Negatif cikarsa teselli edinnn beniAl canım sende test yap hadi haber ver bize.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Negatif cikarsa teselli edinnn beniAl canım sende test yap hadi haber ver bize.
Ama geömiş adetin. Bak benimde dündü yine negatif çıkacak diyerek yaptım bugün ama negatifi görmesem de kırmızıyı görünce zaten üzülüyorum bişey değişmeyecek dedim ve yaptım. Başta baktım yok gibi dikkatli bakınca çok silik gördüm belki geç döllenme oldu. Ya seninde öyleysr ?Negatif gormek istemiyorum gerci alistim ama yinede uzuluyo insan
Hayırlısı olsun canım bi dahaki aya kısmetseBen yaptim canim bugun negatif. tum gebeliklerimi 5 gun onceden ayni testle ogrenen biri olarak adetim bugun yarin gelmek uzere
Pozitifi görüceksin eğer bu senin için hayırlıysa tabiNegatif cikarsa teselli edinnn beni![]()
Gec dollenme nasil oluyo ki gec yumurtlama olunca mi oluyoAma geömiş adetin. Bak benimde dündü yine negatif çıkacak diyerek yaptım bugün ama negatifi görmesem de kırmızıyı görünce zaten üzülüyorum bişey değişmeyecek dedim ve yaptım. Başta baktım yok gibi dikkatli bakınca çok silik gördüm belki geç döllenme oldu. Ya seninde öyleysr ?
Canim iyi kötü kocanın huyunu öğrendin zamanla daha iyi olur herkes benzer seyleri yasiyor yuregini derah tut iyi tarafindan bakYeni evliyim ama daha bizim hep boyleydi sevgiykende hemen nisan atardik kizinca ikinizde inat olunca alttan alicak taraf olmayinca buyuyo bende bundan sonra alttan alma taraf olucam sanirim yoksa yine ben uzuluyorum
Amin diyelim o zamanPozitifi görüceksin eğer bu senin için hayırlıysa tabi![]()
Evet canım ben öle biliyorum yani :) benim bu ay kesin öyle oldu çünkü yumurtlama günlerini değerlendiremedik bana göreGec dollenme nasil oluyo ki gec yumurtlama olunca mi oluyo
Amin canim hayirli zamanda saglikla gelsin hepimizin yavrularıHayırlısı olsun canım bi dahaki aya kısmetse
Oyle yapiyorum zaten neyse canim ben bi test yapayim geleyim insallah vardirda bu kavganin ustune sevinicek bir seyimiz olur dua edin bana :)Canim iyi kötü kocanın huyunu öğrendin zamanla daha iyi olur herkes benzer seyleri yasiyor yuregini derah tut iyi tarafindan bak
Tmm cnm sagl smdi internetten erken gebelk testi aldm 5 tane yarn gelir muhtemelen 10 gun snrada bn yapmya baslarm artk nasipse.Canim lh vucudumuzda her zaman var cift cizgi her zaman cikar ama silik cikar. iki cizgininde ayni koyulukta kopkoyu oldugu gün yumurtanin catlamasina az bi zaman kalmis demek yani koyu oldugu gun mutkaka iliski olmalı. birde asagidaki bilgiye gore kopkoyu ciktiktan sonraki cizginin siliklestigi yani yumurtlamanin oldugu günde ikiski olmali 2 gün üstüste.
Eki Görüntüle 1905343
aynen canim hamilesin hayirli olsun bebisinBen iki gün önce erken gebelik testiyle yapmıştım silik çizgi çıkmıştı . Az önce normal adetten sonraki gebelik testiyle yaptım öncekinden daha belirgin çıktı . Bu gebelik var anlamında mıdır
Ayy gerçekten mi ya . :) çok teşekkür ederim . Darısı olmayanların başına tez zamanda hayırlısıyla .aynen canim hamilesin hayirli olsun bebisin
Doktor adet söktürücü vermedi mi canımslm kızlar..6 hazıranda kurtaj oldum ve hala adet olamadım..hormon ılacı kullandım yıne gelmıyor rahım duvarım cok ınceymış....bebıs ıstıyorum hemde cok umarım bu şekılde hamıle kalabılırım..((((
verdı canım cyclo progynova kullandım olamadım..ıkı doza cıkardı ben budefa ılacı yanlıs kullanmısım bıdaha almadım..cok sıkıldım bu durumdan.Doktor adet söktürücü vermedi mi canım