• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Valla ben bu ay kendime uğraş buldum. Siteye bile girmedim. Çocuk düşünmedim. Bu ay kaçırdık zaten günleri diye de hiç ihtimal vermedim. Adet günümü bile beklemedim ne de olsa gelecek diye. Stres gerçekten çok etkiliyor canım
Evet oyle biliyrmda insallah basarabilirim bigun

Bu ay da eğer pozitifi görmezsem biraz bu siteye ara vercem. Çünki çok kafama takıyorum, buraya girdikçe de hep aklımda oluyor. Bir türlü aklımdan çıkaramıyorum. :( :(

Ay-hal Ay-hal ben bugun tekrar doktora gidip kan vercem canik doktorum sonuclar gormus 2 katina cikmis mi diye bakacak.esimin babasi orada oldugu icin hemen aradi soyledi.is cikisi direkt gidicdm.bi de benim disimde sorun var.intihap oldu.doktora gostercem bakalim nolcak :KK43:
Cnm insalh kotu bse yoktur ya:(((( msjimi gorunce yaz bana mutlaka

Kizlar bndede bi haftadır sümüksü akinti var adetime de on gün var ekimin 16 sinda hasta oldum 20 sinde bitti test yaptm bi hafta once negatifti simdi yapsam belli olur mu bekliim mi
Canim zaten ortalama 14 gun kala yumurtluyoruz yni yunurtladiysan cikmaz ki belirtilerin yeni yumurtlamis gibi sumuksu akintim var diyorsun.o akinti bitim kremsi akintiya gectiginde yumurtan catlamis oluyor catladiktan sonra 13 14 gun bekle bence

Bu ay da eğer pozitifi görmezsem biraz bu siteye ara vercem. Çünki çok kafama takıyorum, buraya girdikçe de hep aklımda oluyor. Bir türlü aklımdan çıkaramıyorum. :KK43: :KK43:

Hamilelere bakiyrmda cogu siteye pek takilmayanlar...bizim nekadar taktigimiz burdan belli :KK12:

Kızlar ben yeni katıldım aranıza döllenmeyi hissetmezsin mAlesef ama birkaç gun sonra döllendiyse kasık ağrıları olur dıye biliyorum☺️

Kızlar ben yeni katıldım aranıza döllenmeyi hissetmezsin mAlesef ama birkaç gun sonra döllendiyse kasık ağrıları olur dıye biliyorum☺️
Ama yumurtlama ve sonrasinda benim mesela zaten oluyor kasik agrim bata kadar oyuzden ona gebelik diyemiyrm malesef.ki bu ay adet oldum bitti bu 4. gunum ama cok fena adet olcakmisim gibi baski var siddetli agri yapiyor.yumurtlama testi yapiyorum oda esit deil cizgiler.e adette olmiycam daha yeni bitti.. bu belirtilerle biyere varamiyrz ya :KK43::KK43::işsiz:

Selamun aleyküm hanımlar
Bu sayfaya ilk gelenlerdenim
beni bilenler bilir reglim çok gecikmişti bat'ı en eski olan kişi benim
8 eylülde olmuştum ve hiç bu kadar gecikmemişti ve enteresanki bal tarçın çörekotu kürü yapmıştım adet gelmedi ama bebek de yoktu:KK43: kafaları yedim burayı da bıraktım epeydir girmiyodum...ve bu gecikme yüzünden doktora gittiğimde bambaşka bi sorunum olduğunu öğrendim:KK43: ama adet gecikmem hakkında bişey demediler sinir küpüne döndüm ve daha önceki gittiğim doktorlar bu sorundan bahsetmemişlerdi
resmen 1 yılım çöpe gitti doktorların yüzünden
Siz siz olun onlara kanıp boşuna beklemeyin insanı oyalıyor çoğu...
bendeki şey tam olarak hastalıktan ziyade doğuştan olan bi sorunmuş o yüzden operasyon olmam gerekiyormuş gün verdiler bekliyorum inşaAllah hayırlısıyla atlatırım :cry:
Eğer zamanında adet görüyorsanız şükredin gerçekten bu büyük bir nimet.... nihayet çok şükür 51.günde adet oldum ve sadece ilk gün çok yoğun geçti ama diğer günler sadece kahve lekeler oldu şuan 3.günüm kısa sürdü nedense bilemiyorum bu ayki gariplikler beni çok gerdi... bidaha o çörekotu kürünü de yapmicam
Şuan tek düşündüğüm şu operasyon :KK43:
Ve size tavsiyem bedeninizdeki herşeyi hamileliğe yormayın yoksa siz üzülürsünüz ben bu durumu çok yaşadığım için biliyorum
Bu arada bizim eskilerden kızların durumları ne bilmiyorum
F Findikkiran Gamzecannn Gamzecannn @melegini_bekliyor @bebegim-gel @Selinokay S selifor @MelekDiliyorum EceCigdem EceCigdem Babies16 Babies16
Ve diğer sayamadıklarım...
Canım çok geçmiş olsun Allahim şifa versin insaAllah sana ve şifa bekleyen kullarına cokca öpüyorum geçmiş olsun Allaha emanet ol

Bugün aldigim test Sonucu itibariyle hamileyiiiiiim... S selifor Rabbim isteyen herkese nasip etsin :nazar:
Tebrik ederim canım seni ve diğer yeni ogrenen hamislerimizi onlara yazamamistm senin vesilenle yazmis olayim hepinize Allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin saglikli hayirli güzel huylu evlatlar olsunlar insaAllah bizlere de nasip olsun saglikla:dua:

@aysntrk 14 Ekim

melekistiyorum melekistiyorum 15 Ekim

ayllllliiiin35 ayllllliiiin35 17 Ekim

Karpatyam Karpatyam 18 Ekim

Ayla ak Ayla ak 20 Ekim

@ilkemmmmm 20 Ekim

sukrancemal sukrancemal 22 Ekim

Gamzecannn Gamzecannn 23 Ekim

A ay__060 27 Ekim

Emineeemm Emineeemm 28 Ekim

derya6129 derya6129 28 Ekim

O Ozlmugr 29 Ekim

ALYALAL ALYALAL 29 Ekim

@Ellydncr 29 Ekim

ayavuz18 ayavuz18 29 Ekim

S Sarisinbebek 29 Ekim

@Busra ozsoy34 30 Ekim

@glmserser 30 Ekim

A ayca152012 30 Ekim

Asimisa Asimisa 31 Ekim

@friendly8584 31 Ekim

K Kardelen1510 31 Ekim

Canlar güzel haberleri olan var mı yoksa da üzülmek pes etmek yok kirmizilari gormeden umut hep var ki gorulse bile devam elbet bir gün bizde anne olacağız ömrumuz yeterse kaderimizde varsa:KK68:

Hayırlı geceler diliyorum hepinize kızlar. umarım güzel haberler alırız hepimiz... rabbim dualarımız kabul eylesin.

Back
X