Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hanimlar bu senenin bitmesine son üç ay kaldı sadece ekim yapacaktm ama diger aylarada kalırız bellimi olur diyerek geniş kapsamli olsun istedim zira kendimden bu sene icin pek umutlu degilim insaAllah güzel güzel hamis haberleri alırız Allah hepimize nasip etsin layik olmayi duamizin kabulü icin neyimiz eksikse yerine getirmeyi nasip etsin ekim olmadı pes etmek yok kasımda devam bu sene olmadı yinede pes etmek yok vakti zamanı gelene kadar elinizden geleni yapalım eylül ayi gecmislerin listesini yapicam ekimden baslatip yeni batlarinizida yazarsiniz
1. S selifor 3 Ekim
2. @Pinkhouselife61 29 Eylül
3. @myzt 3-4 Ekim
4. @melekler-engelchen 1 Ekim
5. @Princess91 16 Ekim
6. @glmserser
7.zyekici
8. @sukrancemal
9. @FM_ist 8 Ekim
10. @cigdemmm26 6 Ekim
11. @bebegim-gel
12. @melegini_bekliyor 30 Eylül
13. @Arzuaktas 13 Ekim
14. @tostos16
15. @Selinokay 7 Ekim
16. @Dontsay
17. @Amasyali05 1 Ekim
18. @nehir-arin 20 Eylül
19. @Weravurus 23 Eylül
20. @Asimisa 31 Ekim
21.Sup3risi HAMILE
![]()
22. @Emineeemm 30 Eylül
23. @Assos 13 Ekim
24. @Simmet
25. @madame wuu 18 Eylül
26. @ndemir
27. @nazlieylul 10 Eylül
28. @ilkinilkin 26 Eylül
29. @caninfistigi 18 Eylül
30.EceCigdem 5 Ekim
31. @Cennetim13 12 Ekim
32. @tugsem_10 6 Ekim
33. @Frkzhd 9 Ekim
34. @korelim 21 Eylül
35. @selvihmt 3 Ekim
36. @Gunayfur 29 Eylül
37. @Misk-i amber 23 Eylül
38. @nannen1 HAMILE
39. @Burmera 17 Eylül
40. @Betbetus 10 Ekim
41. @baby baby 26 Eylül
42. @Karpatyam
43.Asyahasret
44. @Ceylin elif 28 Eylül
45. @Tolpel
46. @Aynur5656
47. F Findikkiran 15 Eylül
48. @meyis pelin
49. @Denizkizi2425 3 Ekim
50. @Beratnisa![]()
24 eylül benimdeCanlar 1. Sayfaya bakin bat tarihini yazmayanlar vardi listeye ekledim ama tarihleri boş kaldi yazarsaniz sevinirm![]()
Canim benim oyle kürdü suydu buydu kendini onlarlada oyalama ne bilim istanbula falan git imkanin varsa doktor tanimiyorum orda yasamadigim icin ama cok iyi doktorlar olduguna eminim burdan bilenler tavsiye edebilir. Derdinin cagresini bulursun insallah tez zamandada hamile kalirsin. Rüyalarida takma kafana ömrün uzamis kuzenin tesaduf olmus orasini ancak allah bilir guzelim. Dua et bol bol icini ferah tut kendini yipratma. Bende herseyde nete bakiyorum cok kiziyo ailem cunku hep en kotusunden baslayip psikolojimi bozuyorum. Adini bilmiyorum bi ara görümceme sorayim hatirliyorsa eger antalyada bi doktor varmis cok iyiymis diyolarSup3risi canım estagfurullah yardımcı oldugun için teşekkür ederim evet uzaklaşcam biraz buralardan internetten ama yaşadıgım şehirde doktor yok büyük şehire gittim doktor çıkmadı adam gibi ben artık anlamadım. hayırlısı diyorum artk yapcak bişey yok cnm teşekkürler herşey için
Kiz ben seni yerim ya takma aman bosver :) benim gibi yap hastayim ben nede olsa hamile kalmam dedim durdum o kadar rabbimin mucizesi iste :)Canlar 1. Sayfaya bakin bat tarihini yazmayanlar vardi listeye ekledim ama tarihleri boş kaldi yazarsaniz sevinirm![]()
Regl olmayı bekliyorum bi iki güne. Net tarih vereyim dedim ekim için. Belli olsun söylerim tarihimi canımCanlar 1. Sayfaya bakin bat tarihini yazmayanlar vardi listeye ekledim ama tarihleri boş kaldi yazarsaniz sevinirm![]()
Takmayınca oluyormus dikkat etmeyince falan bakalim o akıma uyucakmiym bende canımKiz ben seni yerim ya takma aman bosver :) benim gibi yap hastayim ben nede olsa hamile kalmam dedim durdum o kadar rabbimin mucizesi iste :)
Kızlarr ben geldim kaç gündür yazamıyorum çok yoğunum,yorgunum. Kayınvalidem ve kayınpederim Türkiyeden geldiler ve bizde çok misafir gelir herzaman. 2 gündür onlarla upraşıyorum. Üstüne üstelik kurbanımız da daha bugün geldi. Onu doğra, kavurma yap felan derken öldümmmm .
Buarada hala adet olmadım ve hala karın ağrılarım ve göğüs ağrılarım başlamadı. Şoktayım çünki 4 gün geçti. En son bat günümde test yapmıştım. Hiç bir silik çizgi bile yoktu. Şuanda hiçbir belirtim de yok. İnşallah çok geç olmam.
Canim ya oncelikle gecmis olsun ve iyi bayramlar tekrar bende senin gibiyim 12 si bat idi olmadim testtede bisey cikmiyo hamilede degilim diyorum adette olmuyorum olacaksam eger insallah bende cok gec olmamKızlarr ben geldim kaç gündür yazamıyorum çok yoğunum,yorgunum. Kayınvalidem ve kayınpederim Türkiyeden geldiler ve bizde çok misafir gelir herzaman. 2 gündür onlarla upraşıyorum. Üstüne üstelik kurbanımız da daha bugün geldi. Onu doğra, kavurma yap felan derken öldümmmm .
Buarada hala adet olmadım ve hala karın ağrılarım ve göğüs ağrılarım başlamadı. Şoktayım çünki 4 gün geçti. En son bat günümde test yapmıştım. Hiç bir silik çizgi bile yoktu. Şuanda hiçbir belirtim de yok. İnşallah çok geç olmam.
Sabah bidaha yap bence canim.belki artik cikar
Canim ya oncelikle gecmis olsun ve iyi bayramlar tekrar bende senin gibiyim 12 si bat idi olmadim testtede bisey cikmiyo hamilede degilim diyorum adette olmuyorum olacaksam eger insallah bende cok gec olmam