- 4 Şubat 2016
- 420
- 435
- 18
- 33
Can'ım benimde adetime on gün var yumurtlayalı bes gün oldu göğüslerim siş ve bıraz agrı var. Sen şişlik ve agrıyı hamileliğin ilk haftasında mı hissetmiş oluyorsun bi hafta önceyseKızlar, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederm. Yarın hastaneye gidip tahlil yaptıracağım. İnş güzel haberlerle dönerim.
Soranlar için sat 26 ağustostu fakat batı ben tahmin edemiyorum çünkü 30-35 gün arasında oluyor. Fakat 18 eylül yumurtlama günümdü ovü testi pozitif gördüğüm gün ve birgün öncesi ilişki oldu. Yani eğer 19'unda yumurtladıysam ve döllendiyse büyük ihtimal tam 2 haftalık falan oluyor. Tabi adetten hesaplayınca 4 haftalık falan olmalı diye düşünüyorum. Ben testte ilk silik çizgiyi 01 ekimde gördüm büyük ihtimal adet günümdür diye tahmin ediyorum. Çünkü çok çok silikti.
Bu arada bu ay ilk kez ovü testi denedim ve başardım sanırım.
Belirtilere gelince;
İlk olarak göğüslerde adet dönemimden farklı bir şişlik ve ağrı geçen hafta pazar günü dikkatimi çekti. Yaklaşık 1 haftadır belirtiler başladı. Hafta içinde de yüzümde ve vüc sıcaklık artışı hissettim. Vücudum sıc artışından mı bilmiyorum kupkuru oldu. Ara ara kasık ağrılarım oluyodu. Birde acıkmaya yakın bir sersemlik oluyodu. Akıntımda bir anormallik hissetmedim. Birde kokulara hassasiyet oldu. Tahammül edemiyo gibi oluyodum bazı kokular rahatsız ediyodu.
kızlar sizde negatifi gördük diye üzülmeyin sakın belkide erkendir daha, hayırlısını dileyelim hep beraber gönlünüz ferah olsun
hepinize keyifli pazarlar
benim bat da 12 Ekim beni de listeye ekleyebilir misin?