• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar bişey sorcam. Benim adet olacağıma yakın saçlarıma şekil veremem. Böyle bir dağınık durur :süslü: hamiş arkadaşlarım adet belirtilerini yaşadınız mı yoksa sadece karın ağrısı gibi klasik adet belirtileri mi oldu?

:KK70: allah seni kız o dil ne bende de sarı akıntı var hayırlısı dün bol bol dua ettim hepimize inşallah kabul olur saat 12 ye kadar

Ay kabul olur inşaallah :)
Bende de ilk kez sarı akıntı oldu. Benimkiler genelde beyaz uzayan, Bazende şeffaf olurdu.

Sende sarı akıntı oluyomuydu daha önce ?

İçmicem bikac gün. Devam ederse giderim doktora. Yok devam etmezse ilaç kaynaklıymış derim...

Ya demekki her ilaç herkese yaramıyomuş gercekten.
Folik asit bendede migde bulantisi yaptı ama dr iceceksin dedi yarim yut dedi ama senin marka degil baska marka belki ilaci degistirir dr sor bence cnm

Kızlar demin dışarıdaydım dışrıdayken adet oldum sandm hani olunca hissedersin ya akıntıyı öyle olmuştu.eve geldim bi baktm adet değilmiş beyaz bi akıntı ay nasıl sevindim :)))) tabi hala olabilirim adet ama

Bende bu gece yatarken bişey aktığını hissettim gidip baktım hiçbişey gelmemiş kafayı yedim galiba :-)

Back
X