• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Negatif gormek istemiyorum gerci alistim ama yinede uzuluyo insan
Ama geömiş adetin. Bak benimde dündü yine negatif çıkacak diyerek yaptım bugün ama negatifi görmesem de kırmızıyı görünce zaten üzülüyorum bişey değişmeyecek dedim ve yaptım. Başta baktım yok gibi dikkatli bakınca çok silik gördüm belki geç döllenme oldu. Ya seninde öyleysr ?

Ama geömiş adetin. Bak benimde dündü yine negatif çıkacak diyerek yaptım bugün ama negatifi görmesem de kırmızıyı görünce zaten üzülüyorum bişey değişmeyecek dedim ve yaptım. Başta baktım yok gibi dikkatli bakınca çok silik gördüm belki geç döllenme oldu. Ya seninde öyleysr ?
Gec dollenme nasil oluyo ki gec yumurtlama olunca mi oluyo

Yeni evliyim ama daha bizim hep boyleydi sevgiykende hemen nisan atardik kizinca ikinizde inat olunca alttan alicak taraf olmayinca buyuyo bende bundan sonra alttan alma taraf olucam sanirim yoksa yine ben uzuluyorum
Canim iyi kötü kocanın huyunu öğrendin zamanla daha iyi olur herkes benzer seyleri yasiyor yuregini derah tut iyi tarafindan bak

Canim iyi kötü kocanın huyunu öğrendin zamanla daha iyi olur herkes benzer seyleri yasiyor yuregini derah tut iyi tarafindan bak
Oyle yapiyorum zaten neyse canim ben bi test yapayim geleyim insallah vardirda bu kavganin ustune sevinicek bir seyimiz olur dua edin bana :)

Canim lh vucudumuzda her zaman var cift cizgi her zaman cikar ama silik cikar. iki cizgininde ayni koyulukta kopkoyu oldugu gün yumurtanin catlamasina az bi zaman kalmis demek yani koyu oldugu gun mutkaka iliski olmalı. birde asagidaki bilgiye gore kopkoyu ciktiktan sonraki cizginin siliklestigi yani yumurtlamanin oldugu günde ikiski olmali 2 gün üstüste.
Eki Görüntüle 1905343
Tmm cnm sagl smdi internetten erken gebelk testi aldm 5 tane yarn gelir muhtemelen 10 gun snrada bn yapmya baslarm artk nasipse.

kizlar dun soylemistim dun uyandigimda kahverengi akintim vardi diye bugunde goguslerime hic dokunamiyorum yaa deli gibi agriyorlar 2 kasim bat acaba bisey varmidirki

Günaydın kızlar.benim bat 29 ekimdi hala olmadım dün test yaptım negatif çıktı.normalde adetim şaşmaz günü gününe olırum.şuanda akıntım göğüslerim ağrıyo ve şişti bide sağ kasığımba batma var.neler oluyor anlamadım.inşallah geç döllenmeden dolayı testte çıkmamıştır.adet olanakadar ümit hep var.

slm kızlar..6 hazıranda kurtaj oldum ve hala adet olamadım..hormon ılacı kullandım yıne gelmıyor rahım duvarım cok ınceymış....bebıs ıstıyorum hemde cok umarım bu şekılde hamıle kalabılırım..:KK43:((((

slm kızlar..6 hazıranda kurtaj oldum ve hala adet olamadım..hormon ılacı kullandım yıne gelmıyor rahım duvarım cok ınceymış....bebıs ıstıyorum hemde cok umarım bu şekılde hamıle kalabılırım..:KK43:((((
Doktor adet söktürücü vermedi mi canım

Back
X