- 8 Mart 2016
- 897
- 733
- 23
hep beraber bsşarcaz ınşşSizleri iyi ki buldum ben o guzel dualriniz benim uzuntumu azaltıyor Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah canim Allah razi olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hep beraber bsşarcaz ınşşSizleri iyi ki buldum ben o guzel dualriniz benim uzuntumu azaltıyor Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah canim Allah razi olsun
Insallahhh insallahh hep birlikte yazariz buraya insallah guzel haberlerimizihep beraber bsşarcaz ınşş![]()
Rabbim hayirlisini versin insallah canim benim. Kucagimiza almayi nasip etsin hepimizin..kızlar bende 2 aydır korunmuyorum ama dun yıne adet oldum hayal kırıklıgı yanı bu ayda ama yılmak yok denemye devam![]()
inşallah canım öncelikle herşeyin hayırlısıRabbim hayirlisini versin insallah canim benim. Kucagimiza almayi nasip etsin hepimizin..
Bende dun test yaptim negatifti ya.insallah 15 inde pzoitif sonuclar alirizBenim de yaklasik 1 haftadir kasik bel agrim var . adetime 2 gun var ama doktor burda olgun yumurta goruyorum dedi. Luteal yumurtlama diye bisu varmis gebe kalınca o varligini devam ettiriyormus o olabilir dedi. Bugun dayanamayip test yaptim negatifti. Insallah olur bu ay cok umutlandim![]()
Ayy sanki benimkine mi benziyor seninki ne ya :)) hadi bakalim kuzum hayirlisi olsun ya cok sevindim insallah bende senin gibi hayirli haberler alirim benim bugun biterse 4 gunum gecmis olacak tek skintim gecen ay 2 gun gecikmeli gelmisti ve gecen ay sogan kurune basladim acaba ondan dolayi mi gecikme oldu bilrmiyorum. Ha bide gecen ay ki gecikmenin sebebini korunmayi biraktigima yoruyorum ya ondan olmus olabilir cnku gecen ay 2 gun geciktiginde korunmayi yeni birakmistik normalde adetlerim hic sasmazdi bu ay ya sogan kuru yada korunma geciktirmis olabilir :/ bayram sonrasi kan testine gidicem insallah adet olmazsamcanım ınş vardır kan testıde yaptırdım ben 6.9 cıktı bakalım kısmet ıkı test yaptım bırı normal bırı erken ğebelık testı snnkıdnde bende ğoruorum canım ğolğe kaç ğün var bata bnm 5 ğün kaldı![]()
Bu bayram zehir oldu resmen ya bugün baba tarafimin toplantisindaydim herkes kilo almissin bebek varmi daha erken yapma ee biz sana demistk beraber oturma diye yeter ya nefret ettim zehir ettiler ben kimseyi kirmayi sevmem ama beni kiran kirana ya dün esimin tarafindan sıkıntı bugün bu kafam kaldirmiyor artık olmuyor demiyorum kismet diyorum ama içim yanıyor bebek sevemiyorum kucagima almak istemiyorum çocuğu olan hep ondan bahsediyor bu ne ya yoruldm![]()
Bat 3 ekimEvet hanimlar bu senenin bitmesin son üç ay kaldı sadece ekim yapacaktm ama diger aylarada kalırız bellimi olur diyerek geniş kapsamli olsun istedim zira kendimden bu sene icin pek umutlu degilim insaAllah güzel güzel hamis haberleri alırız Allah hepimize nasip etsin layik olmayi duamizin kabulü icin neyimiz eksikse yerine getirmeyi nasip etsin ekim olmadı pes etmek yok kasımda devam bu sene olmadı yinede pes etmek yok vakti zamanı gelene kadar elinizden geleni yapalım eylül ayi gecmislerin listesini yapicam ekimden baslatip yeni batlarinizida yazarsiniz
1. S selifor 3 Ekim
2. @Pinkhouselife61 29 Eylül
3. @myzt 3-4 Ekim
4. @melekler-engelchen 1 Ekim
5. @Princess91 16 Ekim
6. @glmserser
7. @zyekici
8. @sukrancemal
9. @FM_ist 8 Ekim
10. C cigdemmm26 6 Ekim
11. @bebegim-gel
12. @melegini_bekliyor 30 Eylül
13.Eyila23 10 Eylül
14. @tostos16
15. @Selinokay 7 Ekim
16. @Dontsay
17. @Amasyali05 1 Ekim
18. @nehir-arin 20 Eylül
19. @Weravurus 23 Eylül
20. @Asimisa 31 Ekim
21. @Sup3risi HAMILE![]()
22. @Emineeemm 30 Eylül
23. @Assos
24. @Simmet
25. @madame wuu 18 Eylül
26. @ndemir
27. @nazlieylul 10 Eylül
28. @ilkinilkin 26 Eylül
29. @caninfistigi 18 Eylül
30. @EceCigdem 5 Ekim
31. @Cennetim13 12 Ekim
32. @tugsem_10 6 Ekim
33. @Frkzhd 9 Ekim
34. @korelim 21 Eylül
35. @selvihmt 3 Ekim
36. @Gunayfur 29 Eylül
37. @Misk-i amber 23 Eylül
38. @nannen1
39. @Burmera 17 Eylül
40. @Betbetus 10 Ekim
41. @baby baby 26 Eylül
42.Karpatyam
43. @Musteha
44. @Ceylin elif 28 Eylül
45. M meyis pelin
46. @Aynur5656![]()
Bende bayram icin görümcemin çocuğuna bayramlik bakmaya gttim o bebek kiyafetlerini gordukce icim yandi ben de diger bayram alirim insallah oyleCanim yaa bozma moralini.dicem ama insan üzülüyor anlıyorum seni de..insanlar o kadar dusuncesiz konuşuyor ki iste..içimizde ne olup bittigini bilmiyorlar anca laf anca laf..kimi dogur artik der sanki 2gunde olacak şeymiş gibi,kimi dur daha gez toz der ardindan senden 5yas kucuk filancanin çocuğu oldu der gozune sokar gibi..Bn de bayramda eltimin cocuguyla ilgilendim 2yaşında yenge yenge geziyo pesimde okadar tatliydi ki..kuzenlerimin desen bebisleri var 3 aylik,7aylik,10aylik. ..offf rabbim yuzumuze gülecek ins biz de l sacma salak konuşanların gozune gozune sokcaz karnimizi canim sıkma canini sen,takmamaya calis milleti..
ınş olmazsın canım benım evet benzıoru testler ve bence sende bebış beklıcen ınşş bnm da kesın sayılmaz değer çok düşük ıyıce yuukseldemedende umtlanmım... senın ğecıkme ola<yı korunmaya bağlıdır cnm ılaçla korunduysan denğe şaşabılıoAyy sanki benimkine mi benziyor seninki ne ya :)) hadi bakalim kuzum hayirlisi olsun ya cok sevindim insallah bende senin gibi hayirli haberler alirim benim bugun biterse 4 gunum gecmis olacak tek skintim gecen ay 2 gun gecikmeli gelmisti ve gecen ay sogan kurune basladim acaba ondan dolayi mi gecikme oldu bilrmiyorum. Ha bide gecen ay ki gecikmenin sebebini korunmayi biraktigima yoruyorum ya ondan olmus olabilir cnku gecen ay 2 gun geciktiginde korunmayi yeni birakmistik normalde adetlerim hic sasmazdi bu ay ya sogan kuru yada korunma geciktirmis olabilir :/ bayram sonrasi kan testine gidicem insallah adet olmazsam
Bende bayram icin görümcemin çocuğuna bayramlik bakmaya gttim o bebek kiyafetlerini gordukce icim yandi ben de diger bayram alirim insallah oyle![]()
devlette yaptırdım evet canım 1 saatede aldım sonucu ınan sıfır belırtıyle ğrdım bu aya ama cok umutluydum yumurtlama ğünü fılan turttrduk kürler fılan yapıoduk cok az sancı arada bıçak ğvbı ğrıp cıkıo ama adet sancısı dıemem sureklıde uykum var onun dışında turp ğbıyım :)Karpatyam canim senin test benimkiyle ayni görünüyor ya tekrar tekrar baktim hemen hemen ayni gibi o yuzden az da olsa umutlandim
senin karnin veya kasigin da adet sancilari oluyor mu? Goguslerin sistimi sizliyor mu? Belirtilerin nelerdi canım ya? Bide devlette mi yaptirdin kani
Kesinlikle ilac falan kullanmadim canim prz.de istemedim talihsiz bi olay yasadik onunla ilgili ondan da gozum korktu o yuzden hep geri cekme ilr korunduk yani buna korunma da denmez ama bu sekilde korunduk. Gecen ay ilk defa korunmayi biraktik adetime 1 hafta kala yada en fazla 15gun kala baslamistik oyle surekli olmasa da 4 5 kere olmuştur korunmadan iliski hic sasmayan adetim 2 gun gecikmeli geldi ama geciktigi 1.gunu pembe damla geldi kahverengi lekelenme geldi 2.gunun sonunda söküldu adet oldum. Gecen ay baya calistik gun asiri yapmaya calistik adete 1 hafya kala biraktik gibi o duzeni yarin gecerse adetimden 4 gun gecmis olacak umutlansam mi diyorum hem korunmayi birakmaya yoruyorum hem sogan kurune yoruyorum cnku sogan kuru kullanip adeti gecikenler var okudum baya :/ bu arada testinin markasi neydi canim?ınş olmazsın canım benım evet benzıoru testler ve bence sende bebış beklıcen ınşş bnm da kesın sayılmaz değer çok düşük ıyıce yuukseldemedende umtlanmım... senın ğecıkme ola<yı korunmaya bağlıdır cnm ılaçla korunduysan denğe şaşabılıo
devlette yaptırdım evet canım 1 saatede aldım sonucu ınan sıfır belırtıyle ğrdım bu aya ama cok umutluydum yumurtlama ğünü fılan turttrduk kürler fılan yapıoduk cok az sancı arada bıçak ğvbı ğrıp cıkıo ama adet sancısı dıemem sureklıde uykum var onun dışında turp ğbıyım :)
görmemıoşımdır canım pardon :) perş tekrarlıcam ınş canım 2 ğünde bı artıo artmazsa bı hehycandı geçtı dıcem ama artarsa çftetellı :):)Canim sen.ne.zmn.tekrarlycaksin kan.testini? ? Yazmistim diger sayfalarda ama gormedin sanırım..ins degerin yukselir canım hayırlı haberleri alalim bian.önce![]()