- 9 Eylül 2014
- 994
- 1.606
- 63
- 39
hele bi hareketlerini hissetmeye basla o zaman zaman daha cabuk gececekgulii7 maşallah canım az kalmış :) bol bol dua et bizim için de benim günlerim hiç geçmiiyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hele bi hareketlerini hissetmeye basla o zaman zaman daha cabuk gececekgulii7 maşallah canım az kalmış :) bol bol dua et bizim için de benim günlerim hiç geçmiiyor
hele bi hareketlerini hissetmeye basla o zaman zaman daha cabuk gececekben sahsen oyle hissetim ilk aylar gecmek bilmedi sonrasinda uctu ve bi bakmisin artik aylar degil gunler sayiyorsun
simdide o son gunler gecmek bilmiyor kavusmak icin sabirsizlaniyorsun
Rabbim hepimize bebegini sagsalim kucagina almayi nasip etsin insAllah
![]()
Ne cabuk o asamalara geldiniz oylegünaydın kızlar nasılsınız.?
perşembe günü ikili test yaptırdık . bebişimizi gördük ve bi oğlum olacak nasip olursa şuanlık herşey yolunda :)
rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bende daha denemeye baslamadim canim.dusukten sorna 1 adet gordum korunuyordum.2 aydir olmuyordum sokturucu kullandim.auan hastayim.bu ay yumurta takibi yapcaz dusukten sonra ilk denememis olcak.bakalim ne olcak pek umudum yok ama hayirlisi artikinanirim canim, vucut bebege uykusuzluga simdiden alistirma yapiyor :))))
Bu ilk denemenizmi cnm?? hakkinizda hayirlisi insallah![]()
Allah razı olsun canım rabbim tez zaman da sana da nasip etsinNe cabuk o asamalara geldiniz oylemasallah
uzaktan zaman nasil cabuk geciyor.hamileyken hele benimki gibiyse 1 gun 1 hafta gibi geliyor insana.rabbim saglikla kucagina aldrsin ins
![]()
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin oğluşunuz :) maşallah size Allah kucağına aldığın günleri de göstersin♡♡♡Allah razı olsun canım rabbim tez zaman da sana da nasip etsin
Yok canım takvime göre günüm yarın ama yumurtlama akıntım geç geldi adetim haftaya olabilir bilmiyorum bu ay karışık :) sen naptın klomene başlamış mıydınZK_ASK canim naptin geldimi mensin
amin canım cokk sağol inşallah tez zaman da sana da nasip eder .Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin oğluşunuz :) maşallah size Allah kucağına aldığın günleri de göstersin♡♡♡
günaydın kızlar nasılsınız.?
perşembe günü ikili test yaptırdık . bebişimizi gördük ve bi oğlum olacak nasip olursa şuanlık herşey yolunda :)
rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hayırlısı olsun canım, Rabbim en hayırlısını nasip etsin... Yardımcın olsun...Bende daha denemeye baslamadim canim.dusukten sorna 1 adet gordum korunuyordum.2 aydir olmuyordum sokturucu kullandim.auan hastayim.bu ay yumurta takibi yapcaz dusukten sonra ilk denememis olcak.bakalim ne olcak pek umudum yok ama hayirlisi artik
Allah razı olsun canım . siz nasılsınız senin de doğuma azkaldı Rabbim acısız sağlıklı doğumlar nasip etsin :)çok sevindim herseyin yolunda olmasına. Hayırlı olsun canım... Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin..Dediğin gibi herkese nasip etsin...
İyi sayılırım artık ağırlaştım biraz yoruluyorum aldığım kilolar, uykusuzluk yoruyor beni.. Ama iyiyim Allaha şükür bi sıkıntı yok. Aralık basında izne ayrılacağım kısmetse evde daha rahat olurum diye düşünüyorum....Allah razı olsun canım . siz nasılsınız senin de doğuma azkaldı Rabbim acısız sağlıklı doğumlar nasip etsin :)
İyiyim canım sen nasılsınYaKaMoZz-z cnm sen nasılsın, doğum yapmisindir??
Bende bugun basliyrm canim klomene hayurlisiyla.senin gecemki test in negatf cikmasi normlmis ozaman varsada cikmayabilir cunku :)Yok canım takvime göre günüm yarın ama yumurtlama akıntım geç geldi adetim haftaya olabilir bilmiyorum bu ay karışık :) sen naptın klomene başlamış mıydın
Allah razi olsun canim aynen oyle hayirlisi hayirli vakitte saglikla gelsim hepimize insHayırlısı olsun canım, Rabbim en hayırlısını nasip etsin... Yardımcın olsun...
Amin canim inssAllah razı olsun canım rabbim tez zaman da sana da nasip etsin
Yumurtlamadan beri göğüs ağrım var 1 haftayı geçti olmazsam haftaya bi test daha yapıştırırım :)Bende bugun basliyrm canim klomene hayurlisiyla.senin gecemki test in negatf cikmasi normlmis ozaman varsada cikmayabilir cunku :)
Uykusuz gecelere hazır mısın :) bebiş hazırlıyo seniiiİyi sayılırım artık ağırlaştım biraz yoruluyorum aldığım kilolar, uykusuzluk yoruyor beni.. Ama iyiyim Allaha şükür bi sıkıntı yok. Aralık basında izne ayrılacağım kısmetse evde daha rahat olurum diye düşünüyorum....
Allah razı olsun canım, amin cümlemize..
Rabbim onu sağ salim korur karnında inşallah o dilerse herşey olur ona bırak içini ferah tut dua edip Allaha bıraktığımız zaman o içteki huzur varya hiç bişeyde yok.. seninde doğuracağın günleri göreceğiz burda Allahın izniyle :)amin canım cokk sağol inşallah tez zaman da sana da nasip eder .
aşırı derecede sağlık sorunum var şeker var karaçiğer yağlanması . guatr var . inan cok fazla sağlık sorunum var . rabbime çok dua ediyorum inşallah hayırlı sağlıklı bebekleri kucağımıza alırız. kendimden geçtim bebeğim iyi olsun yeter