minnos gelir .
Aynen kan koyu olunca dollenmede sağlıklı olmuyo haliyle . Ama cidden sna coraspin vermemesine sasirdm istersen bi sor doktoruna

Yok daha canm 24 günlük olduk :) minnos kök söktürüyo :) inslh yakında snada kök söktürecek bir minnos gelir .
Aynen kan koyu olunca dollenmede sağlıklı olmuyo haliyle . Ama cidden sna coraspin vermemesine sasirdm istersen bi sor doktoruna
Maşallah maşallah çok bekledin şimdi uğraş dur :)) darısı başımıza artk. Yarın doktora gideceğim. Benim yeni doktorunda tayini çıkmış gitmiş yeni doktor bulurum artk. Her gebeliğe yeni doktor oda güzel valla :) diğer ikisiyle sonum malum.. bu gideceğim doktorla hayırlı güzel şeyler yaşarım inşallah :dua:

Maşallah maşallah çok bekledin şimdi uğraş dur :)) darısı başımıza artk. Yarın doktora gideceğim. Benim yeni doktorunda tayini çıkmış gitmiş yeni doktor bulurum artk. Her gebeliğe yeni doktor oda güzel valla :) diğer ikisiyle sonum malum.. bu gideceğim doktorla hayırlı güzel şeyler yaşarım inşallah :dua:
Çok iyi olur başka doktor eskiyi kapatmış olursun tamamen :)

ZK_ASK ZK_ASK canım arkadaşların söylediğ şu rahim filmi konusunuda Dr. sor bence de çektir. bu sefer teşhislerinde konulmuşken sağlam adımlarla yol alıp inşallah muradına erersin canım...

mrhaba ultrason haftası nerde yazıyor ultrasonda bilen benı audınlatabilr mi birfe kalp atım hızı ?

canım ultrason varsa gönderirsen yardımcı olmaya çalışırım.
çünkü değişik ölçümler var
evde kaldı ultrason kagıdım ama üstünde 7w0d+4d yazıyor o haftası oluyor sanırım

evet canım doğru. 7 hafta 4 günlük
  • doktor 7 haftalık dedi ama şaşırdı hrrhalde :) birde cnm ultrasonda fark cıkarmı doktorum olabilr. milimetrik hesap yazıyoruz ultrasonda dedi. cunku dün 7+5olması gerekiyordu 7 haftalık dedi bende sordum neden böyle oldu diye bu acıklamayı yaptı

• doktor 7 haftalık dedi ama şaşırdı hrrhalde :) birde cnm ultrasonda fark cıkarmı doktorum olabilr. milimetrik hesap yazıyoruz ultrasonda dedi. cunku dün 7+5olması gerekiyordu 7 haftalık dedi bende sordum neden böyle oldu diye bu acıklamayı yaptı

canım adetine göre mi 7+5 olması gerekiyor. Ultrasonda 1 hafta erken 1 hafta geç normal kabul ediyor. kaldıki seninki bir gün gayet normal canım. benim de ilk başta 10 gün önde gidiyordu şuan yaklasık 5 gün önde hep ölçümler. bence cok takılma şuan için önemli olan sağlıklı gebelik olması. Kalp atışını ölçtü ise yazar ama bu dönemde genelde kalp atışını gözlemliyor dr. daha ilerki haftalarda kalp atışını dinletip ölçüm sayısını söylüyorlar.

canım adetine göre mi 7+5 olması gerekiyor. Ultrasonda 1 hafta erken 1 hafta geç normal kabul ediyor. kaldıki seninki bir gün gayet normal canım. benim de ilk başta 10 gün önde gidiyordu şuan yaklasık 5 gün önde hep ölçümler. bence cok takılma şuan için önemli olan sağlıklı gebelik olması. Kalp atışını ölçtü ise yazar ama bu dönemde genelde kalp atışını gözlemliyor dr. daha ilerki haftalarda kalp atışını dinletip ölçüm sayısını söylüyorlar.
teşekkür ederim cnm doktorum bana dinletti sadece. bebeğinde sende iyisin maşAllah dedi❣ zaten cok az dinletti bu kadar yeter dedi :) cnm sat bilmiyorum ben ultrasona göre gidiyoruz geçen ay kimyasal gebelik yaşadıgım için. en son 5hafta 6 günlük dedi başka doktor bu doktorumda 7haftalık ddi aradan 13 gün geçti.

teşekkür ederim cnm doktorum bana dinletti sadece. bebeğinde sende iyisin maşAllah dedi❣ zaten cok az dinletti bu kadar yeter dedi :) cnm sat bilmiyorum ben ultrasona göre gidiyoruz geçen ay kimyasal gebelik yaşadıgım için. en son 5hafta 6 günlük dedi başka doktor bu doktorumda 7haftalık ddi aradan 13 gün geçti.

anladım ultrason ölçümleri dr. dan dr. cihazdan cihaza değişiyor maalesef. dürekli aynı dr. takip yaparsan sağlıklı olacağı kanısındayım. Sat olmadı için. ilerleyen süreçte ayrıntılı ultrason da çekileceksin. bence sıkıntı yok takılma sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.

anladım ultrason ölçümleri dr. dan dr. cihazdan cihaza değişiyor maalesef. dürekli aynı dr. takip yaparsan sağlıklı olacağı kanısındayım. Sat olmadı için. ilerleyen süreçte ayrıntılı ultrason da çekileceksin. bence sıkıntı yok takılma sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.
cnm doktor aynı olsada odası degişiyor cihaz degişiyor yani doktorda takılma dedi ölçümlere zaten :) saol cnm Allah razı olsun. inşAllah göbeğimizdeki bebeklerimiz dağlıklı bi şekilde zamanı gelince kucagımıza almayı nasip eder güzel Rabb'im ❣AMİNNNN❣

cnm doktor aynı olsada odası degişiyor cihaz degişiyor yani doktorda takılma dedi ölçümlere zaten :) saol cnm Allah razı olsun. inşAllah göbeğimizdeki bebeklerimiz dağlıklı bi şekilde zamanı gelince kucagımıza almayı nasip eder güzel Rabb'im ❣AMİNNNN❣

amin canım Allah cümlemizden razı olsun...

Back
X