2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

bizde esimin ailesiyle yaşıyoruz canim seni cok iyi anlıyorum bununla ilgili konum var istersen orda icini dokebilirsin bununla ilgili bizimle ortak hatta dahada kötü diyebilecegimiz kisiler var oraya yazan
Yok canim anlatamadim.
Sorun kv degil. Sadece butun gunum onunla geciyor. Zaten yalnizim.
Severim kayinvalidemi ama her ne olursa olsun. Anne gibi olmuyor. Tabiki sorunlarim var. Uzuldugum seyler ama dilim lal oluyor. Konusamiyorum neyse canim kusura bakmayin. Topigin ortasina bomba attim resmen

Sendnde Allah razi olsn cnm Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bende burda sizlerle konuşunca iyi oluyorum hem umitleniyorum kendimi bırakmıyorum pes etmiyorum.
Ben aslında bu ay bırakmıştım doktor tedaviyi bıraktı ilaclarla yumurtlama olmadi ya aşılama ya tüp bebek dedi o an yıkıldım zaten 2 cocuk kaybetmiştim de bikac gün icerisinde bu gruba katıldım okudum basliklara baktim cok güzel arkadasliklar olusuyor herkes birbirine dua ediyor kimin duasinin kabul olacagi belli olmuyor cok güzel bi grup kendime getirdiniz beni ...ins allah hayirli zamanda nasip edecektir hepimize dualarinizda bana da yer verin lutfen

Kusura bakma canım yanlış anladım hem ne kusuru yaz tabiki nolacak burada üzüntü mutluluk herseyi paylasiyoruz

Ah canım aynıyız seninle. Ben de kayınvalidemi seviyorum çok iyi insan ama yinede annem gibi olmuyor. İstediğim şeyi hissettiğim şeyi söylüyemiyorum. Eşim de gececi. Sabah gelir yatar o saatte ben mecbur kalkarım. Doğru düzgün gördüğüm yok .
Sabır diyelim.

Hayat.
Kimseyi suclamiyorum. Kendimiz sectik.
Ya katlanilacak yada bazi tercihler yapilacak. Olmuyor boyle olmaz.

Yani ne olacagini bilmiyo sonucta bide alttan bakti sonra kahve rengi akintim oldu biraz umarim bebegim iyidir cok sinir etti beni. Gitmiycem bidahada kesinlikle sigortamla konustum özel hastanede dogum yapmak istiyorum orda bitane secicem doktor. Bide diyo 8 ay kontrolunu yaparim sonra baska bi doktor ayarlarom ben doguma girmiyorum isterseniz simdide baska doktor secebilirsiniz falan filan

Canim Allah yardimcin olsun,sabirli olmaktan baska ypcak bisey yok..mutlaka sorunlar oluyordur ama o olmasa baska bişey olacak elbet. Sorunsuz insan yok ki demi ama?2gun önce bi yakınım vefat etti kalpten, aniden hem de.gencti üstelik. Ne hastaydı ne bisey.haberini alinca dondum kaldim..daha gecen gun görüştük konuştuk dedim..sonra düşündüm ne.kadar ufak şeyleri takiyoruz kafaya,ne kadar sonrası icin plan yapiyoruz, bak 2dk sonrasını göremedi adam dedim..oyuzden dmem o kj,sağlığına bisey olmasin,rabbim sagligimizi huzurumuzu almasin..gerisi mutlaka hallolur, her gecenin mutlaka bi sabahi vardır sadece beklemek gerek..

Aminnn canimmm aminn hic belirtin varmi sana normalden farkli gelen
Bayramın 2 3 ve 4. Günü sabah bulantılarm oldu kuzum bi gün olsa başka bişeydendir derim ama ümitlendim biraz .dördüncü günü karın ağrısına uyandım bi ara.karnımın alt tarafı ağrıdı değişik bi şekilde yine o gün dörsüncü günü.bugünde çok hafif bulantı.başka bişey yok canım.bi hafta kadar öncesinden göğüslerm acımaya başlamıştı ama o adet belirtisi benim.bugün sadece kenarları acıyo okadar hassas değiller.akıntı var bide biraz .bakalm ne belirtisi yarın belli olacak inşallah .inşallah hamileyimdir bende yaa biraz uzun oldu ama

Ayy bırak Allah aşkına bul iyi bi doktor kafan rahat olsun canım

Tabi ki oyledir. Aslinda ben cok takiyorum bazi seyleri. Kendi kafamda. Yoksa bisey yok sorun bende.

Selam kzlar bn hala adet olmadm idrar testi yaptm ama ckmadi maalesef acaba erken qebelik testi yapsam ckarmi ki kasik aqrm hala var ara ara dha adet olmadm bde miqde bulantm var daha da yoqun olmaya basladi

Kizlar sabah sanciyla uyandim pzotf gorup kanda idrarda regl olan biri olcam sanirim kahverengi lekelenmem oldu bende kaldm ekime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…