2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canlar 1. Sayfaya bakin bat tarihini yazmayanlar vardi listeye ekledim ama tarihleri boş kaldi yazarsaniz sevinirm:KK68:

Benimde bat 24 eylül...ama doktor yumurtalar büyümemis yeterince bekleme dedi. Yinede yitirmiyorum umudumu allah büyüktür

Evet 18 gün sonunda iliski oldu ve dogurgan döneme de girdim yumurtalmaya benzer akintimda vardi tam dikkat ettimde denemez çünkü heves kalmadi ki zaten erteledik yatmadik hemen wcye gittm artik iliskilerin sonu bu şekilde olacak takma yok yatma yok ekstra kür vs yok sadece haftaya sali gidip hormon testimi vericem öğrenmek icin durumu bundan sonraki nasip kısmet geckirsem test yapmakta yok hemen aa acaba hamilemiyim diye dusunmekte yok sizlerin güzel haberleriyle sevinicem bende ki durum bu canlar:KK37:

Evet hanimlar bu senenin bitmesine son üç ay kaldı sadece ekim yapacaktm ama diger aylarada kalırız bellimi olur diyerek geniş kapsamli olsun istedim zira kendimden bu sene icin pek umutlu degilim insaAllah güzel güzel hamis haberleri alırız Allah hepimize nasip etsin layik olmayi duamizin kabulü icin neyimiz eksikse yerine getirmeyi nasip etsin ekim olmadı pes etmek yok kasımda devam bu sene olmadı yinede pes etmek yok vakti zamanı gelene kadar elinizden geleni yapalım eylül ayi gecmislerin listesini yapicam ekimden baslatip yeni batlarinizida yazarsiniz:KK49:

1. S selifor 3 Ekim:KK200:
2. @Pinkhouselife61 29 Eylül:KK200:
3. @myzt 3-4 Ekim :KK200:
4. @melekler-engelchen 1 Ekim:KK200:
5. @Princess91 16 Ekim :KK200:
6. @glmserser :KK200:
7. zyekici zyekici :KK200:
8. @sukrancemal :KK200:
9. @FM_ist 8 Ekim:KK200:
10. @cigdemmm26 6 Ekim:KK200:
11. @bebegim-gel :KK200:
12. @melegini_bekliyor 30 Eylül:KK200:
13. @Arzuaktas 13 Ekim:KK200:
14. @tostos16 :KK200:
15. @Selinokay 7 Ekim:KK200:
16. @Dontsay :KK200:
17. @Amasyali05 1 Ekim:KK200:
18. @nehir-arin 20 Eylül:KK200:
19. @Weravurus 23 Eylül:KK200:
20. @Asimisa 31 Ekim:KK200:
21. Sup3risi Sup3risi HAMILE:anneadayı: :KK200:
22. @Emineeemm 30 Eylül:KK200:
23. @Assos 13 Ekim:KK200:
24. @Simmet :KK200:
25. @madame wuu 18 Eylül:KK200:
26. @ndemir :KK200:
27. @nazlieylul 10 Eylül:KK200:
28. @ilkinilkin 26 Eylül:KK200:
29. @caninfistigi 18 Eylül:KK200:
30. EceCigdem EceCigdem 5 Ekim:KK200:
31. @Cennetim13 12 Ekim:KK200:
32. @tugsem_10 6 Ekim:KK200:
33. @Frkzhd 9 Ekim:KK200:
34. @korelim 21 Eylül:KK200:
35. @selvihmt 3 Ekim:KK200:
36. @Gunayfur 29 Eylül:KK200:
37. @Misk-i amber 23 Eylül:KK200:
38. @nannen1 HAMILE:anneadayı::KK200:
39. @Burmera 17 Eylül:KK200:
40. @Betbetus 10 Ekim:KK200:
41. @baby baby 26 Eylül:KK200:
42. @Karpatyam :KK200:
43. Asyahasret Asyahasret :KK200:
44. @Ceylin elif 28 Eylül:KK200:
45. @Tolpel :KK200:
46. @Aynur5656 :KK200:
47. F Findikkiran 15 Eylül:KK200:
48. @meyis pelin :KK200:
49. @Denizkizi2425 3 Ekim:KK200:
50. @Beratnisa :KK200:

15 eylul canim

Sup3risi Sup3risi canım estagfurullah yardımcı oldugun için teşekkür ederim evet uzaklaşcam biraz buralardan internetten ama yaşadıgım şehirde doktor yok büyük şehire gittim doktor çıkmadı adam gibi ben artık anlamadım. hayırlısı diyorum artk yapcak bişey yok cnm teşekkürler herşey için
Canim benim oyle kürdü suydu buydu kendini onlarlada oyalama ne bilim istanbula falan git imkanin varsa doktor tanimiyorum orda yasamadigim icin ama cok iyi doktorlar olduguna eminim burdan bilenler tavsiye edebilir. Derdinin cagresini bulursun insallah tez zamandada hamile kalirsin. Rüyalarida takma kafana ömrün uzamis kuzenin tesaduf olmus orasini ancak allah bilir guzelim. Dua et bol bol icini ferah tut kendini yipratma. Bende herseyde nete bakiyorum cok kiziyo ailem cunku hep en kotusunden baslayip psikolojimi bozuyorum. Adini bilmiyorum bi ara görümceme sorayim hatirliyorsa eger antalyada bi doktor varmis cok iyiymis diyolar

Canlar 1. Sayfaya bakin bat tarihini yazmayanlar vardi listeye ekledim ama tarihleri boş kaldi yazarsaniz sevinirm:KK68:
Kiz ben seni yerim ya takma aman bosver :) benim gibi yap hastayim ben nede olsa hamile kalmam dedim durdum o kadar rabbimin mucizesi iste :)

Kiz ben seni yerim ya takma aman bosver :) benim gibi yap hastayim ben nede olsa hamile kalmam dedim durdum o kadar rabbimin mucizesi iste :)
Takmayınca oluyormus dikkat etmeyince falan bakalim o akıma uyucakmiym bende canım:halay:

Kızlarr ben geldim kaç gündür yazamıyorum çok yoğunum,yorgunum. Kayınvalidem ve kayınpederim Türkiyeden geldiler ve bizde çok misafir gelir herzaman. 2 gündür onlarla upraşıyorum. Üstüne üstelik kurbanımız da daha bugün geldi. Onu doğra, kavurma yap felan derken öldümmmm .

Buarada hala adet olmadım ve hala karın ağrılarım ve göğüs ağrılarım başlamadı. Şoktayım çünki 4 gün geçti. En son bat günümde test yapmıştım. Hiç bir silik çizgi bile yoktu. Şuanda hiçbir belirtim de yok. İnşallah çok geç olmam.

Kızlarr ben geldim kaç gündür yazamıyorum çok yoğunum,yorgunum. Kayınvalidem ve kayınpederim Türkiyeden geldiler ve bizde çok misafir gelir herzaman. 2 gündür onlarla upraşıyorum. Üstüne üstelik kurbanımız da daha bugün geldi. Onu doğra, kavurma yap felan derken öldümmmm .

Buarada hala adet olmadım ve hala karın ağrılarım ve göğüs ağrılarım başlamadı. Şoktayım çünki 4 gün geçti. En son bat günümde test yapmıştım. Hiç bir silik çizgi bile yoktu. Şuanda hiçbir belirtim de yok. İnşallah çok geç olmam.

Sabah bidaha yap bence canim.belki artik cikar

Canim ya oncelikle gecmis olsun ve iyi bayramlar tekrar bende senin gibiyim 12 si bat idi olmadim testtede bisey cikmiyo hamilede degilim diyorum adette olmuyorum olacaksam eger insallah bende cok gec olmam

Slm bişey sormak istiyorum ben 2 ay oldu kürtaj olalı ilk adete kadar korundum daha sonrası bıraktım çok istiyodum ama kalbi durduğu için aldıırmak zorunda kaldım şimdi kürtaj sonrası sı adet düzeninde şaşma yaşayan vatmı yada ne kadat zaman sonra düzene giriyo veye farklılıklar gösterebiliyomu yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Canim ya oncelikle gecmis olsun ve iyi bayramlar tekrar bende senin gibiyim 12 si bat idi olmadim testtede bisey cikmiyo hamilede degilim diyorum adette olmuyorum olacaksam eger insallah bende cok gec olmam

Sağol canım. Sanada iyi bayramlar. İnşallah hiç olmayız .

Back
X