Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beklenen adet tarihiBat ne
Canım normalde ayın 27 sinde adetim gelicekti ama ben test yapıp pozitifi görünce doktora gittim aynı gün kan aldırdım yani gecen hafta persembe günüydü kan degerim 500 müs bugun bidaha kan aldılar ama sonucunu yarın ögrenicemAdetin kaç gün geçmişti
Evet oyle biliyrmda insallah basarabilirim bigunValla ben bu ay kendime uğraş buldum. Siteye bile girmedim. Çocuk düşünmedim. Bu ay kaçırdık zaten günleri diye de hiç ihtimal vermedim. Adet günümü bile beklemedim ne de olsa gelecek diye. Stres gerçekten çok etkiliyor canım
Cnm insalh kotu bse yoktur yaAy-hal ben bugun tekrar doktora gidip kan vercem canik doktorum sonuclar gormus 2 katina cikmis mi diye bakacak.esimin babasi orada oldugu icin hemen aradi soyledi.is cikisi direkt gidicdm.bi de benim disimde sorun var.intihap oldu.doktora gostercem bakalim nolcak
![]()
Canim zaten ortalama 14 gun kala yumurtluyoruz yni yunurtladiysan cikmaz ki belirtilerin yeni yumurtlamis gibi sumuksu akintim var diyorsun.o akinti bitim kremsi akintiya gectiginde yumurtan catlamis oluyor catladiktan sonra 13 14 gun bekle benceKizlar bndede bi haftadır sümüksü akinti var adetime de on gün var ekimin 16 sinda hasta oldum 20 sinde bitti test yaptm bi hafta once negatifti simdi yapsam belli olur mu bekliim mi
Bu ay da eğer pozitifi görmezsem biraz bu siteye ara vercem. Çünki çok kafama takıyorum, buraya girdikçe de hep aklımda oluyor. Bir türlü aklımdan çıkaramıyorum.![]()
![]()
Yok canim ya nasil hissetcez mikroskopik bi canlinin tutunusunuYa kizlar dollenme hissedilir mi yani tutulması falan rahime
Ama yumurtlama ve sonrasinda benim mesela zaten oluyor kasik agrim bata kadar oyuzden ona gebelik diyemiyrm malesef.ki bu ay adet oldum bitti bu 4. gunum ama cok fena adet olcakmisim gibi baski var siddetli agri yapiyor.yumurtlama testi yapiyorum oda esit deil cizgiler.e adette olmiycam daha yeni bitti.. bu belirtilerle biyere varamiyrz yaKızlar ben yeni katıldım aranıza döllenmeyi hissetmezsin mAlesef ama birkaç gun sonra döllendiyse kasık ağrıları olur dıye biliyorum![]()
Canım çok geçmiş olsun Allahim şifa versin insaAllah sana ve şifa bekleyen kullarına cokca öpüyorum geçmiş olsun Allaha emanet olSelamun aleyküm hanımlar
Bu sayfaya ilk gelenlerdenim
beni bilenler bilir reglim çok gecikmişti bat'ı en eski olan kişi benim
8 eylülde olmuştum ve hiç bu kadar gecikmemişti ve enteresanki bal tarçın çörekotu kürü yapmıştım adet gelmedi ama bebek de yoktukafaları yedim burayı da bıraktım epeydir girmiyodum...ve bu gecikme yüzünden doktora gittiğimde bambaşka bi sorunum olduğunu öğrendim
ama adet gecikmem hakkında bişey demediler sinir küpüne döndüm ve daha önceki gittiğim doktorlar bu sorundan bahsetmemişlerdi
resmen 1 yılım çöpe gitti doktorların yüzünden
Siz siz olun onlara kanıp boşuna beklemeyin insanı oyalıyor çoğu...
bendeki şey tam olarak hastalıktan ziyade doğuştan olan bi sorunmuş o yüzden operasyon olmam gerekiyormuş gün verdiler bekliyorum inşaAllah hayırlısıyla atlatırım
Eğer zamanında adet görüyorsanız şükredin gerçekten bu büyük bir nimet.... nihayet çok şükür 51.günde adet oldum ve sadece ilk gün çok yoğun geçti ama diğer günler sadece kahve lekeler oldu şuan 3.günüm kısa sürdü nedense bilemiyorum bu ayki gariplikler beni çok gerdi... bidaha o çörekotu kürünü de yapmicam
Şuan tek düşündüğüm şu operasyon
Ve size tavsiyem bedeninizdeki herşeyi hamileliğe yormayın yoksa siz üzülürsünüz ben bu durumu çok yaşadığım için biliyorum
Bu arada bizim eskilerden kızların durumları ne bilmiyorum
F FindikkiranGamzecannn @melegini_bekliyor @bebegim-gel @Selinokay S selifor @MelekDiliyorum
EceCigdem
Babies16
Ve diğer sayamadıklarım...
Tebrik ederim canım seni ve diğer yeni ogrenen hamislerimizi onlara yazamamistm senin vesilenle yazmis olayim hepinize Allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin saglikli hayirli güzel huylu evlatlar olsunlar insaAllah bizlere de nasip olsun saglikla
Bende merak ettim canım hatta yazmak aklimdaydin senin vesilenle bende merakimi bildiriyim insaAllah hamileyim diyerek dönüş yapar aramızamyzt 'den hâlâ haber yokmu ya? Çok merak ediyorum 1 aydır yok ortalıkta.