2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

baska bi dr gorun cnm bence
Dusunucem biraz bi randevu bulabilirsem eger kolay kolay almiyorlar burda. Bide testlerden bahsetti korkuttu gelmis diyo ensesini olcucem bebegin bi sorn varsa bazi testler yapicaz risk buyukse isterseniz keseden su alip bakariz ama ondada dusukle sonuclanabiliyo yoksada yeni test cikti onuda kan alip yapiyoruz o zamanda 1000 frank ödersiniz yani 3000 tl yapiyo onuda sigorta karsilamiyomus ben sigortaya her ay essek yukuyle para oduyorum karsilamiyo olabilirmi boyle bisey hamile kalicam diye bide extra eklettim birsuru ama isime yaramiyo sirf para almak icin bizi korkuttu ya manyak eger sorun varsa seve seve kandan yapmak zorunda eger o yaparsa sigorta oder.

bebek soranlar kilo almissin diye söyleyen kisiler daha erken yapma diyenler sıkıldım bunaldim ondan canım:KK43:
Yaa hic deme valla.. Her kafadan bir ses cikiyor. Benle evlenenler hep cocuk sahibi oldu ben de bahene uyduruyorum hep lazere gidiyorim diye. Sordukca yarami açıyorlar sanki

Yaa hic deme valla.. Her kafadan bir ses cikiyor. Benle evlenenler hep cocuk sahibi oldu ben de bahene uyduruyorum hep lazere gidiyorim diye. Sordukca yarami açıyorlar sanki
kafam kaldirmiyor artık canım ya bir yandan kv nin torun istegi baskısı bir yandan insanlarin lafları kendim istiyorum olsam bile dayanamıyorum bu ne ya

Simdi dun bir damla lekelenmem olmus ya diyelim ki yumurtam catladi. O zaman bugun iliskiye girsek olasiligik yuksek oluyor demi

Simdi dun bir damla lekelenmem olmus ya diyelim ki yumurtam catladi. O zaman bugun iliskiye girsek olasiligik yuksek oluyor demi
Canım bu ay ki adetin değişik olmustu dimi senin belki atilamayan yumurta falan vardir adet sonrası hamile kalanlarin öyle oluyormus ya belki seninkide oyledir degerlendir bence

Canım bu ay ki adetin değişik olmustu dimi senin belki atilamayan yumurta falan vardir adet sonrası hamile kalanlarin öyle oluyormus ya belki seninkide oyledir degerlendir bence
rsime de bu aksam olmaz deyıp yat dedım yaa tuh neyse ben bi şekilde uyandırayım gece onu. umarım bu ay olur dua edin kızlar

aslında oğlumda ilk ay hamile kalmiştım zaten evlendiğimde adet olmustum bidahada olmadım hemen kaldım ama bu sefer mayıtan beri kalırım diye bekliyorum yaa

aslında oğlumda ilk ay hamile kalmiştım zaten evlendiğimde adet olmustum bidahada olmadım hemen kaldım ama bu sefer mayıtan beri kalırım diye bekliyorum yaa
Öyle düşünme canım demek ki onun vakti o zamanmis nasip kısmet hersey

haklısın doğru da ne bileyim olmayınca krku giriyo içime bi daha olmaz mı diye
o korku hic bitmiyor demek ki canım bendede olmicakmi korkusu var Allah sagligini versin acisini gostermesin oglunu bagislasin icini ferah tut canım benim

Ama daha bir hafta oldu adetim biteli. Ve benim adet dongum 30-35 olarak degisiyo cok erken degil mi yumurtlama icin
Evet erken. Her ay ayni olmaz oda var canim. Ama belki tahris olmus olabilir kanama olmus olabilir. Yum olusuyordur kanama olabilir tabiki damla kadar. Yada kist vardir olabilir. Ihtimaller cok ama. Doktora git istersen.

o korku hic bitmiyor demek ki canım bendede olmicakmi korkusu var Allah sagligini versin acisini gostermesin oglunu bagislasin icini ferah tut canım benim
allahım bu topikteki herkes bu ay regl olmasn hamile kalsın insallahhhh

amin..

Evet erken. Her ay ayni olmaz oda var canim. Ama belki tahris olmus olabilir kanama olmus olabilir. Yum olusuyordur kanama olabilir tabiki damla kadar. Yada kist vardir olabilir. Ihtimaller cok ama. Doktora git istersen.
canim gecen ay gittim yumurtalıklarım falan herseyim tertemiz ve normal.

canim gecen ay gittim yumurtalıklarım falan herseyim tertemiz ve normal.
Canim ya ozaman yum donemindesin o yuzden olabilir yada tahris olmustur bir yerin cizilmis kesilmistir. Baska birdey olcagina sanmam canim. Hani batin yakin olsa yerlesme diycem ama. Adetin yeni bitmis yani. O ihtimal hic yok

Back
X