2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

gulii7 gulii7 maşallah canım az kalmış :) bol bol dua et bizim için de benim günlerim hiç geçmiiyor
hele bi hareketlerini hissetmeye basla o zaman zaman daha cabuk gececek:anne: ben sahsen oyle hissetim ilk aylar gecmek bilmedi sonrasinda uctu ve bi bakmisin artik aylar degil gunler sayiyorsun:KK45: simdide o son gunler gecmek bilmiyor kavusmak icin sabirsizlaniyorsun :KK200::KK200: Rabbim hepimize bebegini sagsalim kucagina almayi nasip etsin insAllah:dua:

hele bi hareketlerini hissetmeye basla o zaman zaman daha cabuk gececek:anne: ben sahsen oyle hissetim ilk aylar gecmek bilmedi sonrasinda uctu ve bi bakmisin artik aylar degil gunler sayiyorsun:KK45: simdide o son gunler gecmek bilmiyor kavusmak icin sabirsizlaniyorsun :KK200::KK200: Rabbim hepimize bebegini sagsalim kucagina almayi nasip etsin insAllah:dua:

amin canım Allah razı olsun. valla ben kelebek kıpırsı gibi birşeyler hissdiyorum canım . içim kıpır kıpır ediyor :)
ah su günlerim hayırlısıyla bi geçsin de
Rabbim sağlıcakla versin kucağına bol bol dua edeceğim senin ve bebeğin için sorunsuz kucağına alırsın inşallah. sonra da bize foto atarsın :)

günaydın kızlar nasılsınız.?
perşembe günü ikili test yaptırdık . bebişimizi gördük ve bi oğlum olacak nasip olursa şuanlık herşey yolunda :)
rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ne cabuk o asamalara geldiniz oyle :anne:masallah :KK200: uzaktan zaman nasil cabuk geciyor.hamileyken hele benimki gibiyse 1 gun 1 hafta gibi geliyor insana.rabbim saglikla kucagina aldrsin ins :dua:

inanirim canim, vucut bebege uykusuzluga simdiden alistirma yapiyor :))))

Bu ilk denemenizmi cnm?? hakkinizda hayirlisi insallah:KK200:
Bende daha denemeye baslamadim canim.dusukten sorna 1 adet gordum korunuyordum.2 aydir olmuyordum sokturucu kullandim.auan hastayim.bu ay yumurta takibi yapcaz dusukten sonra ilk denememis olcak.bakalim ne olcak pek umudum yok ama hayirlisi artik

Ne cabuk o asamalara geldiniz oyle :anne:masallah :KK200: uzaktan zaman nasil cabuk geciyor.hamileyken hele benimki gibiyse 1 gun 1 hafta gibi geliyor insana.rabbim saglikla kucagina aldrsin ins :dua:
Allah razı olsun canım rabbim tez zaman da sana da nasip etsin

Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin oğluşunuz :) maşallah size Allah kucağına aldığın günleri de göstersin♡♡♡
amin canım cokk sağol inşallah tez zaman da sana da nasip eder .
aşırı derecede sağlık sorunum var şeker var karaçiğer yağlanması . guatr var . inan cok fazla sağlık sorunum var . rabbime çok dua ediyorum inşallah hayırlı sağlıklı bebekleri kucağımıza alırız. kendimden geçtim bebeğim iyi olsun yeter

günaydın kızlar nasılsınız.?
perşembe günü ikili test yaptırdık . bebişimizi gördük ve bi oğlum olacak nasip olursa şuanlık herşey yolunda :)
rabbim isteyen herkese nasip etsin

çok sevindim herseyin yolunda olmasına. Hayırlı olsun canım... Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin..Dediğin gibi herkese nasip etsin...

Bende daha denemeye baslamadim canim.dusukten sorna 1 adet gordum korunuyordum.2 aydir olmuyordum sokturucu kullandim.auan hastayim.bu ay yumurta takibi yapcaz dusukten sonra ilk denememis olcak.bakalim ne olcak pek umudum yok ama hayirlisi artik
Hayırlısı olsun canım, Rabbim en hayırlısını nasip etsin... Yardımcın olsun...

çok sevindim herseyin yolunda olmasına. Hayırlı olsun canım... Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin..Dediğin gibi herkese nasip etsin...
Allah razı olsun canım . siz nasılsınız senin de doğuma azkaldı Rabbim acısız sağlıklı doğumlar nasip etsin :)

Allah razı olsun canım . siz nasılsınız senin de doğuma azkaldı Rabbim acısız sağlıklı doğumlar nasip etsin :)
İyi sayılırım artık ağırlaştım biraz yoruluyorum aldığım kilolar, uykusuzluk yoruyor beni.. Ama iyiyim Allaha şükür bi sıkıntı yok. Aralık basında izne ayrılacağım kısmetse evde daha rahat olurum diye düşünüyorum....
Allah razı olsun canım, amin cümlemize..

Yok canım takvime göre günüm yarın ama yumurtlama akıntım geç geldi adetim haftaya olabilir bilmiyorum bu ay karışık :) sen naptın klomene başlamış mıydın
Bende bugun basliyrm canim klomene hayurlisiyla.senin gecemki test in negatf cikmasi normlmis ozaman varsada cikmayabilir cunku :)

Bende bugun basliyrm canim klomene hayurlisiyla.senin gecemki test in negatf cikmasi normlmis ozaman varsada cikmayabilir cunku :)
Yumurtlamadan beri göğüs ağrım var 1 haftayı geçti olmazsam haftaya bi test daha yapıştırırım :)

Klomene başlıyorsun demek inşallah hayırlısı olur hakkında. Yumoşlar sağlıkla gelişsin çatlasın vee tutunsunnn bırakmasınlar birbirlerini :KK68:

İyi sayılırım artık ağırlaştım biraz yoruluyorum aldığım kilolar, uykusuzluk yoruyor beni.. Ama iyiyim Allaha şükür bi sıkıntı yok. Aralık basında izne ayrılacağım kısmetse evde daha rahat olurum diye düşünüyorum....
Allah razı olsun canım, amin cümlemize..
Uykusuz gecelere hazır mısın :) bebiş hazırlıyo seniii

amin canım cokk sağol inşallah tez zaman da sana da nasip eder .
aşırı derecede sağlık sorunum var şeker var karaçiğer yağlanması . guatr var . inan cok fazla sağlık sorunum var . rabbime çok dua ediyorum inşallah hayırlı sağlıklı bebekleri kucağımıza alırız. kendimden geçtim bebeğim iyi olsun yeter
Rabbim onu sağ salim korur karnında inşallah o dilerse herşey olur ona bırak içini ferah tut dua edip Allaha bıraktığımız zaman o içteki huzur varya hiç bişeyde yok.. seninde doğuracağın günleri göreceğiz burda Allahın izniyle :)

Back
X