2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Cani
Kızlar yardım yardım şuan arafdaım sevınımmı uzulımmı bılmıorum sabah erken gebeglık testtı yaptım sılık pembe çıktı kana koştum şuan sonuç 6.36 dedıler poztıf mı ne bu cok duşuk değer kımyasal korkum va r sevınemıorum bıle adete 5 gün var sızce??
Canimmm hayirlisi olsun yaaa cook sevindim insallah gebesindir insallah darisi bizeee :dua: testini atar misin canim bi bakayim benimki gibi mi bende attim belli belirsiz bsey cikti esim goremedi kendini kandiriyosun hic bisey yok dedi :cry:buraya attim 74.sayfada sence var mi bak bakalim :KK42:

Cani

Canimmm hayirlisi olsun yaaa cook sevindim insallah gebesindir insallah darisi bizeee :dua: testini atar misin canim bi bakayim benimki gibi mi bende attim belli belirsiz bsey cikti esim goremedi kendini kandiriyosun hic bisey yok dedi :cry:buraya attim 74.sayfada sence var mi bak bakalim :KK42:
canım ınş vardır kan testıde yaptırdım ben 6.9 cıktı bakalım kısmet ıkı test yaptım bırı normal bırı erken ğebelık testı snnkıdnde bende ğoruorum canım ğolğe kaç ğün var bata bnm 5 ğün kaldı :stop::confused::KK39:

Eklentiler

• 20160913_095718-min.webp
    20160913_095718-min.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 59
  • 20160912_222146-min (1).webp
    20160912_222146-min (1).webp
    6 KB · Görüntüleme: 43
Bu bayram zehir oldu resmen ya bugün baba tarafimin toplantisindaydim herkes kilo almissin bebek varmi daha erken yapma ee biz sana demistk beraber oturma diye yeter ya nefret ettim zehir ettiler ben kimseyi kirmayi sevmem ama beni kiran kirana ya dün esimin tarafindan sıkıntı bugün bu kafam kaldirmiyor artık olmuyor demiyorum kismet diyorum ama içim yanıyor bebek sevemiyorum kucagima almak istemiyorum çocuğu olan hep ondan bahsediyor bu ne ya yoruldm:KK42::cry:

arkadaslar bende kan testi yaptirdim canlar gebelik var dedi cuma gunu gel kac haftalik olduguu ogren dedi hemsire ogun tahlil sonucu vriyolarmis bugun sadece var pldugunu ogrendim
ıyıde keşke sorsaydın canım sonucu rakam olarak solerdı var oldunu bılıoda ağzımı eğrılmış sonuç soylemeye bı deışık bunalr ama tebrıke derım bunu oğrenmek bılesuper :))) v bat ğeçtımıydı senın

Bu bayram zehir oldu resmen ya bugün baba tarafimin toplantisindaydim herkes kilo almissin bebek varmi daha erken yapma ee biz sana demistk beraber oturma diye yeter ya nefret ettim zehir ettiler ben kimseyi kirmayi sevmem ama beni kiran kirana ya dün esimin tarafindan sıkıntı bugün bu kafam kaldirmiyor artık olmuyor demiyorum kismet diyorum ama içim yanıyor bebek sevemiyorum kucagima almak istemiyorum çocuğu olan hep ondan bahsediyor bu ne ya yoruldm:KK42::cry:
uf kuzucum ya uzulme dıyemıcem cok zor bı durum ne desemkı ınsanların ağzı torba olsada buzup buzup kenara atsak keşke ama olmuyo:sinirli::sinirli:r yaşamayan bılmıyor uğraşmadan cocuk saıbı olanlar daa nankor oluolar sankı ğökten bebek yağıyor ğbı zor zor bı bız anlarız peşpeşe vercen cevabı bn uzulceme onlar uzulsun dıcen başka yolu yok maalesef

ıyıde keşke sorsaydın canım sonucu rakam olarak solerdı var oldunu bılıoda ağzımı eğrılmış sonuç soylemeye bı deışık bunalr ama tebrıke derım bunu oğrenmek bılesuper :))) v bat ğeçtımıydı senın
bat gunum bugun cnm sorma merasimle sonuc veriuolar cumaya bide dusun bende bayram dolayisu

bat gunum bugun cnm sorma merasimle sonuc veriuolar cumaya bide dusun bende bayram dolayisu
anam tamını 70-80m fılandır canım sonucun ozamn :) ben buğün ğttım verdım devlet acılde 1 saate öğrendım deışıo yerınden yerıne yaptrdın yere ğöre demekkı

anam tamını 70-80m fılandır canım sonucun ozamn :) ben buğün ğttım verdım devlet acılde 1 saate öğrendım deışıo yerınden yerıne yaptrdın yere ğöre demekkı
kiz keske bende gitseydim devlete devlette uzun surer dedimde ozele gittum istanbulda mi devlet hastanesu yoksa baska sehirdemi

canım ben 2 ğün sonra bıda kan verecem adete 5 ğün kala verdım kan 6.9 cıktı değer bakıma rtacakmı artarsa 21 eylule fılan alırım randevu ılk kontrol ıçın
bende su kac degrri bi cuma gunu ogreneyim ona gore carsamba persembe gitmek istiyorum bide benim afacanin anaokulu aciliyo pazartesi hareketli bir hafta beni bekliyo anlican

Benimde bat 15.kasiklarimda agrilarim var ama uzun zamandir.olurum yani hasta
Benim de yaklasik 1 haftadir kasik bel agrim var . adetime 2 gun var ama doktor burda olgun yumurta goruyorum dedi. Luteal yumurtlama diye bisu varmis gebe kalınca o varligini devam ettiriyormus o olabilir dedi. Bugun dayanamayip test yaptim negatifti. Insallah olur bu ay cok umutlandim :(

Back
X