- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Dağıldık iyiceMASALLAH canım ıns gaz sorunu da cozersın kısa surede tabı cok normal, rabbım baska dert vermesin.. Dualarınada amın dıyırum burası cok guzel bır forumdu vallahı ozluyorum arkadaşları..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dağıldık iyiceMASALLAH canım ıns gaz sorunu da cozersın kısa surede tabı cok normal, rabbım baska dert vermesin.. Dualarınada amın dıyırum burası cok guzel bır forumdu vallahı ozluyorum arkadaşları..
Masallah canim cok az kalmis doguma. Hayirlisiyla bebeğini kucagina al insallah. Uykusuz gecelere de hazir ol :)Erken baslamis demek senin oglan horon tepmeye :))) ben 20 haftalikken ilk hissetmistim minicik bi tekme inanamamaistim sonra tekrarlayinca tamam artik hissediyorum demistim :)
gecer cnm gecer sen icini ferah tut insAllah hersey yollunda gider.
Tskler cnm Allah razi olsun
aa cok guzel cnm bence tekrar calismalara baslayabilmek oda bir basari, bu kadar umutsuz olma. Rabbim bir kere nasip etti tekrar nasip edecek insAllah
Ayy massAllah size annesi gelmis dogmus bi aylik olcak nerdeysebenim ilk bebisimde kimyasal olmasaydi seninle birlikte olcaktik :))) nasil gecti dogumun ve sonrasi?? tavsiyelerin varsa herzaman acigim
Ben iyim cnm cok sukur, massAllah diyim cok rahat geciyor hamileligim![]()
doguma iki hafta kaldi iste bakalim prenses hanim ne zaman gelmek isterse o zaman insAllah. Babayi bekle ondan sonra gel diye tembiliyorum ama bakalim dinliyecekmi beni :)))
Masallah kuzuya. Ben kendimden geçtim hic yazamadim. Nasil gidiyor guzelim. Ben bebekli hayata alisamadim. Uykusuzluk beni mahvediyor.İyiyim canım sen nasılsın
26 günlük oldu bebişim senin Doğum ne zaman
3 genimde heterozigot çıktı canım pıhtılaşma varmış... bu ay korunmadım adetin 22.günü yumurtladım. 23.günü ilişki oldu başka olmadı bugun yumurtlamanın 10.günü 12 gündür göğüs ağrım var geçmedi. Bekliyorum bakalım haftaya durumum belli olur takvime göre 1 hafta geç yumurtladım o yüzden adetim sarktı günüm geçti 1 gün...ZK_ASK Test sonuçları çıktı mı canim? Ne alemdesiniz?
Allah razı olsun canım insallah.. Sende bayagı yol almıssın e kolay degıl zaten birde gaz vs sıkıntı olunca zor tahmın ederim neysekı dogan buyuyor ınsallah hepsını atlattıgınnda donup dusundugunde hayal gıbı gelır. Allah yardımcınız olsun..yanne Az kalmış guzelim Rabbim bir avazda kurtarsin pasana kavus insallah :)
Daha dun bitti adetim canim.onumuzdeki hafta carsamba fln olur heralde igne.ama esimin kardesi carsamba hastaneye yatcak.ameliyat olcak.esim diyor boyle bi durumda kardesimin yaninda olmak istyrm yaninra ben kalcam fln.ne olcak bilmiyrm klomenide iciyrm bi yandan :/ senre varmi deisiklikBabies16 naptın canım yumurtlama dönemine girdin mi?
Hâlâ aynıyım canım.. bence stres yapma ben pek ilişki de yasamadım dur bakalım o gün neolur belli olmaz nasipte varsa olacağı varsa oluyor.. yumurtlama dönemi orda olacağı kesin mi ki? Hem pkoda düzenli yumoş yok biliyosun ben 1 hafta geç yumurtladm klomenle.. hayırlısı bakalım Allaha bırak vardır bi hayır..Daha dun bitti adetim canim.onumuzdeki hafta carsamba fln olur heralde igne.ama esimin kardesi carsamba hastaneye yatcak.ameliyat olcak.esim diyor boyle bi durumda kardesimin yaninda olmak istyrm yaninra ben kalcam fln.ne olcak bilmiyrm klomenide iciyrm bi yandan :/ senre varmi deisiklik
Igne yaptrcam canim ogunlere denk geliyo ama dedigin gibi hhayirlsi artik. Test yaptn mi bidahaHâlâ aynıyım canım.. bence stres yapma ben pek ilişki de yasamadım dur bakalım o gün neolur belli olmaz nasipte varsa olacağı varsa oluyor.. yumurtlama dönemi orda olacağı kesin mi ki? Hem pkoda düzenli yumoş yok biliyosun ben 1 hafta geç yumurtladm klomenle.. hayırlısı bakalım Allaha bırak vardır bi hayır..
Igne yaptrcam canim ogunlere denk geliyo ama dedigin gibi hhayirlsi artik. Test yaptn mi bidaha
Ayyy canım benim çok şaşırdım allahım bu kez tamamına erdirsin sağlıklı bi gebelik olur inşallahDün akşam kan verdm 61 çıktı sonuç. 3 gün önce negatifti şok oldum tabi ama lekelenmem var yine. Dr a gttm bugun. Cumartesi cagırdı kan testı yapcz sulandırıcı iğne için erken 2 günden bişy olmaz dedi uzandm yatıyorum ruh halim değişik yine
yanne
okeanoss00 B Biravucmutluluk
YaKaMoZz-z dua edin sizde canlarım 3. Bebişimizi alalım kucağımıza
Bendee :) Allah razı olsun aminnAyyy canım benim çok şaşırdım allahım bu kez tamamına erdirsin sağlıklı bi gebelik olur inşallah
Dualarım seninle yaşadıklarının mükafatını alırsın inşallah![]()
Canim ya cok sevindim ya nasil bsiey boyle her kacamakta hamile kaliyorsun artik.ay ins darisi basima yaaa :)) rabbim saglikla kucagina aldrsin insallah yaa cok sevindimDün akşam kan verdm 61 çıktı sonuç. 3 gün önce negatifti şok oldum tabi ama lekelenmem var yine. Dr a gttm bugun. Cumartesi cagırdı kan testı yapcz sulandırıcı iğne için erken 2 günden bişy olmaz dedi uzandm yatıyorum ruh halim değişik yine
yanne
Allah razı olsun canım sağolasın stressiz ve sağlıklı haliyle darısı başına inşallah... umutsuz olma senin rahim tek seferde iki bebiş gördü arkası gelecek Allahın izniyleCanim ya cok sevindim ya nasil bsiey boyle her kacamakta hamile kaliyorsun artik.ay ins darisi basima yaaa :)) rabbim saglikla kucagina aldrsin insallah yaa cok sevindim
Dün akşam kan verdm 61 çıktı sonuç. 3 gün önce negatifti şok oldum tabi ama lekelenmem var yine. Dr a gttm bugun. Cumartesi cagırdı kan testı yapcz sulandırıcı iğne için erken 2 günden bişy olmaz dedi uzandm yatıyorum ruh halim değişik yine
yanne
Ya dr cumartesi gel dedi kan artışına bakacakmış kimyasal mı baska bişy mi emin değiliz diyoo